Yleinen 23.2.2015
TEKSTI Johanna

Milo Kaksplus-tv:n päätähtenä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olimme Milon kanssa Kaksplussalla videokuvauksissa pojan ollessa neljän viikon ikäinen. Hieman huvitti, kun pikkumies kaljuuntui juuri ennen ensimmäisiä kuvauksiaan ja naamakin oli täynnä hormoninäppylöitä, mutta näistä huolimatta videoista tuli aivan ihania ja niistä jää mukava muisto.

Ensimmäisenä jaan linkin vatsahierontavideoon. Milo on tottunut vauvahierontaan, sillä vyöhyketerapeutti on käynyt häntä hieromassa koliikin vuoksi. Videon lopussa Milo nukahtaa hierojan käsittelyyn ja näin on käynyt kerran myös kotioloissa ja tämä jos joku kertoo sen, että hieronta tekee vauvalle hyvää.

Vatsahierontavideossa hieroja hieroo Milon vatsaa erilaisin liikkein. Siipiratas hierontaliikkeellä lähdettiin liikkeelle. Milo on ollut vatsavaivainen, ja pienen vatsa olikin kovasti pinkeä ja varmasti kipeä. On tärkeää, että hieroessa painetaan vain sen verran mitä vatsa antaa myöten.

Vauvan rentouttamiseksi hierontaliikkeiden välissä on hyvä viedä vauvan jalat koukkuun vatsan päälle ja keinutella vauvaa jaloista sivulta sivulle. Tätä liikettä tehdessä tulee tarkkailla, että vauvan vatsan alue liikkuu. Milokin rauhoittui heti rentoutusliikkeen aikana.

Seuraavaksi oli vuorossa siipiratas jalat ylhäällä. Tämä liike tuo hyvin ilmaa vatsasta ja suolesta.

Sitten paksusuolen hierontaa I LOVE YOU liikesarjan avulla. Tämä liikesarja sai Milon unten maille.

Lopuksi vielä vatsan rentoutusta pitämällä peukaloita navan vieressä olevissa rentoutuspisteissä. Aika rentoutuneelta pikkujäbä vaikutti 😉

Vatsahierontaliikkeet ovat näillä ohjeilla helppo toteuttaa ja vauvahieronta on mukavaa yhteistä hyvää molemmille, niin vauvalle kuin hierojallekin!

Pääset videoon painamalla tästä linkistä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos ja hih kiva jos rentoutti 🙂 Mua niin nauratti tää sun kommentti 😉
0
1 vastaus

Olipas ihania videoita, etenkin noi hierontapätkät 🙂 Tuli ihan itsellekkin rentoutunut olo, kun katseli niitä ja kuunteli sen hierojan puhetta 😀 Sama on käynyt myös kerran, kun katselin koirahierontaa 😀 Jotenkin se rentoutuminen vaan välittyy mulle katsellessakin 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ja hih kiva jos rentoutti 🙂 Mua niin nauratti tää sun kommentti 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: