Yleinen 19.11.2015
TEKSTI Johanna

Lasten oikeuksien päivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huomenna on tärkeä päivä, sillä silloin vietetään lasten oikeuksien päivää! Minulle lapset ovat kaikki kaikessa ja haluan antaa heille rakkauden täyteisen ja turvallisen lapsuuden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen äitinä välillä turhan kriittinen itseäni kohtaan ja omatunto kolkuttaa hyvin helposti, jos pinna kovasti palaa ja tulee huudettua esikoiselle. Yritän kuitenkin olla soimaamatta itseäni liikaa ja Johnny tsemppaa minua aina ja kehuu kuinka hyvä äiti olen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka en ole äitinä lainkaan sieltä rauhallisimmista päästä, niin rakkautta ja iloa on päivissämme kuitenkin joka ikinen päivä niin paljon enemmän kuin myrskyisää yhteenottoa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amalia, hymyiletkö vielä vähän jos äiti ottaa yhden kuvan? ;)

Amalia, hymyiletkö vielä vähän jos äiti ottaa yhden kuvan? 😉

Lapsia ei voi koskaan rakastaa liikaa tai pitää liikaa sylissä ja lähellä Oikein ihanaa huomista lasten oikeuksien päivää kaikille lapsille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Moi Irina 🙂 Peikkopuku on 86cm.
0
1 vastaus

Voi että sä olet kaunis ja ihanat lapset.
Taidetaan olla aika samanlaisia äitejä 🙂
t. ihmejatavis.blogspot.com
0
1 vastaus

Moi tinka!

Heh kiitos 🙂 Kiva jos löytyy saman henkistä porukkaa 😉
0
1 vastaus

Voi miten ihana ja välittävä, hyvä äiti olet. Tulee aina niin hyvä mieli sinun postauksia lukiessa. ’Onneksi’ muillakin menee joskus hermo ja tulee huudettua lapselle. Itse olen monet kerrat itkenyt omaa epäonnistunutta äitiyttäni kun olen niin kovin temperamenttinen ja helposti hermonsa menettävä äiti 🙁 Mies on yrittänyt sanoa, että olen hyvä äiti, mutta kuitenkin sitä tuntee kamalaa omantunnontuskaa näistä tilanteista.
0
1 vastaus

Voi kiitos, sun kommentti sai mulle vedet silmiin <3 Mä niin ymmärrän sua <3
0
1 vastaus

Ihania kuvia!!! <3
0
1 vastaus

Kiitos Selina <3 <3
0
1 vastaus

Sinusta huokuu lämpö ja elämänläheisyys, sekä se, että olet hyvä äiti. Sen puolesta puhuu sekin, että et blogissasi rakenna elämästäsi kaunisteltua kiiltokuvaa, vaan olet hyvin rehellinen. Kaikkihan me tiedämme, joilla on lapsia, että välillä se pinna vaan palaa ja ääni korottuu, rakastipa lapsiaan kuinka paljon hyvänsä.

Onnellisia hetkiä Sinulle ja perheellesi!
0
1 vastaus

Awww, tämäkin kommentti sai mut liikuttumaan, kiitos <3
Onnellisia hetkiä Teillekin! <3 <3
0
1 vastaus

Ihania kuvia Johanna 🙂 olet tosi kaunis ensimmäisessä kuvassa. Ihana Amalia ja Milo. Mistä olet Johanna ostanut vaaleanpunaisen paitasi :))
0
1 vastaus

Kiitos paljon Heli <3 Paita on ostettu H&M:stä ja mun sisko just sanoi yks päivä, kun menin tässä paidassa niille, että ai sä tulitkin sitten yöpaidassa 😉 Musta paita on kiva ja ihana päällä 🙂
0
1 vastaus

Minkä kokoinen toi Milon peikko puku on?oon meinaan tilaamassa meidän pojalle samanlaista pukinkonttiin ja arvon kahden koon välillä.
Kun en yhtään tiedä miten vastaavat kokoaan.
0
1 vastaus

Moi Irina 🙂 Peikkopuku on 86cm.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: