Yleinen 7.10.2016
TEKSTI Johanna

Lapsiperheen arki ja siivous+arvonta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jippii pääsin mukaan yhteistyöhön Sinituotteen kanssa! Tämä yhteistyö on todella kiva ja hyödyllinen, mutta myös tärkeä, sillä Sinituote on osallistunut tänäkin vuonna yhtenä pääyhteistyökumppanina Roosa nauha -kampanjaan, jolla kerätään varoja rintasyövän tutkimukseen ja hoitoon. Suurin osa teistä on varmasti tästä Roosa nauha -kampanjasta tietoisia ja moni on saattanut jo tukea kampanjaa hankkimalla Sinituotteen ihania roosan värisiä siivousvälineitä tai kampanjan Roosa nauhoja.

Sinituotteen söpöt siivousvälineet helpottavat arjen ja siivouksen sujumista kotona, ja antavat ostajalleen hyvän mielen, sillä jokaisesta ostetusta Roosa nauha -tuotteesta lahjoitetaan rahaa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Tämän vuoden Roosa nauha -kampanjan teemana on Positiivisuus on voimaa, ja nauhan tähdet ja sydämet on suunnitellut Michael Monroe, joka itsekin hehkuu positiivisuutta ja hyvää mieltä.

Sinituotteelta saatuja paketteja availlessa oli äitinikin meillä ja mummi oli aivan tohkeissaan siivousvälineistä. Äitini on laitoshuoltajana Lohjan synnytysosastolla, joten siivous on lähellä sydäntä, kuten myös minulla ja siskollani. Toiset inhoaa siivousta ja toiset taas rakastaa ja meidän perheen muijat ovat kyllä kovia siivoushulluja.

Sinituote

Musiikki antaa lisää hyvää fiilistä siivoukseen ja siivotessa laitan toisinaan Iskelmä radion päälle tai sitten popitan Kaija Koota, Johanna Kurkelaa, Juha Tapiota, Cheekkiä tai JVG:tä. Tosin näin lastensaannin jälkeen ei tule aina musiikkia laitettua, kun mekkalaa on jo muutenkin ihan tarpeeksi!

Sinituote

Meillä lapset auttavat siivoamisessa ja pienimmälläkin heiluu rätti kädessä jo oikein hienosti. Tuotteita testailtiinkin heti koko porukan voimin ja itse ihastuin rikkasettiin, joka on niin kaunis, että sitä pitää mielellään ihan esillä. Meillä on ruokailutilan alla Nuusku aika hyvänä imurina, mutta rikkasetillä saa eteisen hiekat vaivattomasti pois eikä tarvitse aina olla kaivamassa isoa imuria pikkuhommaan. Meillä kun käsi-imuri alkaa sanoa itsensä irti eikä oikeastaan ime enää juuri mitään, vaan siirtää vain roskia eteenpäin ja ai että, kun tämä ketuttaa.

Rikkasetti

Rikkasetti valmiina käyttöön!

Lasten kanssa siivouksessa piisaa vauhtia!

Lasten kanssa siivouksessa piisaa vauhtia!

Pikkumies vauhdissa!

Pikkumies vauhdissa!

Nyt taitaa olla pahat mielessä!

Nyt taitaa olla pahat mielessä!

Pahvilaatikosta paljastui myös kätevä triplakuivain, jolla saa sukkelasti kuivattua kylpyhuoneen lattian suihkun jälkeen. Kylpyhuoneen märkä lattia on niin vaarallinen erittäin vilkkaan taaperon kanssa, joka on nyt kasvanut pituutta sen verran, että kaikki ovet ovat avoinna hänelle.

Saumaharja käy triplakuivaimen kanssa samaan varteen, ja sillä saa irroitettua tiukankin lian sekä bakteerikertymät kylpyhuoneesta. Saumaharja sopii parhaiten klinkkeri -ja laattalattioihin ja pitkän varren avulla homma on ergonomista ja helppoa.

Triplakuivain, saumaharja ja ihmesieni

Triplakuivain, saumaharja ja ihmesieni

Ihmesieni on myös supersöpö ja ihan paras apuväline, joka poistaa lian todella tehokkaasti. Näin suloisen väristä ihmesientä meillä ei ole ennen ollutkaan, vaan ainoastaan valkoisen värisiä. Ihmesienen käyttö on helppoa, ei muuta kuin sienen kastelu ja kuivaksi puristaminen ja eikun putsaamaan. Ihmesieni puhdistaa ilman pesuaineita ja on ihan huipputehokas. Se kestää useita käyttökertoja ja siitä voi halutessaan leikata myös pienempiä paloja. Ihmesieni sopii erityisesti kovien pintojen, kuten kaakeleiden, tiskialtaiden, posliinin, muovikalusteiden ja suihkuseinien puhdistamiseen. Itse olen pessyt sienellä myös tahraisia keittiönkaappeja ja likaista syöttötuolia. Arat pinnat on kuitenkin syytä testata ennen käyttöä huomaamattomaan kohtaan, mutta itse olen sienellä kyllä pessyt todella paljon kaikkea ilman ikäviä yllätyksiä.

Roosan väriset saumaharja, ihmesieni ja triplakuivain kuuluvat Sinituotteen Roosa nauha -kaakelisettiin.

Triplakuivain, saumaharja ja ihmesieni

Meidän perheessä tulee pyykkiä ihan valtavasti. Omatkin vaatteet menevät päivän aikana usein jossain kohdin vaihtoon, jos on jonnekin päivällä tai illasta menoa ja niin äidiltäkin tulee monesti jo kaksi vaatekertaa illalla pyykkikoriin. Tällä hetkellä meillä on melkoinen pyykkishow, kun kaksi kuivaustelinettä meni rikki ja näin meillä on ollut käytössä vain yksi teline. Viime viikonloppuna ostimme Prismasta uuden telineen ja nyt saimmekin sopivasti kolmannen hurjan söpön Ted Max -pyykkitelineen Sinituotteelta. Nyt on siis pyykkikone jyllännyt, kun on ollut telineitä, joilla pyykkiä kuivattaa. Soman pyykkitelineen mukana tuli kahdeksan vaaleaa pyykkipoikaa ja niillä saa hyvin pienetkin sukat pysymään paikallaan.

Pyykkiteline ja pyykkipojat

Mattopiiska oli myös mainio saada, sillä meidän vanha piiska alkaa olla jo aikansa elänyt ja nyt se saa viimein lähteä. Vanha mattopiiska oli puinen ja vuodelta ööö en muista ja se on alkanut tosiaan pahasti rikkoutua. Uskon, että tämä Sinituotteen erikoisnailonista valmistettu mattopiiska kestää paljon paremmin eikä siitä ainakaan lähde tikkuja eikä se rispaannu, kuten vanha piiskamme. Tykättiin molemmat kovasti uudesta piiskasta, kun viikonloppuna hakkasimme vuoron perään mattoja.

Mattopiiska ja mattoharja

Mattopiiskan kyytipoikana tuli mattoharja, jolla saa näppärästi lasten hiekkaiset ulkovaatteet sekä kengät putsattua. Nyt syksyn saapuessa lapset ovat olleet välillä todella hiekkaisia kivojen ulkoleikkien jäljiltä ja pian saattaapi olla jo lumi maassa ja sitten voi harjailla suurimmat lumet veks.

Mattoharja

Tottahan harjaa voi muuhunkin käyttää, kuten juuri mattojen harjaukseen. Mattoharja irrottaa ja nostaa roskat, hiekkaa, ruoan murusia tai kotieläinten karvoja matoista, huonekaluista tai vaikkapa auton verhoiluista.

Sinituote

Sinituote

Loppuun vielä ARVONTA! Saan arpoa Teille lukijoille 5 kappaletta Roosa nauha -mattopiiskasettiä (mattopiiska+mattoharja). Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, halutessasi voit kertoa omia lemppari biisejä, joita kuuntelet siivotessa. Arvonta on käynnissä kuukauden ajan eli 4.11.2016 klo. 20.00 asti.
Hurjasti onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Yhteistyössä Sinituote

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (148)

Siivotessa tulee kuunneltua usein musikaalien soundtrackejä tai vaikka dineytä, silloin yleensä tulee samalla laitettua jokin luonnollinen aikarajakin (tämän levyn kesto 53 min, jaha, sen verran siivotaan).

ieza.blog(at)gmail.com
0
1 vastaus

Jees osallistun! Ehdin siivota kyllä liian harvoin ja silloin soi taustalla radion hitit 🙂
jennni.hu at gmail.com
0
1 vastaus

Mukana! Mä laitan yleensä jonkun valmiin listan spotifystä soimaan 😛
0
1 vastaus

Hep! Siivoushullu ilmottautuu!:) Meillä onkin tänään siivouspäivä, musana on ollut mm.Robin ja Lauri Tähkä,ihan ehdottomia 4 vee pojan lemppareita! Eikä äitikään valita 🙂 siivous hoituu lasten kanssa, mutta jos saisin päättä, siivoaisin yksin,kuulokkeet korvilla ja ihan omaan tahtiin 🙂 Se ois mulle sitä omaa aikaa ja ”rentoutumista” 🙂 mutta toisaalta omat pikkuapurit on ♡
0
1 vastaus

En yleesä tykkää samalla kuunella musiikkia, muuten keskityn musaa enkä siivoukseen. Ihanan väriä noi siivousvälineet
0
1 vastaus

sointu86@hotmail.com

En kuuntele siivotessa mitään musiikkia, kolme pientä lasta pitävät huolen äänitason säilymisestä ?
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Radio soi siivotessa, muutenkin meillä kuunnellaan tosi paljon radiota, mutta siivotessa paljon isommalla vain. 🙂
0
1 vastaus

Hei enää ei kuulemma suositella tamppaamista vaan juurikin harjausta! Tampatessa kuulemma pöly menee vaan syvemmälle mattoon!
0
1 vastaus

Meillä on sama juttu kuin teilläkin, vanha puinen mattopiiska josta irtoaa tikkuja… Olisi kyllä aika päivittää!

Siivotessa taustalla pyörii milloin mitäkin. Yleensä ti-ti-nalle. 😀
0
1 vastaus

Rakkautta on siisti koti <3, mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Osallistun. Ikinä en ole yhtäkään mattopiiskaa omistanu ja lapsen sählymaila ollut apuna 😉

essiamria@gmail.con
0
1 vastaus

kuuntelen podcasteja ja äänikirjoja mm a-l härkönen ja martina haag hyviä kevyitä humoristisia anytime85@luukku.com
0
1 vastaus

Nuo Sinin tuotteet on just parhaita ja kotimaisia, siksi pyrin itsekin niitä ostamaan. Siivoillessa en kuuntele musiikkia, mutta hyräilen ja laulan biisiä, joka soi päässä tai sattuu mieleen tulemaan. 🙂
0
1 vastaus

Mukana,kuunnellaan cheekiä paljon tytön 5v kanssa samalla kun siivotaan.tyttö auttaa paljon siivoamisessa jos pyydetään.
jos.leppanen@live.fi
0
1 vastaus

Mukana! Nykyään ehdin siivota liian harvoi, mutta siististä pidän!!!!!!!!!!!!!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Sini-tuotteet ovat tuttuja ja hyviä sekä lisäksi nimikaimani.
0
1 vastaus

Musiikilla ei niin väliä, kunhan kuuluu tarpeeks lujaa 😉
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Ihanan värisiä! Mattopiiska meiltä vielä piuttuukin uudesta kodista, joten tarvetta olisi. 🙂 sähköposti on helihuotari-@outlook.com
0
1 vastaus

Oij onpas syötävän suloisia vaaleanpunaisia tuotteita <3 Siivotessa tykkään kuunnella radiota tai vanhoja cd-levyjä mieheni ja minun alkutaipaleelta 😉
Mattopiiska olis ihana saada, meillä kun ei sellaista ole ikinä ollutkaan.
Aurinkoista syksyn jatkoa!
0
1 vastaus

Mukana myös! Mattopiiska meilläkin vuodelta nakki 🙂
Maijuhs at gmail.com
0
1 vastaus

Mukana!! Vanha piiska joutaisi jo ehkä kaatopaikalle ?
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Kuuntelen musaa laidasta laitaan. Eniten tykkään kuunnella teiniajan suosikki hittejä. Scooter, Sash… ? oosa.huvitus@luukku.com
0
1 vastaus

Mukana! Jos siivoan yksin kotona, niin kuuntelen ultra brata. Jos valmiiksi meteliä, niin silloin mennään vain normaalimelussa.
0
1 vastaus

Mukana ja suomi-pop soi!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Siivotessa tulee kuunneltua usein radiota, useimmiten suomipoppia.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana!reippaat biisit on mieleen 🙂
0
1 vastaus

Siivotessa mulla soi Yö, Zen Cafe, Apulanta tai joku muu hyvä kotimainen 😉
Ja noi vaaleenpunaset siivousvehkeet olis just ihanat! 🙂
0
1 vastaus

Kuuntelen radiota siivotessani. Mukaan arvontaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂 Mulla soi yleensä Suomipop radiosta, kun siivoan! 🙂
0
1 vastaus

Mukana kisassa. Siivotessa kuuntelen yleensä suomipoppia. Mutta toisinaan myös Him tai Amorphis antaa kummasti energiaa imuroimiseen 🙂
0
1 vastaus

Mukana, koska mulla ei omaa mattopiiskaa olekkaan vielä! Ei sitten tarvitsisi lainata vanhemmilta 🙂 Jos kuuntelen musiikkia siivotessa niin on vaan radio päällä, eli ei ole tullut lempi biisejä siivoukseen.
0
1 vastaus

Mukana. Antti Tuisku pauhaa siivotessa ?
0
1 vastaus

Oma lempparisiivousbiisini on YMCA 😀
0
1 vastaus

Mukana 🙂 siivotessa soi mielialasta riippuen tanssi musiikki tai rock ja metalli biisit 😀
0
1 vastaus

Meillä ei mattopiiskaa ja sitä olenkin pitänyt tekosyynä olla viemättä mattoja ulos. Jos nää sais ei vois enää keksiä tekosyitä 😀
0
1 vastaus

Antti Tuiskun biisit soi, myös Juha Tapion ? Kiva arvonta, osallistun ?
0
1 vastaus

Mukana. Siivotessa en yleensä kuuntelee mitään, ehkä radiota vain.
0
1 vastaus

Siivoilua tulee lapsiperheessä päivittäin ja siivousmusiikista vastaavat kaksi leikki-ikäistä vauhtimimmiä 🙂
0
1 vastaus

Mukana.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Meidän siivousvälineet vaatiikin päivitystä..? Aina pauhaa taustalla Spotify listan kovimmista hiteistä taustalla, niin sujuu siivoaminen kivuttomasti!
0
1 vastaus

Mukana! Täällä siivotaan Suvi Teräsniskan voimin. 😀
0
1 vastaus

Youtubesta kunnon poppia päälle ja moppi heiluu.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Rakastan siivoamista ja sinituotteet ihan huippuja. Ihan mikä tahansa musiikki käy siivoukseen.
0
1 vastaus

Monesti laitan siivotessani ysäriä soimaan! 🙂
0
1 vastaus

Mulla soi yleensä Elastinen ft. Sami Hedberg -Täytyy jaksaa 😀
Ja mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, yleensä siivotessa soi joku spotify lista 🙂

havann88@gmail.com
0
1 vastaus

Siivous sujui parhaiten lattaribiisejä kuunnellen, mattopiiska on vanha ja uuden kestävän tarvitsisin tilalle, kaunis väri! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Ehdottoman kaunis tuo pyykinkuivausteline.
Ja Sinin mattopiiska on meidän piireissä jo ihan klassikko. Ensimmäisen olen ostanut 90-luvulla, enkä sen jälkeen ole rottinkista huolinut. Mattojen tamppaus on ihanaa puuhaa, johon en kyllä ilman mattoharjaa suostu.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! En kuuntele mitään siivotessa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. ?
0
1 vastaus

Mukana!
Siivoillessa soi yleensä radio:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. En yleensä kuuntele musiikkia siivotessa. Kaipaan hiljaisuutta.
0
1 vastaus

Mukana kisassa. Siivotessa kuuntelen yleensä suomipoppia.
0
1 vastaus

Mukana! Mattopiiskaa en koskaan ole omistanut kun naapurista omalta äidiltä välillä lainaillut, mutta sellainen olisi kyllä kiva saada vielä omassa lempivärissä.? JVG tai suomipopin tahdissa yleensä siivoillaan.
0
1 vastaus

Siivotessa soi kunnon ysäripop. Saa tanssia samalla.
0
1 vastaus

Mukana, ihania tuotteita! Aloin juuri miettimään, että empä taida mitään musiikkia siivotessa kuunnella. Seuraavalla kerralla pitääkin kokeilla, josko se lisäisi siivousintoa ja -tehoa 😀

ps. Kiitos hienosta ja asiallisesta blogista. Olen seurannut sitä jo pitkään.
0
1 vastaus

Mukana. Siivotessa kuuntelen vaihtelevasti Iskelmää tai sitten luukutan jotain poppia. Sillain, että pysyy hyvä tahti päällä..
0
1 vastaus

Mukana! Itse harrastan yleensä sellasta raivosiivoamista, että siinä ei paljon biisejä kuunnella. 😀

heidikylmanen86@gmail.com
0
1 vastaus

Kun pistetään oikeen kunnolla hihat heilumaan, ni sillon kuunnellaan 2. Maanantain biisejä!!
0
1 vastaus

Yleensä siivotessani taustalla soi joku spotifyn lista. 🙂
0
1 vastaus

OO vau! Mukana! Minä kyllä harvemmin kuuntelen mitään siivotessani..Lauri Tähkää ehkä. 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
Radio soi siivotessa.
0
1 vastaus

Youtubesta suosikki biisejä (kotimaista tai dancea) Mutta kahden lapsen äitinä on myös kiva siivota ilman musiikkia,jotta melutaso ei nouse huippu lukemiin 🙂
0
1 vastaus

Mukaan kisaan, en ole hetkeen musiikkia kuunnellut siivotessa kun lapset pitävät huolta metelin synnystä?
0
1 vastaus

Mukana! Siivotessa soi Apulantaa, Antti Tuiskua ja Kaija Koota.
0
1 vastaus

Kivoja tuotteita. En kuuntele siivotessa mitään. Mut mukaan arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Ehdoton siivousbiisi on Sean Paulin She Doesn’t Mind ja ylipäätänsäkin tällänen vauhdikas musiikki että siivoaminen tuntuisi edes hitusen mukavemmalta. 😀
0
1 vastaus

Mukana kivassa arvonnassa! Meidän vanha rottinkinen mattopiiskamme hajosi lopullisesti muutama kuukausi sitten, eikä ole saatu aikaiseksi hankkia uutta.
Siivousmusiikkina suosin vanhaa hyvää discomusiikkia 🙂
netteri@gmail.com
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana, tarpeellinen palkinto
0
1 vastaus

Ozzy Osbourne on ihan ehoton suosikki, sillon siivous sujuu vauhikkaasti ja vähän niinku huomaamatta 🙂
0
1 vastaus

Ompa mahtavan värisiä ja hyödyllisiä kaikko! Mukana arvonnassa 🙂 wsusaw@hotmail.com
0
1 vastaus

Mukana! Parasta siivousmusiikkia on Kaija koo.
0
1 vastaus

Mukana, Juha Tapio soi siivotessa.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana, yleensä meillä soi radio rock jos mies on laittanut sen päälle. Jos mä olen ehtinyt ensin niin siltä tulee radio suomipop. 🙂
0
1 vastaus

Mukana. Täälläkin yks siivoushullu. Suomipoppia on mukava kuunnella siivoillessa.
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana! ? Siivoillessa soi yleensä Kaija Koo, Cheek, JVG tai Elastinen
0
1 vastaus

Radio Nova pauhaa siivotessa!!
0
1 vastaus

Mukana! Pyöritän työn ohella 2 x huushollia joten siivoaminen ei ihan heti lopu..innostus kylläkin
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Siivotessa soi Suomi poppi.Mukana ollaan 🙂
0
1 vastaus

Ennen kuuntelin radiota siivoillessani, mutta tosiaan lapsensaannin myötä siivotaan joko hiljaa (päiväunet) tai lapsen melskeessä ??
0
1 vastaus

Mukaan. Meillä siivotaan milloin minkäkin tahtiin, yleisintä tausta energiaa taitaa olla Titi-nalle, neljänsuora, Suvi Teräsniska ja Kaija K
0
1 vastaus

Hei mukana kisassa. Meillä siivotaan Sini tuotteilla. Kestäviä ja laadukkaita tuotteita?
0
1 vastaus

Radiota kuuntelen siivotessa.
0
1 vastaus

Mukana kisassa,tottakai, ihanat! kaimaen1(at)luukku.com
0
1 vastaus

Mainioita tuotteita, mukaan arvontaan ? Siivotessa bluetooth-kuulokkeet päässä ja lempparimusiikkia, niin siivous kivaa.
0
1 vastaus

Siivoan mieluiten hiljaisuudessa 😀
0
1 vastaus

Vanhoja biisejä kuuntelen, esimerkiksi. Nylon Beatia ja Tiktakia.. 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Aika harvoin kuuntelen musiikkia siivotessa tai muutenkaan. Jos kuuntelen niin pistän vaikka Helmi-radiokanavan päälle taikka sitten spotifystä jonkin listan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kuuntelen yleensä Novaa tai Iskelmää, kun siivoan. Tai sitten oma soittolista spotifysta, luukutan, kun pitää saada äkkiä homma pakettiin.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Radiota kuuntelin yleensä ennen siivotessa, nykyään taustalla pyörii joku lasten ohjelma.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! Antti Tuiskua kuuntelen siivotessa =D.
siinatar@gmail.com
0
1 vastaus

Osallistun myös arvontaan!
Meillä soi yleensä juhannuksesta eteenpäin Joululaulut siivotessa 😀 kuuntelen myös radiota ja Juha Tapioo, mutta Joululaulujen avulla siivous on aina mukavampaa ja sujuu nopeammin 😀

Kiitos Johanna ihanasta blogista! ♡
0
1 vastaus

Klassista musiikkia rauhalliseen, zeniläiseen siivoukseen.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Siivous on yleensä hirmu hauskaa ku siihen vaan jaksaa ryhtyä. Se aloittaminen..se meinaa olla itelle usein hankalaa. Ja erityisesti mattojen kohdalla tulee ajatus ”no jos nyt vaan imuroin ne, ens viikolla puistelen..” ja kyllähän sen tietää ettei sitä viikonkaan päästä jaksa niitä mihinkään raahata.
Ja tosiaan.. Yleensä ihan vain joku
satunnainen radiokanava huutaa kilpaa imurin kanssa 😀
0
1 vastaus

Siivousmusana menee kaikki nopeatempoinen, täytyy pysyä vireessä siivoillessa ? Mattopiiskaa ei meillä vielä olekkaan tässä uudessa kodissa!
Kati
0
1 vastaus

Meillä ei musiikkia kuunnella kun siivotaan. Tyttäreni pelkää imurin melua niin paljon et toinen imuroi ja toinen pitää tyttöä sylissä. Onneksi se on jo vähentymäänpäin. Mukavaa syksyä! 🙂
0
1 vastaus

Osallistun 🙂 Mulla siivous musiikkina on tällä hetkellä esim. Sami hedberg ja elastisen jaksaa jaksaa ja ysärit kaikki menevä musiikki kuulokkeet korville ja siivous sujuu 😀
0
1 vastaus

Kuuntelen Suomipoppia laidasta laitaan ?
0
1 vastaus

Mukana siivouksessa 🙂
0
1 vastaus

Jee, mukana ollaan ja mitä menevämpi musiikki siivotessa sen parempi 🙂 Eli korkeelta ja kovaa niin siivous sujuu 😉
0
1 vastaus

Meillä soi useimmiten Juha Tapio. 🙂
0
1 vastaus

Antti Tuiskua ja Kaija Koota kuuntelen

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Nikke ankaraa, JVG, kaija koo en nyt muista mitä kaikke löytyy mun spotify listalta. Tai sitten kuuntelen vaan lasten meluamista
0
1 vastaus

Mahdollisimman menevää musaa. 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.Kuuntelen siivottaessa iskelmä tai radio suomipoppia.Olisi kiva voittaa palkinto.Kun meiltä löytyy jo sininen sininen mattopiiska. Olisi kivaa jos arpaonni suosi minua ja voittaisin niin olisi meilä miehen kaa molemmilla omat mattopiiskat niin voisimme yhdessä tampata mattoja eikä tulisi tappelua.Tykkään siivota ja siitä,että koti on puhdas. emmi.nissi@luukku.com
0
1 vastaus

Hei! Kiva blogi. Olen mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

anytime85@luukku.com siivotessa kuuntelen äänikirjoja enemmänkin kun musiikkia.
0
1 vastaus

Mukana kivassa arvonnassa.
0
1 vastaus

Osallistun! Ei ole mitään yhtä suosikkia, mutta toki mahdollisimman vauhdikasta musiikkia.
0
1 vastaus

Ei niin kauheasti ole väliä mitä soi, mutta radio on kyllä täysillä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Nannukka1@hotmail.com joskus kuuntelen cheekkiä.. Mutta myönnettäköön että minulla on siivoava mies joka useimmiten pitää kodin puhtaana ❤
0
1 vastaus

Mukana, vaikka en halua sähköpostiosoitettani julkisesti näkyviin.
0
1 vastaus

Mukana, yleensä lasten melu, harvoin radio ?
0
1 vastaus

Mukana! Tarvetta ois tuolle setille.
0
1 vastaus

Yleensä etsin youtubesta jonkun sekoituksen jossa on vähän kaikkea, suosikkini on lista jossa on kappaleita ajalta ennen lapsia. Kivaa ja vähän hävettävää muistella nuoruutta ? voi että mitä kaikkea on tullu tehtyä ??
0
1 vastaus

Mukana ja tarvetta on siivous setille! Suomi pop kanava on aina hyvä vaihto ehto kun tarvitsee hyvää musiikkia!!!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, meidän mattopiiska onki jo aikansa elänyt ja hyvin palvellut!

Yleensä kuuntelen radiota siivotessani, kuten muutenkin kotona ollessani, mutta nyt vain elämää-sarjan inspirroimana kaivoin Anna Puun cd:n esiin ja kyllähän se toimii taas pitkästä aikaa! Meillä onkin siivousta tiedossa ihan kivasti, kun ens viikonloppuna vetetään tytön kaksivuotissynttäreitä!
0
1 vastaus

Mukana. Kiva paketti, ois tarpeellinen.
0
1 vastaus

Teflon Brothersin Lähiöunelmii on ollut viimeaikainen suosikki, mutta kaikki menevä menee!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Radio soi joskus, mutta yleensä en kuuntele musiikkia siivotessa.
0
1 vastaus

tristandine@gmail.com
Siivotessa kuuntelen tv-sarjoja tai murhamysteereitä Youtubesta.
0
1 vastaus

mukana!
0
1 vastaus

mukana.radio soi tautalla
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

paivi.myllymaki@jippii.fi
Kuuntelen siivotessani Frederikkiä, Tuure Kilpeläistä sekä Cheriä
0
1 vastaus

mukana ollaan
0
1 vastaus

hiljaisuudessa siivoilen, radio on harvoin soimassa
0
1 vastaus

Jotain rock-musiikkia (esim. Apulantaa) kuuntelen siivotessa.
0
1 vastaus

:)!
0
1 vastaus

Kaikki musiikki, kunhan vaan on musiikkia
0
1 vastaus

Noi vaaleanpunaiset siivousvälineet ihania! 🙂
Ja en kyllä siivotessa kuuntele musiikkia, häiritsee vain, tykkään keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.
0
1 vastaus

Mukana! Tulisi tarpeeseen 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Dini- tuotteet ykkösiä siivouksessa ?
0
1 vastaus

En yleensä kuuntele musiikkia, mutta joskus saattaa olla radiorock päällä. Meillä ei ole mattopiiskaa, joten tulisi tarpeeseen.
0
1 vastaus

Siivotessa tulee kuunneltua usein musikaalien soundtrackejä tai vaikka dineytä, silloin yleensä tulee samalla laitettua jokin luonnollinen aikarajakin (tämän levyn kesto 53 min, jaha, sen verran siivotaan).

ieza.blog(at)gmail.com
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: