Yleinen 26.12.2016
TEKSTI Johanna

Nautinnollinen joulu!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

takkatuli

Täällä on vietetty oikein nautinnollinen joulu! Takassa on roihunnut tuli päivittäin ja kynttilöitä on polteltu. Tunnelmallista on siis ollut ja siitähän tämä äiti pitää. Lapset ovat olleet tohkeissaan joulusta ja perhepiirin kanssa on tullut vietettyä paljon aikaa. Myös leppoisaa yhdessäoloa rakkaan aviomiehen kanssa saimme yllättäen tänään, kun siskoni lapset pyysivät meidän mukulat heille leikkimään. Milo vetäisi heidän pihalla oikein pitkät päikkäritkin eikä ollut moksiskaan herättyään.

Me jatkamme joulunviettoa ja uudenvuoden odotusta yhdessä koko perhe, sillä saamme pitää isin kotona nämä välipäivät! Palailen jouluaaton kuulumisten ja kuvien kanssa pian!

Ihania ja rakkaudentäyteisiä päiviä kaikille, puss

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

<3
0
1 vastaus

Oi mitä luksusta! Ihanaa!
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: