Yleinen 2.6.2016
TEKSTI Johanna

Lasten kanssa yksin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johnny lähti Saksaan parin päivän työmatkalle maanantaina aamuyöstä ja eilen yöllä saimme isin kotiin. Aamulla Amalia oli onneissaan isistä ja tietysti tuliaisista, joita isi aina muistaa lapsille reissuiltaan tuoda. Isi joutui tietysti tänään töihin, mutta huomenna saamme nauttia hänestä kotona.

Meillä on ollut lasten kanssa aivan ihanaa isin poissaollessa. Lämpimät kelit ovat hellineet meitä ja olemme viettäneet lähes kaiken ajan ulkosalla. Pari aamupäivää on vietetty rannalla ja tämä on ollut ihan parasta. Lisäksi olemme viettäneet aikaa siskon perheen pihalla. Mopomies (siskon mies) korjasi myös meidän auton, joka tärisi ajaessa hyvin epämääräisesti. Onneksi vika oli pieni ja halpa ja nyt saa taas ajella rauhallisin mielin.

Amalia autossa

Milo hiekkalaatikolla serkkujen luona

Nukuttiin lasten kanssa nämä kolme yötä meidän vanhempien sängyssä ja nukkumaan lapset kävivät joka ilta yhtaikaa. Nukkumaanmeno sujui kivasti ja oli ihana pitää molempia lapsia kainalossa nukkumaan mennessä. Myös yöllä oli ihana käpertyä Amalian lähelle, sillä hän ei tästä häiriinny tykkää vaan. Milon kanssahan nukun aina ja nyt oli ihanaa saada myös Amalia unikaveriksi näiksi pariksi yöksi. Eilen yöllä isi yritti änkeä myös sänkyyn, mutta pakeni lopulta sohvalle tilanpuutteen vuoksi. Amalia kuitenkin vaihtoi isin kanssa muutamat unenpöpperöiset höpinät, mutta Milo ei ole isiä vielä nähnytkään.

Pikkutyttöjen kengät leikkimökin terassilla

Pikkutytöt

Serkukset aurinkolasit päässä

Minusta nämä muutamat erossa olo päivät ovat vain hyvä juttu parisuhteelle ja nautin myös yksinolosta lasten kanssa. On ihana, kun ei tarvitse nipottaa puolisolle ja kun asennoituu siihen, että kaikki on hoidettava yksin, niin sekin sujuu aina paremmin kuin hyvin. Nyt oikein odotan sitä, kuinka iloisia lapset ovat kun isi palaa töistä ja saamme viettää kivan illan yhdessä koko perhe. Odotan myös sitä, kun saan käpertyä Johnnyn kainaloon illalla ja vaihtaa rauhassa kuulumisia ja tietty vähän pusujakin!

Milo

Amalia

Mukavaa torstaita murut!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Moi Sani 🙂 Nyt on vähän heikompaa nukkuminen, mutta Milo onkin kipeä 🙁
0
1 vastaus

Odotan aina innolla uutta postausta sinulta,olen niin innoissani tästä blogista ja ihastunut teidän ihanaan perheeseen! Onpa muuten hurjan paljon Amalian luomi haalistunut,hyvänen aika sentään! 🙂 Aurinkoista kesää! <3
0
1 vastaus

Voi että miten ihanasti sanottu, kiitos tuhannesti <3 <3 Musta tuntuu, että aika ja jaksaminen ei riitä blogille niin paljon kuin haluis, ja tällänen kommentti tuntuu ihan hurjan hyvältä!!!
Aurinkoista kesää Eveliina <3
0
1 vastaus

Ihana Johanna 🙂 Lapset niin suloisia. Tuliluomi on vaalentunut viimesimmän hoitokerran jälkeen. Hienoa 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3 <3 On se taas vaalentunut, kuvissa tosin usein näyttää haaleammalta kuin livenä. 🙂
0
1 vastaus

Moi, mitä aurinkosuojaa käytät lapsilla?
0
1 vastaus

Moi Ulla 🙂 Me käytetään lasten aurinkorasvaa, La Roche-Posay nimistä. Ostan usein suihkepullon, on helpompi 🙂
0
1 vastaus

Miten Milo nukkuu nykyään? 🙂
0
1 vastaus

Moi Sani 🙂 Nyt on vähän heikompaa nukkuminen, mutta Milo onkin kipeä 🙁
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: