Yleinen 6.2.2017
TEKSTI Johanna

Neljä päivää ilman isiä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän loppuviikko on ollut hieman erilainen, sillä isi lähti työmatkalle jo torstaina ja palasi kotiin vasta eilen illalla. Isillä oli eilen synttärit, joten Amalia halusi ehdottomasti valvoa ja odottaa isin kotiin. Juhlimmekin hieman, jaoimme isille lahjat ja herkuttelimme isin lempparikakulla eli kaupan mutakakulla. Juhlimassa oli myös Iida serkku, jonka lupasin yökylään, kun tyttö oli mukana ostamassa mutakakkua ja oli suruissaan, kun ei muuten pääsisi Johnny sedän kekkereihin. Milolta kemut meni ohi, sillä pieni tuhisi jo yöunia isin kotiutuessa. Milo kun ei suostunut päiväunille ja oli aika naatti jo seitsemän jälkeen. Milo on jättänyt vain muutamasti päiväunet välistä ja tarvitsee vielä ehdottomasti unet päivällä, mutta eilen ei jostain syystä vain unettanut. Poika oli kuitenkin iltaa kohden hyvin rauhallinen ja kaiken maailman häröily, kuten keittiöntasoilla kiipeily jäi kokonaan pois.

Serkukset halusivat napata kuvan ihanasta leikistään!

Meillä meni lasten kanssa oikein kivasti isin ollessa poissa. Perjantaina saimme ystäväperheen kylään ja he viipyivät aika pitkään. Loppupäivä meni ulkoillessa ja leikkiessä. Illalla vielä lasten yhteinen kylpyhetki, joka naurattaa aina äitiä, kun pikkumies pukeutuu lähes joka kerta siskonsa lailla bikineihin tai tyttöjen uimapukuun. Tämä on kai tämä pikkuveljen rooli, milloin ollaan mekko päällä, milloin pannat ja korut päässä ja kaulassa! Pesujen jälkeen yllätin lapset popcornikulholla ja ahmimme sitten poppareita olohuoneessa katsellen samalla lastenohjelmia. Milo tosin huristeli välillä mopollaan ja seuraavana hetkenä mennä viipotti pitkin sohvan selkänojaa.

Nukkumaanmenot sujuivat hienosti ja nukuimme kaikki kolme meidän vanhempien sängyssä. Nuusku oli ensimmäisen yön kotona, mutta pääsi sitten viikonlopuksi mummin, fafan ja Napen luokse.

Milo luo lumet trampalta!

Hyyrrrr kylmä…

Meidän tupa!

Ulos sieltä!!

Kahvia kahvia…

Pikkumies touhuaa!

Sisarukset etsivät kiven alta sisiliskoja, heh..

Jännittävää..

Huuiiii….

Lauantaiaamupäivä meni kotosalla taas ulkoillen ja sisätouhuja touhuten. Milon päiväunien jälkeen lähdimme mummin ja fafan luokse syömään sekä viettämään loppupäivää. Saimme myös Iidan sinne ja tytöt leikkivät yläkerrassa toimistoleikkiä. Mummilla ja fafalla on kaikkea ihanaa, kuten vanhoja puhelimia sun muita, ja niillähän on ihan parasta leikkiä toimistoleikkejä. Amalia oli leikissä iso pomo ja Iida pikku pomo ja molemmilla oli omat työpöydät. Ai että nauratti, kun Iida huikkasi Amalialle heiii iso pomo ja Amalia vastasi noh mitä pikku pomo?

Kaikki kolme lapsosta myös meikkasivat mummin ja tytöt vielä lisäksi kampasivat. Ja katsokaahan nyt mitä jälkeä 😉

Lapset meikkaa mummin..

mummin meikkaus

Ja lopputulos!

Tänään aurinko paistelee aivan ihanasti, mutta me olemme olleet vain sisällä. Tytöt eivät halunneet lähteä ulos ja Milokin pisti lopulta hanttiin enkä jaksanut alkaa pukemistaistoon. Iltapäivällä tai illasta sitten, turha ottaa ylimääräistä ressiä, kun voi päästä helpommalla. Milo sai olla eilen ja tänään aamusta tyttöjen isosiskoleikissä mukana ja ai vitsit miten kivasti Milokin leikki. Onhan tässä kahakoitakin ollut, mutta pääasiassa kaikki on mennyt oikein mukavasti

Illalla odotan kyllä kovasti perheen yhteistä aikaa isin töiden jälkeen ja sitä, kun lapset nukkuvat ja pääsen käpertymään rakkaan mieheni kainaloon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Ne on Lindexistä ja on tosi suloiset kyllä 🙂
0
1 vastaus

Hei, olisin kysynyt minkä nimisellä mindfullnes kurssilla kävitkään? Olisiko vaikka vinkata nettisivuja tai missä niitä kursseja järjestetään? 🙂 itseäni kiinnostaisi myös saada helpotusta pinnan kiristelyyn kotiarjen keskellä 😀
0
1 vastaus

Moi 🙂 Mä kävin Lohjan Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa ja nyt siellä alkaa tässä kuussa taas mindfullnes ja se on 3 tuntia kestoltaan ja kerran kuussa!
Sirpa on ohjaajana ja tässä linkki Sirpan sivuille.
http://www.mindfulnesslohja.fi/?cat=7
Suosittelen <3 Vaikka kyllä kiristelee siltikin, muttei niin pahasti 😉
0
1 vastaus

tää onhyvä mäolen katu
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Ihanat nuo Amalian hanskat, mistä ne on? 🙂
0
1 vastaus

Ne on Lindexistä ja on tosi suloiset kyllä 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: