Yleinen 30.9.2015
TEKSTI Johanna

Lasten samat hassut ilmeet

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän lapsilla on todella paljon samoja tapoja ja monet Amalian tavat ovat tuttuja omasta lapsuudestani. Näitä ilmeitä en tosin ole löytänyt omista lapsuudenkuvistani enkä myöskään Johnnyn.

IMG_0261

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko muiden lapsilla tapana imaista alahuuli kadoksiin? 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Voi että kiitos ihana Eija <3
0
1 vastaus

Voi eiiii toi Amalian kuva! Mää en kestä! Aivan ylisulonen ja niiiin pieni palleroinen. <3 Amalia on jotenkin niin hauskan nökönen tossa kuvassa ja suloisen, Milolla ilme on niin paljon jotenkin hillitympi!:D <3Todella suloset ilmeet ja näistä kuvista erottas että ovat aivan erinäköset, vaikka samaakin löytyy. 🙂
0
1 vastaus

Hihi, tää kuva Amaliasta on niin hassun loistava 🙂 Ihan pikkuvauvana Milo oli musta enemmän siskonsa näköinen 🙂
0
1 vastaus

Haha, voi ihanat 😀 <3 Vitsi, miten hassua katsoa Amalian vauvakuvia, kun hän on nykyään jo iso tyttö (vaikka pieni kuitenkin edelleen tietenkin, mutta vauva-aikaan verrattuna).
0
1 vastaus

<3 🙂
0
1 vastaus

Voi ihme noita sisarusten kauniita suuria silmiä!!Kyllä heissä on paljon samaakin.Tosi suloisia molemmat 🙂
0
1 vastaus

Voi että kiitos ihana Eija <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: