Yleinen 12.2.2017
TEKSTI Johanna

Milon 2 wee synttärit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Milon 2-wee partyjen tunnelmat jäivät esittelemättä joulutohinoiden vuoksi ja tällä kertaa luvassa viimein pienen pojan syntymäpäivät!

Isi ja poika!

Milo täytti 2-vuotta joulukuussa muutamia päiviä ennen jouluaattoa ja juhlimme sankaria yhdessä sukulaisten ja kummien kanssa noin viikko ennen joulua. Milo oli pukeutunut oikein komeasti ja hän nautti juhlistaan ihan hirmuisesti. Leikkiä riitti ja punaposkinen poika puhalsi hienosti kaksi kakkukynttiläänsä. Siskoni oli leiponut Milon synttärikakuksi oman bravuurinsa eli porkkanakakun. Tarjolla oli myös isin ja lasten leipomia mokkapaloja, jätskiä, poppareita, keksiä ja äidin tekemät suolaiset piirakat.

2 kynttilää!

Kohta palaa nenä!

Kaikki taputtaa hienosti Milo!!

Milo sai lahjaksi useamman pikkuauton, pehmolelun, Ryhmä Hau -teltan, jossa on jo leikitty niin kovasti, että hyvä, että se enää pystyssä pysyy sekä mopon, jonka kyydissä on ukkeli. Omalta perheeltä Milo sai lahjan heti aamulla ja paketista paljastui iso rekka-auto, jonka sisällä oli erilaisia työkaluja, joilla saa irroitettua rekasta renkaita ja tehtyä kaikenlaista muutakin korjaushommaa rekkaan. Milo sai myös ihania vaatteita ja yhden vaatelahjakortin.

Lahjojen availua!

Hyvää syntymäpäivää rakas!

Kyllä tämä 2-vuotias taapero on tuonut elämäämme hurjasti vauhtia ja iloa ja vitsit miten hän on mainio ja ihana persoona!

Mukavaa sunnuntaita murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Kiitos <3 Sanotaan Milo 🙂

1 vastaus

Milo on kyllä niin suloinen hurmuri! <3

1 vastaus

Hihiii kiitos <3

1 vastaus

Milloin aiotte vieroittaa Milon tutista?

1 vastaus

Mietittiin, että tuossa kesemmällä sitten 🙂

1 vastaus

Meidän neiti syö myös vielä tuttia,on
kuukauden nuorempi kuin Milo. Tutti on hirmu tärkeä ja kerran koitettiin nukkumaanmenoa ilman tuttia.. huutoa neljä tuntia joten luovutettiin ja päätettiin yrittää joskus myöhemmin, ei jaksa ottaa paineita ?

1 vastaus

Jep mä myös en jaksa nyt vieroitusta, mutta tosiaan tässä keväämmällä/kesällä tutti saa jäädä 🙂

1 vastaus

Oi, kiitos upeista kuvista. Milo on oikea herrasmies, rusetti ja kaikki. Mikä hymy!

Heleätä helmikuuta!
Anja

1 vastaus

Hihiii kiitos Anja <3 Heleätä helmikuuta Teille myös, nyt onkin upea sää 🙂

1 vastaus

Moikka, tuli vaan mieleen, että puhuuko Milo jo?

1 vastaus

Moikka Sari 🙂 Puhuu juu 🙂

1 vastaus

Ihana Milo <3 niin suloinen.

1 vastaus

Voi kiitos <3

1 vastaus

Ihana milo! Sanotteko muuten hänen nimensä ”milo” vai ”miilu”? Vai jotenki muuten?

1 vastaus

Kiitos <3 Sanotaan Milo 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: