Yleinen 25.2.2018
TEKSTI Johanna

Poliisi pysäytti ja kilvet lähti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viimeksi olen kirjoitellut raskauskuulumisia ja tänään luvassa pitkästä aikaa muitakin kuulumisia.

Viime viikot täällä on menneet sairastellessa. Amalia oli noin viikon kipeä ja siskon tervehdyttyä Milo tuli kipeäksi. Milo selätti lenssun onneksi nopeasti ja tällä viikolla pääsimme pitkästä aikaa ihmisten ilmoille ja lasten yhteen suosikkipaikkaan HopLoppiin. Myös siskoni oli lastensa kanssa mukana ja oli kiva, kun itselläkin oli aikuista seuraa.

AmaliaAmalia Merja mummin luona yökylässä!

Poliisi pysäytti

Ilman kommelluksia täällä ei olla selvitty, sillä yhtenä päivänä, kun olin vienyt lapset mummilapäivälle pysäytti poliisi mut. Mä ehdin jo säikähtää, että ajelin liian lujaa (heh liekö se nyt talvisaikaan mulla edes mahdollista) eikä kyse tosiaan ollut siitä, vaan siitä, että ajelin katsastamattomalla autolla.

Siinähän lähti sitten siltä seisomalta kilvet autosta ja rikesakko pärähti. Meillähän nämä autohommat hoitaa Johnny tai ei siis hoida. Poliisit oli tosi kilttejä eivätkä edes pyytäneet mua autosta ulos ja kehoittivat vaan pitämään auton käynnissä etten vaan vilustu. Toki mulla oli takki päällä, mutta muuten ihan yökkärissä ja ilman rintsikoita matkasin.

Sain ajaa auton onneksi kotiin ja seuraavana päivänä Johnny hoiti katsastuksen ja sain kilvet takaisin. Kyllä miestä harmitti tämä ja se tiesi, että mä olen tosi pettynyt sen huolimattomuuteen. Työkaverikin oli kysynyt siltä, että tuleeko kotona turpaan 😉 Noh ei sentään tullut.

Johnny on monesti kotioloissa vähän taivaanrannanmaalari ja se ärsyttää mua ”välillä”.

taivaanrannanmaalari

Ihania päiviä

Viime viikonloppu oli ihana. Aurinko paistoi ja aurinko tuo jo kevään tuntua, vaikka nyt onkin ihan törkeän kylmä. Johnny oli työmatkalla edellisen viikonlopun torstaista sunnuntaihin ja nyt olikin kiva viettää viikonloppu yhdessä koko perhe, sillä tällä hetkellä isi on jälleen työmatkalla Englannissa asti. Onneksi Johnny totesi ettei tämän reissun jälkeen ole hetkeen mitään reissuja tiedossa ja kiva niin.

Perjantaina Johnny piti vapaapäivän ja meillä oli touhukas ja ihana päivä. Teimme aamusta kauppareissun Milon kanssa isin ja Amalian ollessa hammaslääkärissä ja sen jälkeen menimme porukalla siskoni perheen kanssa Hesburgeriin lounaalle. Me otettiin Johnnyn kanssa Hesen sijaan ruokaa Buffasta, jossa oli muuten tarjolla tosi hyvää lihakastiketta ja tietysti kaikkea muutakin. Saimme massut täyteen hyvää ruokaa ja ajelimme hetkeksi kotiin leikkimään ja huilimaan.

dippivihannekset

dippivihannekset

Päivällä lähdimme Lohjan rantaan Jääkarusellifestifaaleille ja siellä vierähti tovi. Lasten jääkaruselliin oli niin pitkä jono ettei jääty jonottelemaan ja eniten innoissaan lapset taisivat olla makkaroista, jotka he kotiin lähtiessä saivat.

Illalla katselimme lastenleffan ja herkuttelimme vihanneksilla, sipseillä ja dipeillä. Oli aivan ihana perjantai!

dippivihannekset

dippivihannekset

elokuva

Tänään me väsätään lasten kanssa hampurilaisia, lämmitetään sauna ja kahtellaan varmaan taas joku leffa! Ja hei muuten ihan mielettömän hienot hiihdot sai katsella tänään ja eilen, onnea Suomi ja Krista ja Iivo!!!

Ihanaa sunnuntaita kaikille, puss!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Joo siis ihan suomea puhuu 🙂 Johnnyn isä on suomenruottalainen ja myös Johnny osaa puhua hyvin ruotsia 🙂
3
1 vastaus

Olen miettinyt tätä monesti, mutta ei ole tullut ainakaan mun lukemissa teksteissä ilmi. Mitä kieltä Johnny puhuu? Nimi viittaa ulkomaiseen alkuperään, mutta puhuuko hän ihan suomea? Vai mitä kieltä käytätte kotona?
0
1 vastaus

Joo siis ihan suomea puhuu 🙂 Johnnyn isä on suomenruottalainen ja myös Johnny osaa puhua hyvin ruotsia 🙂
3
1 vastaus

Tuo Johnnyn kuva on kyllä nappivalinta tuohon kohtaan tekstiä, hahaha! ;D
0
1 vastaus

Jep 😉
0
1 vastaus

ai että mä tykkään näistä elämän makuisista teksteistä ❤️
kiitos ihanasta blogista!
0
1 vastaus

Ai että miten ihana kuulla, kiitos Milla <3 <3
1
1 vastaus

Voi, jospa auton katsastus muistuisi nyt jatkossa paremmin! 😀 Ihania hyvän mielen kuvia <3
0
1 vastaus

No luulis, että nyt seuraavan kerran muistetaan!! Ja kiitos ihana lillamy <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: