Yleinen 29.5.2017
TEKSTI Johanna

Lapsuudenystävän häissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lauantaina oli suuri päivä, sillä rakkaat ystävämme menivät naimisiin! Olimme juhlissa ilman lapsia ja saimme nauttia näin rauhassa joka hetkestä. Jo kirkossa tuli iso itku, lähes vollotus, niin oli koskettavaa, kun neljä ihanaa rakasta lasta astelivat kirkon käytävää ennen äitiään. Ja morsian oli niin kaunis ja olin vain niin onnellinen näiden rakkaiden ihmisten puolesta ettei siinä itkemäti saattanut olla.

Hääjuhla oli rento ja ihana. Ruoka oli taivaallista ja nauru raikasi. Tanssimme ihan hirmuisesti eikä muutamilta kommelluksilta vältytty! Ihan super ihanat häät!!

häät

häät

Kiitos kaikille ja Onnea vielä Jenna ja Simo

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Oli ne, aivan ihanat <3 Ja kiitos, toi mekko oli ihana päällä! <3
0
1 vastaus

Ihana mekko, mistä se on?:)
0
1 vastaus

Kiitos <3 Mä en yhtään tiedä, lainasin pikkuserkulta enkä ees kattonut lapusta minkä merkkinen on 🙂 Aivan ihana oli päällä ja tosi kaunis ja juhlava <3
0
1 vastaus

Suuret onnittelut ystävillenne, häät olivat varmasti ikimuistoiset <3 ja mekko sopii sulle mahtavasti! 🙂
0
1 vastaus

Oli ne, aivan ihanat <3 Ja kiitos, toi mekko oli ihana päällä! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: