Yleinen 13.3.2016
TEKSTI Johanna

Rakkaat ja tärkeät ystävät!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään ajattelin jakaa vähän muruistamme kuvia ja kirjoitella hieman ystävistämme! Uuteen kotiin muutettuamme muutamat ystäväperheemme ovat vierailleet meillä ja tämä on ollut todella ihanaa. Taas lähdön hetkellä olemme vaihtaneet legendaariset sanat: nähdään oikeasti nyt useammin! Mikä ihme siinä on, että ystäväperheiden tapaamiset ovat niin harvoin. Minä ja mukulat treffaamme kyllä ystäviä viikolla isin ollessa töissä, mutta tälläiset koko perheen treffit tuntuvat aina jäävän.

Rutistushali!

Rutistushali!

Meillä perheen yhteinen aika on vähäistä arkisin ja siksi viikonloppuisin tykkään olla tekemättä mitään kummempia suunnitelmia. On kiva olla rauhassa perheen kesken ja tehdä sitten niitä asioita mitä jaksaa. Mutta taas ihanien sunnuntaivieraiden lähdettyä totesin, että ystävät ovat kultaakin kalliimpia ja heitä pitäisi nähdä useammin. Muutaman tunnin aamuvierailu toi vanhemmille ja tietysti myös lapsille hyvää mieltä ja piristystä päivään. Me jaamme ystävien kanssa oikeastaan kaikki asiat ja kyllä miesten posket taas hieman punastelivat, kun me emännät kahvipöydässä totesimme seksielämämme parantuneen lasten saannin myötä. Ystävät ovat rikkaus ja on aivan mahtavaa, että meillä on monta parasta ystävää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taannoin Lohjan ABC:llä sattui hyvin erikoinen tapaus. Amalia löysi samanikäisen tytön leikkipaikalta ja tytöillä synkkasi heti. Alkuun hymyilimme tytön vanhemmille omasta pöydästämme ja jonkin ajan kuluttua perheen isäntä lähestyi meitä ja kävimme juttusille. Lopulta hölisimme kaikki yhdessä ja saimme kutsun kyläänkin! Ennen lähtöä vaihdoimme puhelinnumerot näiden hetki sitten tuiki tuntemattomien ihmisten kanssa ja tämä ei varmasti ole kovin yleistä. Lasten syntymän jälkeen olemme saaneet lukuisia uusia ystäviä ja yksistä Amalian syntymän jälkeen saaduista ystävistä tuli jopa Milon kummeja.

”Ystävyys ei tunne välimatkoja eikä se laske kohtaamista. Ystävä asustaa sydämessä läpi mutkaisten teiden ja vaikeiden tilanteiden, ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen”.
Kiitos maailman rakkaimmat ystävät

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko Te lukijat luoneet uusia rakkaita ystävyyssuhteita lasten myötä? Ja miten onko vanhat ystävyyssuhteet säilyneet?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (15)

Täysin samaa mieltä! Ihanaa ettet ole sortunut niihin mainospostauksiin.
0
1 vastaus

Mä oon tutustunu yhteen parhaimmista ystävistäni niin, että kävin hältä ostamassa vauvan haalarin heiltä kotoa ja jäätiin sitten juttelemaan kaikesta. Tästä pian neljä vuotta ja nähdään melkein viikottain 🙂
0
1 vastaus

Ihan mahtavaa ja varmasti aika epätavallista <3 <3
0
1 vastaus

Ystävät ovat tosiaankin kultaakin kalliimpia <3 Mua harmittaa niin kovin, että monen ystävän ja kaverin kanssa välit ovat etääntyneet ja lopulta yhteydenpito loppunut kokonaan iän ja elämänmuutosten myötä. Niin hassua ja surullista miettiä, että joskus oltiin joka päivä yhdessä ja nyt jos satuttaisiin näkemään vahingossa, niin ei välttämättä edes moikattaisi :'( Nykyään mulla onkin enää vain pari ystävää, vaikkakin kavereita on tietenkin iso liuta (mikä on siis onni myöskin, mutta ystävyys on kaveruutta syvempää :D).

Toi ensimmäinen kuva etenkin sai muuten hymyn mun huulille, voi että, miten hauska tuo Milon ilme on :'D
0
1 vastaus

Toi on kyllä surullista 🙁 On tärkeää, että on muutama sydänystävä <3
Hahhhaaa Milon ilme on kyllä hauska 😉
0
1 vastaus

Mulla ei vielä lapsia ole, mutta tuli tuosta teidän ABC:llä sattuneesta tapauksesta mieleen oma vastaaavanlainen tapaus 🙂 Löysin viime kesänä koirani kautta uuden ystävän kun olimme lenkillä, ja perässämme kulki nuori nainen oman koiransa kanssa. Nainen kysyi saako hänen koiransa tulla moikkaamaan minun koiraani, johon vastasin myöntävästi. Koirillamme näytti synkkaavan niin hyvin, että sen enempää miettimättä ehdotin numeroiden vaihtoa ja tapaamista uudelleen 🙂 Siitä päivästä lähtien olemme treffailleet koirien kanssa säännöllisesti, ja koirani on myös saanut mitä parhaimman ystävän 🙂
0
1 vastaus

Voi että miten ihanaa <3 <3
0
1 vastaus

Ihana hyvän mielen postaus ❤ Kotinne näyttää olevan täynnä valoa!
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3 <3
0
1 vastaus

Juuri uuteen taloon muuttaneina laskin että tämän viikonlopun aikana olemme saaneet vaihtaa kuulumisia 8 aikuisen ja 10 lapsen kans? rikkaus on perhe ja ystäväy?
0
1 vastaus

Hihiii ihanaa <3 <3
0
1 vastaus

Mulla on läpi elämän ollut ystäviä vähän. Parhaan ystäväni pyysin kuopuksemme kummiksi. Ystäväni oli koko raskausajan kiinnostunut voinnistani, ultrista ja tykkäili facebookissa masukuvista ym. Kun vauva syntyi ystäväni muuttui. Enää hän ei ota yhteyttä, ei kysele kuulumisia, pettää lupauksiaan mm. tapaamisista eikä soita jos suunnitelmat muuttuu. Olen niin pettynyt ja kyllästynyt etten jaksa enää pitää yhteyttä. Olen todella pettynyt koska luulin saavani hänestä kuopukselle hyvän ja läsnäolevan kummin. Toisin kävi. Tosin kuopukseni myötä olen lähentynyt taas suuresti serkkuni kanssa joka on kuopuksemme toinen kummi. Meillä oli noin viiden vuoden välirikko mutta nyt olemme taas tekemisissä.
0
1 vastaus

Tosi kurja kuulla 🙁 Eihän sitä jaksa yhteyttä pitää jos toinen käyttäytyy noin! 🙁 Ihana, että olette lähentyneet serkkusi kanssa ja kuopuksellesi on välittävä kummi <3
0
1 vastaus

On jo kauan pitänyt sanoa, että sun blogia on ihana lukea, kun kirjoitat arkipäivän elämästä suorin sanoin. Ei mainoksia, katsokaa-meikkasin-itseni-bileisiin -kuvia, eikä muitakaan koristeellisia kuvia arjesta, vaan rehellistä vauhtia ja menoa. Arvostan todella tällaista aitoa kuvausta elämästä. Jatka vain samalla linjalla 🙂
0
1 vastaus

Voi kiitos Krista kommentistasi, tuli ihan huippuhyvä mieli <3 <3
0
1 vastaus

Täysin samaa mieltä! Ihanaa ettet ole sortunut niihin mainospostauksiin.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: