Yleinen 10.5.2015
TEKSTI Johanna

Arviointia ja kokemuksia Pampers-vaippojen testausajasta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän Milo pääsi testailemaan Pampersin vaippoja muun testiryhmään valitun vaippakansan kanssa. Saimme vaipat pääsiäisen aikaan ja testausjakso kesti sen viisi viikkoa ja on nyt päättynyt. Milo sai testiin Pampers Baby Dry-teippivaippoja, jotka sopivat 4-9 kiloiselle lapselle.

IMG_5932

Milolla on ollut Pampersit käytössä myös aiemmin ja olemme olleet niihin aina tyytyväisiä. Tämä testattavana ollut koko oli meille uusi ja nyt testijakson jälkeen voin hyvin mielin todeta, että myös tämän koon vaipat passaavat Milolle loistavasti.

Ihan alkuun Milon vaippa-alueen iho punoitti paikka paikoin, mutta tämä meni ohi eikä käynyt pahenemaan. Alun jälkeen ei onneksi ole ollut enää minkäänlaisia iho-ongelmia vaippa-alueella.

Pampersin vaipat ovat aivan ihanan ohuita ja uskon, että tästä syystä ne ovat myös mukavan tuntuiset lapsen päällä. Vaippa on todella pehmeä, joka lisää iho-ystävällisyyttä ja mukavuutta. Baby Dry-vaippa myös istuu kivasti ainakin meidän vauvelin päälle.

Ohut on!

Ohut on!

IMG_5375

Vaipalta vaaditaan tietysti sitä, että se pitää. Milo syö öisin useita kertoja ja näin ollen myös pissaa tulee reilusti. Tästä huolimatta vaippa piti hyvin kahta yötä lukuunottamatta. Aamulla vaippa on ollut todella täynnä, mutta ihmekös tuo, kun poika käy rinnalla reilut viisikin kertaa yössä. Märästä vaipasta huolimatta iho on pysynyt hyvänä.

IMG_5990

Päivisin vaippa on pitänyt hyvin pissat, eikä ohivuotoja ole ollut lainkaan pissan kanssa. Milo kärsii allergioista ja vatsan ollessa löysällä vaippa ei useinkaan pidä, mutta tuskinpa mikään vaippamerkki pitäisi. Näihin ruikulikakkoihin olemme jo ehtineet tottua ja ainahan Milo vääntää ripaskat juuri siinä kohtaa, kun ei olisi hyvä. Pieru- ja kakkahuumori naurattaa varsinkin meidän 3-vuotiasta, jolla on muuten melkoinen pissa kakka vaihe menossa.

Itse en pihistele lasten asioissa, omissani kyllä enkä ole itseasiassa kummemmin eri vaippamerkkien hintoja edes vertaillut. Pampersit ovat meille sopineet ja niitä olemme paljon käyttäneet, kaippa ne hinnaltaan ovat aika keskiluokkaa. Pampersin vaipat ovat kuitenkin usein tarjouksessa ja myös me haemme toisinaan tarjousvaipat kotiin.

IMG_6008

Meille ei ole ikinä sattunut Pampersin vaipoissa virheellisiä vaippoja.

IMG_6014

Meillä testiryhmäläisillä oli oma keskustelualue, jossa keskustelimme testatuista vaipoista. Osa testaajista huomautteli vaippojen voimakkaasta hajusta ja täytyy sanoa etten itse ollut hajua ennen edes huomannut, sillä purkaan aina vaipat heti paketista hoitopöydälle ja olohuoneen sohvan nurkkaan. Nyt kun toiset tästä voimakkaasta hajusta ryhmässä kirjoitteli, niin haistelin vaippoja vaippapakettia avatessa ja kyllähän ne haiskahtavat, mutta haju lähtee kyllä kun vaipat purkaa paketista pois.

IMG_5943

IMG_5945

IMG_6005

Oli mukava päästä testiryhmään mukaan ja testausajan jälkeen voin hyvin mielin suositella Pampersin vaippoja!

Testiryhmämme keskustelualueelle pääset tätä linkkiä painamalla.

Postaus toteutettu yhteistyössä Pampersin kanssa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Sopii hyvin 🙂
0
1 vastaus

meilla oli pamppersin vaippoja pojalla käytössä josta tuli ihan hirveet vaippaihottumat :/ sit oli pakko lopettaa kun oli pyöly yhden yön jälkeen rikki :/ sen koomin enoo koittanut, tottahan se o että edullisempia kun liberot varsinkinkun ovat tarjouksessa, mutta tälläisissä asioissa ei kannata säästää, minkälaisena ihmottuma teillä ilmeni ?:)
Oikein ihanaa äitienpäivää !
0
1 vastaus

Ei voi säästää ei, vaipan on oltava sellainen, joka pitää ihon hyvänä! Milolla iho vähän punoitti vain, ei muuta 🙂
0
1 vastaus

Mä inhoon pampersia jo pelkästä kosketuksesta. Kun lapsi oppii kuivaksi niistä tulee ällöjä nukkapalloja…Mulle lekuri sanoi kerran et ihottuma johtuu vaan liian märästä vaipasta ja harvoista vaihtokerroista. Meillä oli ihottumaa aina kun tuli lisää hampaita muuten on saanut käyttää ihan mitä tahansa vaippoja. Pampersit on hirveet.
0
1 vastaus

Musta Pampers on taas niin ihanan ohut ja pehmeä 🙂 Kiva, että teillä sopii mitkä tahansa vaipat! 🙂
0
1 vastaus

Meillä taas pampersit oli aivan parhaat vaipat. Ne oli pehmeät ja ohuet, ja pintakuivuus oli aivan eriluokkaa kuin monissa muissa vaipoissa.
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Meillä oli sairaalassa vissiin liberon 0-koon vaippoja ensin ja sitten taisi olla pampersin 1-kokoa, jos en väärin muista. Molemmat oikein päteviä siellä, mutta ainakin noita liberoita vähän nuttuutettiin käsissä että ne pehmenisivät. Kotona sitten testattiin liberoita, ja ne oli jotenkin niin jäykkiä ja kovia, että päädyttiin pampersin pehmeämpiin. Kokeiltiin välillä myös muumivaippoja ja naty-vaippoja, mutta nekin oli liian kovia. Ja natyt myös jotenkin huonoja imukyvyltään. Nyt kahden vuoden pampersin käytön jälkeen kokeiltiin uudelleen muumivaippoja, ja niistä on tullut todella pehmeitä! Istuvatkin paremmin päälle kuin nykyiset pampersit. Eivätkä haise. Siirryttiin sitten kerralla muumivaippailijoiksi. Yöllä vielä pampersit, koska niitä on paketillinen jäljellä, eli yöllä ei ole testattu. Meillä tosin saattaa jo satunnaisina öinä olla vaippa ihan kuivakin, että luulisi riittävän.
0
1 vastaus

Kiva, että olette löytäneet hyvän vaipan 🙂
0
1 vastaus

Itselläni ei ole lapsia, mutta olen nähnyt mainoksista, ettei Pampers-vaippa päästä mitään läpi.
0
1 vastaus

Varmasti kaikki mainostavat näin 😉
0
1 vastaus

Oletko muuten kokeillut boulardii tuohon allergiseen ripuliin?
0
1 vastaus

En, mutta relat on käytössä!
0
1 vastaus

Hyvä jos Milon herkälle iholle sopii. Yleensä pampersit aiheuttavat eniten iho ärsytystä. Hui se kamala haju niissä! Kyllä pampersit voivat falskata, eivät ole sen kummempi kun muutkaan
0
1 vastaus

Sopii hyvin 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: