Yleinen 6.8.2017
TEKSTI Johanna

Mökkielämää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me vietettiin pari mökkeilypäivää Johnnyn lomalla ja kyllä mökillä mieli vaan lepää. Mä en ole koskaan ollut niinkään mökki-ihminen, mutta Johnny ja lapset ovat. Nämä kolme paahtavat usein ilman kenkiä maastossa kuin maastossa, kun mä taas kuljen kotipihallakin monesti saappaat jalassa ja kiljun hysteerisenä joka kerta, kun näen sisiliskoja meidän pihakivetyksellä.

Me mentiin mökille veneellä ja Milo pääsi toista kertaa isin veneeseen. Johnny ei käytä liivejä kalassa ollessa, vaikka liivit tottakai veneestä löytyvät, mutta mä hämmennyin aivan, kun huomasin tästä kuvasta ettei mullakaan ole pelastusliiviä päällä. Yleensä mä olen jo laiturilla liivi kireällä, mutta nyt matkasin vahingossa ilman.

mökillä

mökillä

Päivä oli oikein lämmin ja lapset uivat paljon. Miehet kävivät kalassa laudan kanssa ja siskon mies meni hienosti laudalla veneen perässä. Keiteltiin siskon kanssa vähän vaniliakaffetta ja höpöteltiin paljon. Amalia ja Iida olivat lähes koko ajan vedessä, ja Milo ja Eemi kalastivat ja saivat kalaakin.

mökkielämää

mökkielämää

mökkielämää

Grillasimme yhdessä hyvät syötävät ja aika kului hujauksessa. Siskon perhe jäi mökille yöksi, mutta me lähdimme tilanpuutteen vuoksi kotiin. Seuraavan kerran voimme jäädä yöksi, sillä äitini löysi varastostaan teltan ja osa porukasta voi sitten yöpyä teltassa mökin pihalla. Mikä onkaan mukavampaa, kun lasten nukkuessa jatkaa iltaa aikuisten kesken pelaillen korttia ja höpötellen.

mökillä

mökillä

Tosi rentouttava ja ihana mökkipäivä ja vielä laatuseurassa.

mökillä

mökillä

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Hahhhaaa 😉 Joo tää kesä kyllä hurahti, nyt tuntee jo syksyisen viiman!
0
1 vastaus

Ihana kuulla taas teidän kuulumisia ?
Sun lapset on niin suloisia ❤️
Milolla muutamassa kuvassa kauhistuneet ilmeet.
Oliko Milollla jokin hätä? ?
Olisi myös kiva nähdä teitä,kun asutaan aika lähellä .
0
1 vastaus

Se jännitti kovasti venematkaa ja Milo inhoaa kylmää vettä. Kiitos kauniista sanoistasi ja mehän voitais hyvin joskus sopia treffit <3
0
1 vastaus

Voisitko tehä postauksen Milon huoneesta ja lasten ja sinun syys pukeutumisestasi?Ja viikon ruokailustanne?
0
1 vastaus

Yritän kuvailla Milon huoneen ihan pian 🙂
0
1 vastaus

Onpa ollutkin ihana kesäpäivä veden äärellä! Amalia on jo iso tyttö, korvakorutkin.
Suloinen kuva tuo tolpan halailu.
Iloista loppukesää!
Anja
0
1 vastaus

Kiitos Anja <3 <3 Iloista loppukesää sinne myös <3
0
1 vastaus

Ihana tuo merenneidon pyrstö ❤?❤
0
1 vastaus

No on joo tosi suloinen <3
0
1 vastaus

Ihania kesäkuvia! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos paljon <3 <3
0
1 vastaus

Mökillä on ihanaa, ei ihme että tekin viihdytte! 🙂 Vaikka et mökki-ihminen olekaan, voin kuvitella sut saappaat jalassa kiljumassa, kun jostain juoksee esiin sisilisko :’D Ja tulispa muuten vielä lämpimiä kesäpäiviä! Miten tää kesä taas tuntui menevän näin nopeasti, että syksy on jo ihan lähellä? 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉 Joo tää kesä kyllä hurahti, nyt tuntee jo syksyisen viiman!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: