Yleinen 10.5.2017
TEKSTI Johanna

Metsäretkellä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ei tämä metsäretki nyt mennyt ihan kuten piti, mutta mitäpä sen väliä. Me ulkoillaan usein vielä iltasella isin tultua töistä kotiin ja tällä kertaa päätimme pakata hieman evästä ja lähteä lähimetsään retkelle.

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Lapset taluttivat vuoronperään Nuuskua ja olivat innokkaina retkestä. Nuuskulla tahtoo tarttua turkkiin aina kaikenlaiset oksat sun muut ja Amalia niitä sitten hienosti irroitteli. Harmiksi Nuuskulla iskikin jossain kohdin juuri hätä, kun Amalia kopeloi oksaa irti takajaloista ja eiköhän kakkapökäle pudonnut suoraan Amalian käteen. Noh tietenkään en ollut huomannut pakata pesulappuja mukaan, joten kotiinhan sitä oli palattava käsipesulle.

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Metsäretkellä syömme eväät aina tutulla paikalla eli suuren suuren kiven päällä. Riisikakut ja korput maistuivat kaikille ja ulkona eväiden syönti on ihan parasta!

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Korppua!!

metsäretki

metsäretki

Onko Teillä tapana retkeillä ja napata eväät mukaan?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

<3
0
1 vastaus

Milloin tulee sun ja Johnnyn video? Ootan jo sitä 😀
0
1 vastaus

Mä yritän sen pian laittaa, tarviin vähän siinä Johnnyn jeesiä 🙂 Kuvattu se on jo kuitenkin!
0
1 vastaus

Sinun postaukset on tosi symppiksiä ja teidän perhekin vaikuttaa oikein symppikseltä. Hetkittäin kuitenkin tökkii tämä vähän lässyttävä kirjoitustyyli. Lukijat eivät ole pikkulapsia. Puhutteletko puhekielessäkin Johnnyä isiksi? Ikään kuin hän olisi sinun isi? (Miksi?!)
0
1 vastaus

Kiitos <3 En puhuttele, vaan sanon Johnnyksi, mutta lapsille toki puhun aina isistä. Jos kirjoitan lauseessa lapsista jotain, niin käytän blogissa sanaa isi ja sitten jos puhun vain meistä aikuisista, niin käytän sanaa Johnny tai mies. Harmi, että susta tää kirjoitustyyli on lässytystä, mutta tämä on nyt vain mun tyyli.
0
1 vastaus

Mun mummo, joka on 96 vuotta vanha puhuu edelleen, nyt jo edesmenneestä miehestään, isänä ja välillä meille lapsenlapsille vaarina sekä toki välillä vaarin oikealla nimellä. Eikä se koskaan ole häirinnyt. 🙂 Mummoni saattaa käyttää isä sanaa miehestään myös siis sellaisessa tilanteessa, ettei kohdistanut puhettaan varsinaisesti lapsilleen, vaan kertoessaan hänestä muuten vain.

Samaa tekee myös mun äiti, joka puhuu isästä, ja tarkoittaa siis mun isää eikä omaansa, josta puhuu faijana. 🙂 Joten ilmeisesti ihan tavanomainen puhetapa, ainakin eteläisessä suomessa.
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: