Yleinen 7.7.2017
TEKSTI Johanna

Loma starttaa nyt!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jee jee, tänään on vihdoin se päivä, kun meidän kesis alkaa! Me ollaan vietetty lasten kanssa ihana aamupäivä ja nyt Milo nukkuu päiväunia ja Amalia leikkii ystävänsä kanssa. Johnny on vielä töissä, mutta pian mies saa huokaista ja aloittaa ansaitun kesälomansa. Johnny tosin kokee oman työnsä niin mielekkääksi, ettei koe olevansa edes loman tarpeessa, mutta onhan se toki ihanaa lomailla rauhassa ja saada viettää aikaa rakkaan perheen kanssa.

Mä lähes kuolin nauruun ;)

Lomasuunnitelmia ei edelleenkään kummemmin ole ja päivä kerrallaan mennään ja nautitaan vain kiireettömästä yhteisestä ajasta. Ilmat näyttäisivät olevan nyt kohdillaan ja tänään ainakin täällä Lohjalla saa olla ihan kesävaatteissa. Viime päivinä on ollut todella viileää ja tuulista ja eilisen päivän mä vain palelin, vaikka palttoota olikin päällä reilusti.

Huomenna me vietämme siskoni miehen kolmekymppisiä ja illasta lähdemme porukalla Lohjan Rantajameille! Johnnyn äiti tulee meille hoitamaan lapsia ja varaamme heille illaksi hyviä herkkuja. Toivotaan, että yö menisi lapsilla hyvin eikä meille vanhemmille tule äkkilähtöä jameilta.

Huomenna lähden aamusta piipahtamaan Fiskarsin antiikkimarkkinoilla äitini kanssa ja odotan tätä jo kovasti. Tämä on ensimmäinen kerta tälläisillä antiikkimarkkinoilla ja uskon, että tulen tekemään sieltä kivoja löytöjä! Mä rakastan vanhoja tavaroita ja niillä on ihana sisustella kotia.

Nyt loman alkaessa postaustahti hieman hiljenee, mutta ei missään nimessä kokonaan. Kesän kuulumisia saatte edelleen lukea ja videoitakin yritän kuvailla!

Amalia hieman hoo moilasena

IMG_7295

Toivotaan nyt todella, että ilmat pysyvät aurinkoisina ja saamme aloittaa loman vieton hienoissa lämpimissä säissä!
Ihanaa viikonloppua kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Minkä ikäinen siskoso on?Menee miehesi töihin loman jälkeen 31.7?
0
1 vastaus

Mun sisko on 29 🙂 Jep taitaa mennä juu 🙂
0
1 vastaus

Voisitko tehdä postauksen sinun ja lasten kesäpukeutumisesta?Minä vuona ja miehesi olette syntyneet?Ihanaa kesälomaa teidän perheelle
0
1 vastaus

Me ollaan molemmat synnytty 1985 🙂 Ja kiitos, laitan toiveesi ylös <3
0
1 vastaus

Ihanaa lomaa, niin mukava kun koko perhe lomalla yhdessä! Rantajameilla ja Fiskarsin antiikki markkinoilla tullut itsekkin käytyä 🙂 Kivoja löytöjä huomiselle!
0
1 vastaus

Kiitos Minttu <3 <3
0
1 vastaus

Ihanaa, hyvää lomaa teille! 🙂 <3
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: