Yleinen 30.7.2017
TEKSTI Johanna

Lasten ehdoilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Linnanmäki

Me tehtiin reissu Linnanmäelle viime viikolla. Päivä oli aurinkoinen, mutta myös sadetta saatiin niskaan. Amalia kiersi kaikki laitteet, joihin pituus riitti ja tänä vuonna minä olin enemmän tytön kaverina laitteissa. Mä olen ollut ennen kunnon hurjapää, mutta äitiys on tehnyt musta ihan nössön. Jopa lasten laitteissa mua pelotti enkä vain pystynyt olla kiljumatta!

Linnanmäki

Milo ei tarvinnut omaa ranneketta, sillä poika on vielä alle 100cm. Milo kävi kuitenkin ilmaislaitteissa sekä muutamissa maksullisissa, joihin pääsi ilmaiseksi, kun vanhemmalla oli ranneke. Milo tykkäsi kovasti heppa-ajelusta ja viihtyi isänsä kanssa pitkän aikaa pelihallissa.

Linnanmäki

Lintsillä vierähti ihan koko päivä, kuten yleensä meidän perheellä aina tälläisissä reissupaikoissa. Me mennään aina lasten paikoissa lasten ehdoilla ja jaksetaan vartoa heitä emmekä yleensä koskaan hoputtele lapsia.

Linnanmäki

Linnanmäellä

Linnanmäki

Mukana meillä oli hieman pientä evästä ja juotavaa, mutta kävimme myös syömässä herkulliset hot dog -ateriat. Oli tosi hyvää street foodia ja mielettömän hyviä ranskalaisia. Lapset otti perus hodarit, mutta me otettiin Johnnyn kanssa hodarit nyhtöpossulla ja muilla nannoilla lisukkeilla.

Saa nähdä minkä pituisia lapset ovat ensi kesänä, jos vaikka Milollekin saisi hankittua rannekkeen ja viikari pääsisi hurjastelemaan siskon kanssa!

Linnanmäki Kivaa oli!!

Käyttekö te muut Linnamäellä vai suositteko jotain muita huvipuistoja tai lasten paikkoja?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Hihiii sitä hän on <3
0
1 vastaus

Olette niin ihania kun menette niin lasten ehdoilla ja heittäydytte mukaan hassutteluun ja hauskanpitoon täysillä 🙂 <3 toi viimeinen kuva on aivan ihana, Amalia on tosi suloinen (kuten aina tietenkin :D) ja onnellisen näköinen, reissu jäi varmasti mieleen ihanana kokemuksena 🙂 mä söin Lintsillä aiemmin tänä kesänä wingsit ja ranskikset ja eivät oikein vakuuttaneet, täytyy varmaan testata hodareita seuraavalla kerralla!
0
1 vastaus

Kiitos ihanuus <3 Testaa ihmeessä hodari ja just toi nyhtöpossu hodari 🙂
0
1 vastaus

Milo on niin supersuloinen ❤️
0
1 vastaus

Hihiii sitä hän on <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: