Yleinen 13.11.2016
TEKSTI Johanna

Mieletön tyyli laskea liukurilla!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Suurenmoiset kiitokset kommenteista, joita on jätetty edelliseen postaukseen Uupunut kotiäitiyteen. Tämä oli raadollisen rehellinen postaus ja sen kirjoittaminen helpotti minua, mutta ihan varmasti montaa muutakin vanhempaa. Äitiys ei ole aina ruusuilla tanssimista ja asioista on hyvä puhua avoimesti. Minä jatkan edelleen lasteni kanssa kotona, mutta vuoden alusta anoppi hoitaa heitä kerran viikossa, jotta saan tehdä töitä blogin parissa. Tietysti hoitoapua on muutenkin saatavilla ja tärkeintä onkin voida itse hyvin, koska siitä hyötyy koko perhe.

Lapset pulkkailee

Videolla meidän isänpäivän mäenlaskut. Milolla on ihan mielettömän hupsu tyyli laskea liukurilla, katsokaa ihmeessä, lupaan, että naurattaa!
Ihanaa isänpäivän jatkoa murut!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hihiii voi mikä ihanuus <3 🙂
0
1 vastaus

Ihana Milo 🙂
0
1 vastaus

Se on tosi sulonen ja hassu <3 🙂
0
1 vastaus

Ihana video ja ihanat lapset <3 Ja iskäkin aika ihana ;D
0
1 vastaus

Hihiii kiitos ihana bansku <3 😉
0
1 vastaus

Heh, täällä tänään 6kk täyttävä pikkutyyppi nauroi tälle videolle tuolta lattialta omista touhuistaan, kylläkin varmaankin enimmäkseen sun äänellesi (luuli varmaan että hänelle puhuttiin :)), tosin kyllä sieltä yritettiin videotakin vilkuilla ja ihan kuin olisi teidän lapsille hymyillyt, on kyllä tottunut näkemään isovanhempia skypessä niin on tuo mahdollista 😀 (vaikka muuten ei saakaan ruutuja katsoa)
0
1 vastaus

Hihiii voi mikä ihanuus <3 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: