Yleinen 29.9.2016
TEKSTI Johanna

Kreikan lomakuulumiset jatkuu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tällä kertaa lomakuulumisia Kreikan matkalta, jonka teimme jo toukokuussa. Pahoittelen heti alkuun, jos ja kun osalla lukijoista lomakuvat voivat näkyä vinksallaan ja pyydänkin teitä kenellä kuvien kanssa on ollut ongelmia siirtymään pöytäkoneelle, läppärille tai tabletille, jos sellainen mahdollisuus on, sillä näillä vempaimilla kuvien pitäisi näkyä oikein. En kertakaikkiaan jaksanut alkaa käyttää jokaista kuvaa kuvankäsittelyohjelmalla, jotta saisin kännykällä kuvatut kuvat oikein päin, vaan menin sieltä mistä aita on matalin eli käänsin kuvat wordpressillä eli tällä kirjoitusohjelmalla, jolla blogia kirjoitan ja jostain syystä ohjelmassa on jokin kumma häikkä ja osa teistä lukijoista näkee kuvat nurinkurin. Tämä on todella kurjaa, ja on harmi, kun unohdimme kameramme kotiin ja lomakuvat ovat nyt näitä kännykkäkuvia, joiden kanssa on ongelmia.

Tässä heti alkuun meistä vanhemmista kuva ja huh hei mikä kuvakulma.

Äippä ja iskä

Äippä ja iskä

Matkasimme Kreikkaan toukokuussa ja muutaman postauksen olen reissusta ennättänyt tehdä ja ne löytyvät tästä alta.

https://www.kaksplus.fi/amalianharvinainensairaus/kreikan-matka/?preview_id=24381&preview_nonce=120860c987&post_format=standard&_thumbnail_id=-1&preview=true https://www.kaksplus.fi/amalianharvinainensairaus/kreikan-lomakuulumisia/?preview_id=24412&preview_nonce=fe67405a2c&post_format=standard&_thumbnail_id=-1&preview=true

Kreikka oli loistava lomakohde lasten kanssa ja lento oli vain reilu 3 tuntia, mikä oli iso plussa.

KreikkaMeijän pieni

Hotellin aamupala oli loistava, ja oli kiva, kun sen otimme niin ei tarvinnut aamuisin lähteä kaupoilta mitään hakemaan. Aamupala oli todella runsas ja sieltä löytyi kaikkea. Me söimme ei niin terveellisesti koko viikon pekonia sun muita mättöjä ja lapsetkin nauttivat aikamoisia herkkuja, kun Amalian aamupalaleivän päällä oli useana aamuna suklaavoita. No lomallahan sitä oltiin, joten ei ollut niin justiinsa.

KreikkaKalapuikkoja

Lounaalla ja iltaruualla kävimme eri ravintoloissa ja alla olevat kuvat ovat eräästä todella kauniisti sisustetusta ravintolasta. Jälkiruokaa Kreikassa tuotiin joka paikassa, jäätelöä tai pieniä kakkuja.

Jätski on nannaa

Jätski on nannaa

Kreikka

Pomppulinnassa

Pomppulinnassa

KreikkaHotellin leikkipaikalla

Viuuuh..

Viuuuh..

Hotellin hieno vesiliukumäki

Hotellin hieno vesiliukumäki

Valaan selässä

Valaan selässä

Kreikka

Drinkillä Amalia kävi muutamasti ja se oli tietysti aika kova juttu. Amalia on muutenkin hirmuinen herkkusuu, joten ei ihme, että drinkkikin upposi.

Drinksulla

Drinksulla

Kreikka

Kreikka

Kreikka

Hotellilla kävi useampana iltana Bamse nalle diskoilemassa ja sekös oli lapsista mukavaa. Amalia tanssi kovasti mukana, mutta Milo ihmetteli monttu auki. Pikkumies oli aina kuitenkin kovasti menossa mukana ja uskaltautui Bamsea halimaankin.

Bamse nallea katsomassa

Bamse nallea katsomassa

Amalia piirsi Bamselle

Amalia piirsi Bamselle

Kreikka

Kreikka

Kreikka

Kreikka

Kreikka

Kreikka

Haniaan matkasimme loman aikana vain kerran. Lasten kanssa kerta riitti, vaikka Amalia kova onkin shoppailemaan. Pikkumies ei vaan oikein tahtonut jaksaa, ja tylsäähän tuollainen kiertely voi pienestä olla. Kaunista Haniassa oli, ja oli ihana kävellä ja katsella kauniita maisemia. Jos olisimme olleet matkassa Johnnyn kanssa kahden, niin olisimme nauttineet pienistä kahviloista ja ruokapaikoista, mutta lasten kanssa paahdoimme vain hiki päässä ohi. Milo ei ollut lainkaan sillä tuulella, että rauhaisa kahvihetki olisi onnistunut.

Odotellaan bussia, joka vei meidät Haniaan

Odotellaan bussia, joka vei meidät Haniaan

Kreikka

Tytöt!

Tytöt!

Muijat shoppaa!

Muijat shoppaa!

Kreikka

Sapuskaa

Sapuskaa

Kreikka

Kauppahalli

Kauppahalli

Kreikka

Ihana reissu kaikin puolin ja kova lomakuume on isännällä päällä koko ajan, kun yksi kesälomaviikko olisi vielä jäljellä!

Meidän murut!

Meidän murut!

Ps. vielä yksi lomapostaus tulossa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

No voi hitsi ?
0
1 vastaus

Ihania lomakuvia!!Näitä onkin kiva katsella nyt kun pihalla sataa vettä kaatamalla :)Ihanan onnellisen ilme Amalialla tuossa drinksu kuvassa♡
0
1 vastaus

Kiitos ihana Ulla ?
0
1 vastaus

Kivoja kuvia! Ja hei mulla kuvat näkyy aina oikein päin vaikka kännyllä luen 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ja hyvä, että näkyy ?
0
1 vastaus

Täällä taas tabletti kääntöö kuvia oikealle, vasemmalle ja ylösalaisin. Merkillistä 🙂
0
1 vastaus

No voi hitsi ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: