Yleinen 9.11.2016
TEKSTI Johanna

Lumisia kuulumisia sekä Sinituote arvonnan voittajat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään on nautittu lumesta oikein urakalla. Painuimme heti aamusta ulos ja vielä uudestaan iltapäivällä Milon päiväunien jälkeen. Lumitöitä on tehty jopa kahdesti tänään ja olihan siinä hommaa, kun lumen lisäksi kyytiläisinä oli myös kaksi ipanaa. Välillä juoksin vauhdilla kolan kanssa ja huutelin, että nyt ei lapset ihan ehtineet kyytiin, mutta seuraavalla kerralla sitten taas. Näin sain aina välillä vietyä kolallisen lunta ilman ylimääräistä painolastia. Lumityöt eivät olleet lainkaan pakkopulla, vaan tykkäsin ja hauskaa oli. Toki nämä oli tämän emännän ensimmäiset lumityöt omakotitalossa, joten eiköhän tähänkin kyllästy.

Lunta oli niin paljon, että Milolla oli iso työ tarpoa eteenpäin takapihalla, mutta sinnikkäästi hän vain meni. Naapurusto on jo valaissut pihojensa tuijia, joita kaikilla tuntuu olevan ja ai että kuinka kauniilta näyttää. Me viritämme viikonloppuna hieman ulkovaloja ja lyhtyjäkin voisi pihamaalle muutaman laittaa.

Lumileikkejä

Joulu on jo käynyt mielessä ja on ihan mahtavaa viettää sitä täällä uudessa kodissa. Helmikuussahan me muutimme, joten tämä on ensimmäinen joulumme täällä. Amalia odottaa kovasti joulua ja on jo kertaalleen penkonut joulukoristeita, jotka isi ullakolta viikonloppuna kaivoi. Muutaman tontun annoin laittaa esille ja nehän nyt ovat milloin missäkin, mutta muut koristeet saivat jäädä vielä odottamaan.

Olohuoneen ikkunaan laitoin sydänvalon, joka on todella kaunis. Paljonhan meillä on joulukoristeita, kiitos anopin, joka on aivan mahdoton jouluihminen ja on sitä tullut lasten myötä itsekin osteltua koristeita. Mielessä on hankkia jotain uutta tännekin ja Amalian huoneeseen taidan ostaa tähtivalot, jotka viime vuonna menivät rikki.

Tälläistä höpöttelyä tälle illalle ja loppuun vielä Sinituote arvonnan viisi onnekasta voittajaa!

Jenna kommentilla: Oma lempparisiivousbiisini on YMCA ?

Tiina kommentilla: Siivoan mieluiten hiljaisuudessa ?

Marppa kommentilla: Musiikilla ei niin väliä, kunhan kuuluu tarpeeks lujaa 😉

Janne Uusitalo kommentilla: Siivotessa kuuntelen tv-sarjoja tai murhamysteereitä Youtubesta.

Jepa kommentilla: Jees osallistun! Ehdin siivota kyllä liian harvoin ja silloin soi taustalla radion hitit ?

Onneksi olkoon voittajat ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Voittajiin ollaan yhteydessä pian.

Lumista loppuviikkoa murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Tiina sä olet yksi voittajista ja sulla olikin yhteystiedot jätetty, kiitos 🙂 Vielä odottelen yhdeltä voittajalta osoitetta, ja pian tulee postia! <3 Onnea vielä voitosta 🙂
0
1 vastaus

Päätitkö itse voittajat?
0
1 vastaus

En, arvon aina voittajat 🙂
0
1 vastaus

Ihan mielenkiinnosta kyselen, milloin on pian yhteydenotossa? 😀 Oli nimittäin voittajien kommentti tuttu omaan suuhun 😀
0
1 vastaus

Tiina sä olet yksi voittajista ja sulla olikin yhteystiedot jätetty, kiitos 🙂 Vielä odottelen yhdeltä voittajalta osoitetta, ja pian tulee postia! <3 Onnea vielä voitosta 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: