Yleinen 19.7.2017
TEKSTI Johanna

Mistä voimia jaksamiseen?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Kaupallinen yhteistyö Babysitter.fi”

Meillä on ihan uskomattoman hyvä tukiverkko ja olemme paljon tekemisissä läheisimpien sukulaisten kanssa. Lastenhoitoapua saamme tarvittaessa helposti ja nyt Johnnyn äidin jäätyä eläkkeelle on hän hoitanut lapsia kerran viikossa, jotta minä saan tehdä hommia blogin parissa. Tietysti Johnnyn äiti voi tarvittaessa hoitaa lapsia muulloinkin ja myös siskoni ja äitini ovat apuna tarvittaessa. Aika vähän sitä apua on tullut pyydeltyä, sillä ei ole ollut oikeastaan tarvetta.

kylpylä

Kaikilla ei ole laajaa tukiverkkoa tai tukiverkkoa lainkaan ja tästä syystä on mahtava päästä vinkkaamaan Teille lukijoille Babysitter.fi -palvelusta, joka on toiminut useassa maassa jo monen vuoden ajan ja täällä Suomessa aloittanut toimintansa 2015 marraskuussa. Toiminnan tavoitteena on auttaa perheitä löytämään lapsenvahti lähialueeltaan ja lapsenvahteja löytämään mieleistä työtä! Tavoitteena on tarjota perheille myös mahdollisuus tavata toisia perheitä ja järjestää vaikkapa lastenhoito yhdessä. Minusta tämä on erityisen tärkeää sellaisissa perheissä, joiden tukiverkosto on syystä tai toisesta kovin suppea. Monet perheet saattavat muuttaa kotikonnuiltaan esimerkiksi työn perässä ja sukulaiset ja ystävät voivat jäädä hyvinkin kauas. Toisinaan hoitoapua kaipaisi, ihan vaan vaikka omien menojen ajaksi tai parisuhteen hoitamiseksi ja näissä tilanteissa voi hyvin hyödyntää Babysitter-palvelua, josta löytyy luotettava lastenhoitaja.

babysitter.fi

Me paettiin Johnnyn kanssa eilen kylpylään rentoutumaan ja viettämään aikaa kahdestaan. Ensin meinattiin jo skipata koko reissu Nuuskun poismenon vuoksi, mutta onneksi emme näin tehneet, sillä pieni irtiotto kaksin oli aivan täydellistä. Mä en tirauttanut ainuttakaan kyyneltä Nuuskun vuoksi, vaan nautin vain mieheni seurasta ja siitä rentoutuneesta olosta, jonka kylpyläloma meille antoi. Lapset olivat siskoni luona hoidossa ja heillä oli mennyt oikein hienosti koko päivä sekä yö myös. Jos lastenhoitajasta olisi ollut tässä kohtaa puutetta, niin tämä Babysitter.fi-palvelu olisi mahdollistanut meille tämän mukavan yhteisen ajan.

kylpylä

kylpylä Seuraavana aamuna hyvin rentoutuneena ja levänneenä kotiin lasten luokse!

Oma aika sekä parisuhdeaika on tärkeää vastapainoa lapsiperhearjelle, ja näistä hetkistä saa voimaa ja hyvää mieltä ja ne tekee omalle jaksamiselle hyvää. Kun saa hetken hengähtää ilman lapsia, on kaikkien hyvä olo taattu. Kun voi itse hyvin, niin myös lapset ja muu perhe voi hyvin Minkälainen tukiverkko Teillä lukijoilla on ja miltä tämä Babysitter.fi-palvelu kuulostaa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Ihana kommentti, kiitos tästä Vilma <3 <3
0
1 vastaus

Liityin heti tähän babysitter.fi sivuille ja ihastuin <3 Aivan loistava idea! Olenkin kaivannut tälläistä sivustoa jossa voisi tavata myös muita vanhempia jne. Tässä on mukavasti yhdistetty lapsenvahdin ja ns."kaveriperheiden" etsintä. Täällä Porin alueella ei hirveästi ollut näköjään käyttäjiä, mutta luulen että eivät ole kuulleet tälläisestä. Laitoin vähän facebookiin tietoa 😀 Olisi aivan mahtavaa jos saisi enemmän käyttäjiä!
Ainoat miinuspuolet olivat ne ettei pysty lähettämään viestejä ilman maksua ja kuukausimaksu on aika kallis.
Kiitos vinkkauksesta! Tulen varmasti hyödyntämään tätä sivustoa 🙂
0
1 vastaus

Mahtavaa!! <3 🙂
0
1 vastaus

Moikka moi taas,

Meillä aivan huippu oma tukiverkosto <3
Nytkin pääsimme nauttimaan vihdoin ja viimein häämatkaamme kolmeksi yöksi Espanjan auringon alle.
Tuo babysitteri kuulostaa aivan loistavalta 🙂 Käyttäisin heti, mikäli tarvetta olisi, sillä Lohjan MLL:stä emme hoitajaa viimeksi saaneet, kun tarvetta oli 🙁
0
1 vastaus

Moikka Minna <3 Tosi harmi ettette saaneet MLL:ltä 🙁 Ihanaa, että pääsitte pienelle lomalle <3
0
1 vastaus

Itse työskentelen lastenhoitajana mll:n kautta ja naitin työstäni todella paljon! Olen tehnyt tätä työtä heti 16v täytettyäni, ja on ollut ihanaa nähdä, kuinka jo tutuiksi tulleiden perheiden lapset kasvavat ja kehittyvät. Lasten kanssa minulle on jo muodostunut ihan omat jutut ja he odottavat aina minua takaisin. Monissa perheissä olenkin läheisempi lapsille, kuin isovanhemmat. Tottakai on myös rankempiakin työpäiviä, jos lapset ovat kipeitä tai väsyneitä, tai jos itsellä on huono päivä, mutta pääasiassa töissä on aina hyvä olla.
Se ero vanhempien kasvoilla yhden treffi-illan tai hotellissa vietetyn yön jälkeen on niin huomattava! Pienikin parisuhdeaika antaa selvästä lisä-boostia parisuhteeseen 🙂
0
1 vastaus

Ihana kommentti, kiitos tästä Vilma <3 <3
0
1 vastaus

Ihanaa, että saitte rentouduttua ja levättyä, tuli varmasti tarpeeseen <3 on myös ihan mahtavaa, että teillä on hyvä tukiverkosto ja hienoa on myös, että kerroit tuosta palvelusta, olisi varmasti monelle todella hyvä ja tarpeellinen!
0
1 vastaus

Tuli tarpeeseen ja oli todella ihanaa <3 Jep moni varmasti tästä palvelusta hyötyy ja mä en ollut itse tästä edes kuullut aiemmin 🙂
0
1 vastaus

Babysitter kuulostaa hyvälle 🙂 olipa ihana, että saitte kunnolla rentouduttua.

mulla on vähän se ongelma, etten pysty luottamaan lastani vieraiden hoitoon ja mistäs niitä tuttuja hoitajia tulisi, jollei ensin kokeile ventovieraan hoitoa. olen ollut 14 vuotta äiti ja meillä ei ole ollut kotona kukaan lapsia hoitamassa, mitä nyt varamummo, kun olen ollut synnyttämässä, eli ei kovin usein, eikä kovin rentouttavia ole nuo reissut olleet 🙂 Nyt kuitenkin lapsen entinen päiväkodintäti, jonka lapsi on omani kaveri, kertoi etsivänsä lisätienestejä, joten hän käy tarvittaessa meillä lapsensa kanssa lapsenvahtipuuhissa. Aika näppärää 🙂

En nyt voi olla kysymättä, että joko teillä on yhtään ajatukset lähentyneet siinä kolmannen lapsen suunnitelmissa?
0
1 vastaus

Oli tosi ihana <3 Tosi näppärää todella!! <3 🙂
Asia ei ole vielä oikein edennyt..
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: