Yleinen 4.1.2017
TEKSTI Johanna

Mä olen nolo ja ihan palikka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tällä kertaa vähän faktaa minusta!

Mä olen mestari kadottamaan puhelinta. Tässä pari tarinaa. Useasti puhelimeni on ollut auton katolla, mutta vain kerran lentänyt sieltä ajon aikana, muulloin olen sen huomannut ennen matkaan lähtöä. Kerran puhelimeni oli kadoksissa reilu puolipäivää ja yritin etsiä sitä siskoni ja ystäväni soittaessa siihen. Olin hälyttänyt heidät apuun Facebookin kautta. Yhtäkkiä iltaa kohden mieleeni hiipi ajatus, ei kai vaan puhelimeni pudonnut aiemmin päivän aikana lasinkeräykseen. Kiltti mieheni kävi sitten kierrätyspisteellä kurkkaamassa lasinkeräykseen ja siellähän se emännän känny soi jossain lasien alla. Tietysti lasiroskis oli aika tyhjä, mutta eihän sitä jäädä tuleen makaamaan, vaan ukko tuli kotiin ja kyhäsi lasten haravasta ja meidän harjasta jeesusteipillä oivan työkalun, jolla pitkän yrittämisen, puhinan ja kiroamisen jälkeen puhelin saatiin pelastettua ja ihan ehjänäkin vielä. Tällöin mieheni totesi ärsyyntyneenä, että tämä oli pohjanoteeraus jopa minulta.

Olen todella kova möläyttelemään asioita. Ihan hyväntahtoisesti tietysti, mutta mieheni häpeää minua usein, vaikka on tietysti tähän jo vuosien mittaan tottunut. Kerran ravintolassa tarjoilija kysyi haluanko ruokaani mausteet mietona, mediumina vai tulisena. Katsoin häntä vain hölmistyneenä ja totesin, että ruokanihan on kasvisruoka. Olen myös tokaissut eräälle tutulle, että sinähän syöt kaikkea ja tarkoitin siis sitä, että hän syö kaikkea erikoista enkä sitä, että hän olisi kova syömään ja söisi paljon. Myöhemmin mieheni kertoi taas hävenneensä silmät päästään. Olen myös luullut yhden ihmisen miestä nuoruudenkaverini pikkuveljeksi. Kaverini repesi ja totesi veljensä olevan ööö 10-vuotias. Nuorena olen juossut uimahallissa vahingossa miestensuihkuun ja suihkutellut siellä rauhassa karvaisten köriläisten kanssa, kunnes lopulta tajusin, että se olen minä, joka olen väärällä puolella.

Järin fiksukaan en aina ole ja hölmöyksiä pääsee suusta tuon tuosta. Minä en oikeastaan häpeä juurikaan mitään, joten omat hassut letkautukset eivät saa minua kuin nauraa höröttämään. Välillä olen pihalla kuin lumiukko ja taas saa ukko hävetä. Johnnyn perheessä puhuttiin joskus Saksan liittokanslerista Angela Merkelista ja kysyin tosissani Johnnyn isältä onko se teidän naapuri vai.

Sytyn pieruhuumorista ja lasten kakka ja pissa jutut saavat myös minut nauramaan. On välillä vaikea torua lapsia näinä hetkinä, kun itsekään ei osaa olla ”aikuinen”.

Nauru kuuluu isona osana meidän elämään eikä kaikkea tarvitse niin tosissaan ottaa. Iloista iltaa murut!

Onkos siellä ruutujen takana tosikoita vai tälläisiä samankaltaisia hölmöläisiä vai jotain siltä väliltä? 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (19)

Hahhhaaa, kiitos toinen höpsö <3 😉 Ei se kauheen yllättynyt kai ollut, välillä se on ihmeissään kyllä mun sanomisista 😉
0
1 vastaus

Hih:-) kuulostat vähän blondilta;-) minä olen siltä väliltä. Miehen ei tarvitse hävetä ainakaan minua, paremminki toisinpäin.
0
1 vastaus

Hahhhaa ai vähän 😉
0
1 vastaus

Täältä löytyy yks samis 😀 😀
0
1 vastaus

Hihii 😉 <3
0
1 vastaus

Sä olet Johanna ihan huippu???Tää postaus on NIIIN päivän pelastus? Teidän perheonni säteilee tännekin puolen ruutua juuri sun välittömien juttujen kautta!
0
1 vastaus

Kiva, että postaus piristi sua <3 🙂 Kiitos ihanuus <3
0
1 vastaus

Angela Merkel 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉
0
1 vastaus

Haha teidän naapuri Angela Merkel 😀 😀 Loistava postaus!

Mulla ei omia lapsia ole, mutta tuttavapiirissä olen luottolapsenvahti ja kaikenmoisia letkautuksia on tullut kuultua. Vessahuumori kolahtaa ajoittain, mut joskus jopa onnistun komentamaan esim ruokapöydässä et nyt on väärä aika ja paikka näille jutuille. Kerran kyllä iltapalapöydässä lapsenlikka hirnui vedet silmissä, kun veljekset 6 ja 4 vee miettivät, kumpi haisee pahemmalta: virtahevon vai norsun kakka… :’D Samaiset veljekset toivottivat myös kivasti mulle ja miehelle hyvää yötä. Poikien äiti kehotti: Sanokaas hyvää yötä *mun nimi* ja *miehen nimi*!” ja pojat toivottivat: ”Hyvää yötä pissa ja kakka!” Kaikki aikuisia nauratti, valitettavasti. :””D

Toinen loistokeissi oli bussimatka noin viisivuotiaan kanssa. Hän kailotti kirkkaalla äänellään ”Hei onko sulta koskaan tullut mälkää pielua?” Nää on ihan normaaleita asioita, joista kyllä voi jutella, mut jotenkin mä en siinä kokenut et haluan asiasta keskustella muiden matkalaisten kuullen. Viisivuotias jatkoi: ”Onks sulta tullu? Mun mammalta on kellan tullu!”
0
1 vastaus

Haahhhaaaa ai että kun nauroin tätä sun kommenttia, ihan huippu!! 😉 Kiitos, kun kommentoit <3 😉
0
1 vastaus

Ihana kirjoitus! Ei sitä aina itsekään kovin järkevä ole 🙂
0
1 vastaus

Hihhhiiii kiitos <3 🙂
0
1 vastaus

Ai että mä repesin tuolle puhelin lasinkeräyksessä-jutulle 🙂 voin vaan kuvitella miltä se kalastus on näyttänyt 🙂
0
1 vastaus

Juu se näytti just niin urvolta, kun kuvitelmissas näät 😉
0
1 vastaus

Tunnistin itseni tuosta puhelimen hukkaamisesta. Joskus pitää laittaa miehelle sähköpostia, että aoittaa minulle kesken työpäivänsä. Kerran jopa puhuin puhelimessa kaverilleni kun olimme lähdössä miehen kanssa ulos ja kysyin missä puhelimeni on. Noloa 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉 Mullakin välillä puhelin ollu kädessä ja oon ettiny sitä 😉 Mutta puhunu en oo siihen samaan aikaan 😉
0
1 vastaus

Sä oot ihan huippu 😀 Luulen et tultais hyvin toimeen.. kuulosti nimittäin niin sellaisilta jutuilta joihin voin samaistua..

Tuo Angela Merkel 😀 Miten appiukko suhtautui kysymykseesi?

Tämä oli päivän piristys.. kiitos 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa, kiitos toinen höpsö <3 😉 Ei se kauheen yllättynyt kai ollut, välillä se on ihmeissään kyllä mun sanomisista 😉
0
1 vastaus

Tämä on yksi iso syy miksi luen tätä blogia 😀 Huumori, välittämyys ja just se että ei oteta itseä niin vakavasti – moni mainostaa näitä ominaisuuksia, mutta aidoimmillaan se on juuri tämmöistä kun tässä blogissa ja teidän elämässä. Olet Johanna kyllä ihan loistava.

Itse en ole ihan noin paha (tai hyvä :D) tapaus, tavarat kyllä hukkuu liian usein ja otan itsekin ihan kunniaa omista älyttömistä ajatuksistani ja möhläyksistäni ja jaan niitä muille innolla kun ne huvittaa itseänikin… Erikoisosaamisena täydet järjettömyydet joita mietin tosissani jonkun kymmenesosasekunnin… esim. kerran olin tulossa mieheni töistä, kun meidän auton näköinen auto tuli vastaan. Tiesin että se ei ollut mun mies, kun se jäi sinne töihin, joten loogisesti päättelin että se on sitten varmaan minä ;,D Samaan kategoriaan kuuluu luokattoman huonot vitsit ja sanaleikit, joita vaan tulee mieleen ja on pakko jakaa ihan jo vaan siksi kun on niin huonoja. Miehellä on jo valmiina käsi ojossa face palmia varten kun alotan… -_-

Kaikilla muilla tavoilla en sitten osaakaan, ainakaan vielä, olla ihan niin häpeämätön kuin sinä. Tavallaan se on mulla kyllä tavoitteena, sillä turha ylpeys ja häpeä vaan rajottaa elämää. Siis jossain mielessä olet itse asiassa pieni roolimalli ja inspiraation lähde mulle 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: