Yleinen 2.1.2016
TEKSTI Johanna

Pinkit hiukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen unelmoinut pitkään vaaleanpunaisista hattarahiuksista ja kerran kokeilin sellaisia punajuuren liemellä värjätäkin, mutta tuloksetta. Väri ei jostain syystä tarttunut lainkaan.

Tämä look on toteutettu Color Mask Paint Hot Pink -sävytteellä ja tulos on todella bueno! Tykkään uusista hiuksista kovasti ja ne tuntuvat värjäyksen jälkeen ihanan pehmeiltä. Johnny toimi kampaajana ja pisteet siitä miehelle.

Ripsihuollonkin olin varannut sopivasti juuri uudenvuoden kynnyksellä ja vuodenvaihteen kunniaksi ripsiä koristaa söpöt vaaleanpunaiset timantit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tykkäätte uusista hiuksistani? Löytyykö joukosta muita shokkivärien käyttäjiä?

Ps. Philips Avent uGrow -videoitkuhälyttimen voittaja Netta kommentilla: Oi mukana ollaan ? ON HUKASSA!!! Laittaisitko Netta sähköpostiosoitetta tulemaan, niin olen sinuun yhteydessä ja saadaan itkuhälytin postiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Voi kiitos <3

1 vastaus

Voi että on nätti! Itse siinä pahimpina teinivuosina suosin shokkivärejä, mutta nyt oon todennut kyllä ruskean turvallisimmaksi vaihtoehdoksi 😀 Noi pastellivärit on tosi ihania, mutta ei mun mielestä sovi niin tummahipiäiselle kun itse olen.

1 vastaus

Kiitos taru <3

1 vastaus

Oih Johanna. Upeat hiukset. Todella kauniit. Sopii sinulle tosi hyvin. Pisteet Johnnylle värjäyksestä. Kaunis olet.

1 vastaus

Voi kiitos Maria <3

1 vastaus

Näytät tosi kauniilta.Sekä ripset että tukka pukevat sinua. Suloisten lasten kaunis äiti? Ja todella Johnnylle pisteet värjäyksestä,ilmiselvä kyky ?

1 vastaus

Awww, kiitos Eija <3

1 vastaus

Sopii tosi hyvin sulle 🙂 mun lemppari on purple. Itellä oli shokki värinä purplea päässä ja tykkäsin kovasti. Edelleen liilaa päässä ja tarvii kyllä jossain vaiheessa blondaa ja laittaa uudelleen kunnon liila 🙂

1 vastaus

Kiitti Saara <3 Liila on varmaan kans tosi kiva 🙂

1 vastaus

siis näytti helkatin hyvälle. paremalle ku toi sun oikeella oleva blondiino kuva. olet löytänyt kasvoillesi sopivan värin hiuksiin. elä vaiha se on siinä 🙂

1 vastaus

Kiitos paljon naali <3 🙂

1 vastaus

Sopii sulle todella hyvin, menisit 10 vuotta nuoremmasta!

1 vastaus

Hahhaaa kiitosta vaan <3 😉

1 vastaus

Voi kun oot kaunis! 🙂

1 vastaus

Voi kiitos <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: