Yleinen 28.11.2016
TEKSTI Johanna

Maukas wokki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johnny on ihan huippu valmistamaan ruokaa. Arkisin ruuanlaitto jää aina minulle, mutta viikonloppuisin Johnny tekee useinkin ruokaa jompana kumpana päivänä. Miehellä on muutamia bravuureja ja yksi niistä on maukas nuudeliwokki.

Wokki

Ohje:

kanaa
katkarapuja (pakastealtaasta)
wokkivihanneksia (pakastealtaasta)
nuudeleita
2 wokki kastikepussia
mausteita

Paista ensin kanat kypsäksi ja mausta ne hyvin. Johnny käyttää mausteita fiiliksen mukaan ja muistelee tuossa nyt usein laittaneensa currya, chiliä ja pippuria. Wokkivihannekset kypsytetään öljyssä wokkipannulla ja lopuksi joukkoon lisätään katkaravut ja muutama puristettu valkosipulin kynsi sekä suolaa. Nuudelit keitetään kattilassa ja lisätään sitten wokkipannuun kanojen kanssa. Lopuksi fiiliksen mukaan ostettu wokki kastikepussi.

Havainnollistan vielä kuvalla!

Havainnollistan vielä kuvalla!

Kuva lainattu täältä.

Tämä on tosi hyvää ja sitä tulee iso satsi, vaikka meillä se tosin nopeasti katoaa 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hei mahtavaa kuulla, kiitos!! 🙂
0
1 vastaus

Nämä ruokaposraukset ovat tosi kivoja! Lisää näitä, kiitos? Tämäkin ohje menee kokeiluun.
0
1 vastaus

Hei mahtavaa kuulla, kiitos!! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: