Yleinen 18.4.2017
TEKSTI Johanna

Pääsiäisloman touhuja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heippahei lukijat! Tässähän tulikin pieni loma postausten suhteen, mutta nyt palaamme arkeen myös täällä blogin puolella ja tälle viikolle on tulossa kirjoituksia taas useammalle päivälle. Toivottavasti myös Te ihanat lukijat olette panneet merkille sen, että blogini on päivittynyt useammin nyt, kun lapset ovat olleet mummin ja fafan luona hoidossa kerran viikossa. Tämä kerta viikkoinen kirjoitusrauha on ollut luksusta ja olen saanut aina paljon aikaiseksi. Oikeastaan en edes muista milloin olisin iltaisin näpytellyt blogin parissa, sillä kaikki työt olen saanut tehtyä lasten mummilapäivän aikana ja tietysti myös Amalian kerhopäivinä Milon nukkuessa samaan aikaan päiväunia.

Rentoa datailua!

Meidän pääsiäisloma meni mukavasti ja isi oli tosiaan vapaalla neljä päivää. Päivät menivät hurjaa kyytiä, mutta kivaa oli! Välillä meillä oli lapsia täällä vaikka kuinka ja paljon ja huomasin Johnnyn olevan hieman jämptimpi paimentamaan lapsia kuin minä. Yleensä annan Amalian ystävineen puuhata aika lailla kaikenlaista ja harvemmin kiellän tyttöjen touhuja. Annan heidän leikkiä monessa eri huoneessa enkä välitä sotkusta. Siivoamme aina sitten illalla ja tämä on minusta ihan ok. Isi oli hieman eri mieltä ja eilen sitten tytöt hienosti siivosivat leikkejään siirtyessä toiseen leikkiin ja tämä on tietysti järkevää, mutta tälläisestä systeemistä en ole itse niin tarkka, vaikka toisinaan tottakai pyydän tyttöjä tiettyjä juttuja korjailemaankin päivän aikana. Myös meteli tuntui olevan isille välillä liikaa ja kyllähän noista tenavista melkoinen ääni aina kuuluukin. Mutta näistä huolimatta isi nautti lomastaan ja kuten Johnny Lanzaroten lomallakin totesi lapsien ympäröimänä, että hän oikeasti tykkää olla ja leikkiä lasten kanssa. Ja tässä Johnny on ollutkin aina loistava ja kaikki mukulat pitävät Johnnysta aina tosi paljon!

Lauantaiaamuna lapsilla oli jännittävä yllätys, sillä pääsiäispupu oli piilottanut pääsiäismunia pitkin kotia. Molemmat etsivät innoissaan munia, Milo tietysti siskon perässä ja voi miten onnellisia meidän murut olivatkaan.

Heti herättyä munajahtiin!

Hihii löytyi!

Tuolla ylhäällä!

Nuusku haukkuu, kun muut saa herkkua, mutta hän ei!!

Melkoinen saalis!

Vietimme aikaa lomalla myös siskoni perheen kanssa ja eilen grillasimme yhdessä ja se olikin kevään ensimmäinen grillaus. Mummi ja fafa kävivät eilen kylässä ja saivat nauttia tuoreita korvapuusteja, joita Johnny leipoi Amalian, Iidan ja naapurintytön kanssa.

Pääsiäisloman aikana Johnny puuhasteli paljon veneensä parissa, joka on meidän autokatoksessa. Ehkä sen saa jo pian vesille ja mies pääsee ystävänsä kanssa kalaan. Johnnylle kalastus on tärkeä juttu ja hän nauttii siitä paljon.

Milon huoneen remonttikin edistyi mukavasti ja sain maalattua huoneen seinät valmiiksi ja enää puuttuu yhden seinän tapetointi ja niin vanhojen tapettien poisto tietysti ensin. Eilen isin ja Milon lähdettyä ruokakauppaan minä aloin pesemään ikkunoita. Sain pestyä kaikki ikkunat ja huh olihan siinä hommaa, kun kerralla kunnolla pesee välit ja kaikki, mutta kyllä nyt on tyytyväinen olo, kun ikkunat kiiltää puhtautta.

Siivosin myös joku tovi sitten meidän vaatehuoneen/sisävaraston sekä oman vaatekaappini ja lahjoitin kaikki ylimääräiset sisustustavarat ja vaatteet eteenpäin.

Miniloman aikana kävimme aika isolla tyttöporukalla juhlimassa ja alkuiltaa istuimme äitini luona. Välillä on mukava käydä viihteellä, mutta seuraava päivä menee aina sitten maatessa ja tämä harmittaa. Kivaa meillä silti oli ja sen arvoista, vaikka sunnuntaina väsyttikin kovin.

Vierailimme loman aikana Johnnyn mummun luona, joka on jo pitkälti yli 90 kymppinen. Veimme isomummulle pääsiäisoksan ja mummu tarjosi lapsille monta kettukarkkia. Amaliaa vähän ujostutti, kun harvoin nähdään, mutta Milo paahtoi pitkin vanhainkodin käytäviä eikä totisesti ujostellut ketään. Lähtiessä halimme kaikki vanhaa mummua ja oli kyllä kiva käydä häntä moikkaamassa.

Vierailun jälkeen pysähdyimme ABC:lle syömään ja leikkimään ja Milo löysi heti kaksi kaveria itselleen. Milo pysyi kivasti leikkipaikalla ja saimme juoda kahvitkin Johnnyn kanssa kaikessa rauhassa. Lohjan ABC:llä Milo ei tahdo millään pysyä leikkipaikalla, vaan paahtaa minne sattuu, joten tästä tulee ehkä meidän uusi ABC:n kantapaikka jossa voimme käymme samalla, kun isomummun luona vierailemme.

Tästä viikosta on povattu ilmeisesti aika lämmintä, vaikka tänään hytisin ulkona ja kävinkin vaihtamassa talvivaatteet päälle. Myös lapsilla oli vielä talvihaalarit päällä, niin oli raaka ilma, vaikka aurinko paistelikin.

Huomenna menemme pikkuserkkuni perheen luokse leikkimään siskoni perheen kanssa ja Milo pääsee tutustumaan paremmin pikkuserkkuni kaksostyttöihin. Milohan ehtii hyvin pyöritellä molempia tyttöjä, kun on niin villi!

Miten muiden pääsiäinen sujui? Mukavaa viikkoa kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos, oli juu ja kiva, että se välittyi myös Teille lukijoille <3 <3 Kiitos, kun kerroit myös teidän pääsiäisestä 🙂 <3 Laitan toiveesi muistiin 🙂
0
1 vastaus

Ihana pääsiäinen teilä oli.Ja ihania kuvia.Meidän pääsiäinen meni kotosalla ja anopilassa vierailulla.Voisitko tehdä postauksen teidän viikon ruokailusta?
0
1 vastaus

Kiitos, oli juu ja kiva, että se välittyi myös Teille lukijoille <3 <3 Kiitos, kun kerroit myös teidän pääsiäisestä 🙂 <3 Laitan toiveesi muistiin 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: