Yleinen 10.4.2017
TEKSTI Johanna

Rantapäivä Lanzarotella

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me vietimme lomalla enimmäkseen aikaa uima-altailla, mutta myös yksi rantapäivä tuli koettua. Toki pojat ottivat ja lähtivät toisinaan rantailemaan ja Milokin pääsi hiekalle rymyämään, mutta koko porukan voimin vietimme vain yhden kunnollisen rantapäivän. Lapset uivat mieluummin uima-altaassa, sillä altaat olivat lämmitettyjä ja allasalueella oli kivoja vesiliukumäkiä. Lapset viihtyivät kuitenkin vallan mainiosti myös rannalla touhuten. Ostimme hieman hiekkaleluja alkulomasta, haavi löytyi hotellin roskiksesta ja vesipyssytkin tarttuivat matkaan jo heti alkuun, kuten myös pari mailaa ja pallo. Aikuiset miehet siis Johnny ja siskoni mies ottivat mittaa toisistaan monta kertaa pallopelin ääressä ja tätä oli hauska katsella sen minkä ehdin samalla Miloa vahtiessa. Milo kirmaili rantahietikossa kuin kala vedessä ja intoutui Eemin esimerkistä hurjaan juoksu kaatumisleikkiin. Ai että mikä naurun remakka näillä pojilla olikaan! Milo rakastaa Eemiä kovasti ja ihailee isoa ekaluokkalaista poikaa ihan mahdottomasti. Eemi jaksoikin touhuta loman aikana paljon Milon kanssa ja Milo sai tempauksillaan melko rauhallisen Eemin useasti nauramaan vedet silmissä.

Hiekkalinnan rakennus!

Milo ei edelleenkään puhu lauseita, mutta yhden kahden sanan lauseen hän osaa sanoa ja se on: let’s go! Milo on muutenkin kielimiehiä, sillä ruotsi taipuu pojan suuhun myös sujuvasti sekä myös muut englanninkieliset sanat, kuten hello.

Lapiollakin voi pelata, kun ei säbämailaa ole!

Milosta on reissun ajalta valitettavan vähän kuvia, syystä että hän on niin vilkas. Uimakuvia olisi toki saanut helposti, mutta kun poika ei uinut lainkaan. Milo nautti kuitenkin lomasta varmasti yhtä paljon, kuin me muut ja Bamse-nalle oli pojan puheissa paljon. Ensin iso nalle pelotti, mutta loppulomasta Bamsea saattoi jo katsella ihan lähietäisyydeltä. Vaikka Milo on melkoinen temperamenttipakkaus sekä villi ja vauhdikas, niin pojasta löytyy myös se herkempi puoli. Milossa on todella suloista se, että hänen puheäänensä on hyvin hento, mutta huuto ja raivoaminen on jäätävää ja poika kyllä käänsi katseet itseensä sekä muuhun porukkaan moneen kertaan loman aikana.

Rakkaat tytöt!

Miehet meressä!

Pitkä ja pätkä!

Yks vetää jätskiä aika antaumuksella..

Parhaat ystävät!

Sellainen rantapäivä meillä! Näitä lomakuulumisia olisi vielä tarjolla kaksi postausta, jos olette kiinnostuneita?
Kivaa uutta viikkoa kaikille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hihiii kiitos, ihana loma todella oli <3 <3

1 vastaus

Nää lomapostaukset on aivan ihania! Kuvista välttyy, se miten ihana ja lämminhenkinen reissu teillä on ollut❤

1 vastaus

Kiitos ja mahtavaa, että kuvista näkyy miten ihanaa meillä oli <3

1 vastaus

Ihana tunnelma välittyy tänne asti. Lisää kuvia, kiitos 🙂

1 vastaus

Ihana kuulla, kiitos ? Lisää siis tulossa ?

1 vastaus

Iskipä kateus! Ihania kuvia!!! ☺

1 vastaus

Hihiii kiitos, ihana loma todella oli <3 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: