Yleinen 20.5.2016
TEKSTI Johanna

Pikkusiskon häähumua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä on ollut hiljaista, sillä nyt on eletty pikkusiskon häähumussa. Olen saanut kunnian toimia siskoni kaasona ja häät ovat jo huomenna, joten tämä loman jälkeinen viikko on mennyt ihanassa häähumussa!

Mieletön päivä tulossa ja lupaan julkaista sitten teillekin häistä muutamia kuvia. Johnny tuossa vielä valmistelee tulevalle sulhaselle katkarapuvoileipiä huomiselle ja mua jotenkin naurattaa miehen hömpötys. Johnny saa toimia bestmanina ja näyttää pitävän tulevaa sulhasta kuin kukkaa kämmenellä. Me karataan Amalian kanssa huomenna aamusta siskoni luokse ja miehet saavat olla täällä meillä Milo mukaan lukien. Melkoinen päivä tiedossa, en malta odottaa!!

Tuleva morsian ja kaasot
Tuleva morsian ja kaasot!

Ihanaa huomista hääpäivää rakkaille Miialle ja Teemulle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

<3

1 vastaus

Oi että miten ihanaa <3 Vielä kun lisätään se, että sait kunnian toimia kaasona ja Johnny bestmanina, niin päivästä ei voi tulla kuin ikimuistoinen ja ihana :') Kerro sitten, miten meni!

Ja paljon onnea morsiusparille! <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: