Yleinen 15.3.2017
TEKSTI Johanna

Remun kevät 2017 uutuudet sekä alekoodi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaupallinen yhteistyö Travalle Remun kanssa. *”Postaus sisältää affiliate-linkkejä”

Remun kevät 2017 uutuudet ovat aivan ihanan suloisia. Kuoseja on joka lähtöön ja varmasti jokainen löytää mieleisensä. Me saimme valita lapsille kevätvaatteet, mutta niistä lisää myöhemmin. Valinta oli kuitenkin helppo ja ai että miten suloisilta nuo murut näyttävätkään uudet haalarit päällä.

Tamperelaisen Travalle Remun ulkovaatteet sopivat säällä kuin säällä ja ne on valmistettu yli 40 vuoden kokemuksella! Mun mielestä tärkeimmät ominaisuudet ulkovaatteille on ehdottomasti kunnon veden- ja tuulenpitävyydet ja meillä on aina Remun puvut pitäneet vettä todella hyvin eikä kurahousuja ole tarvittu näin hyvien haalareiden päälle. Remun ulkovaatteet ovat myös hengittäviä, housuosan saumat on teipattu ja kulutukselle arat lahkeen sisäsaumat on poistettu ja vetoketjut on suojattu tuulilistoilla. Heijastimet on puvuissa oikein hyvät, joka on myös yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ulkovaatteita valitessa. Talven tuotteissa on lämmin vanu ja meillä on lapset pysyneet Remun talvihaalareissa hyvin lämpiminä. Remun tuotteet voi pestä pesukoneessa ja ulkovaatteet kuivuvat nopeasti, mutta myös koneellinen kuivaus on sallittu miedolla lämmöllä.

Tässä siis pieni tietoisku ja Travalle Remun nettisivuilla pääsee tarkastelemaan simppelisti tuotteen mitat, niin ei tarvitse arvuutella minkä kokoiset ulkovaatteet tilaa.

Käykää ihmeessä kurkkimassa ihania uutuuksia ja alekoodilla REMU17K saa 20 % alennuksen kevät 2017 uutuustuotteista. Koodi syötetään ostoskorin kampanjakoodit kenttään ja ohjelma laskee automaattisesti alennuksen. Alekoodi on voimassa tästä päivästä aina sunnuntaihin 2.4. asti!

Aurinkoisia päiviä murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Moi Hanna <3 Juu saatiin ja laitan pian postausta vaatteista ja hanskoista lähikuvaa myös 🙂 Ovat varmasti tosi hyvät!
0
1 vastaus

Ostatko lapsille joka vuosi uudet kevät ja kesävaatteet? Ja itsellesi myös?
0
1 vastaus

En osta, vasta kun käyvät pieniksi 🙂 Itelle tulee ostettua tosi harvoin 🙂
0
1 vastaus

Hei. Saitteko Remulta jonkinmoiset vk-hanskat myös? Lähikuva noista lähinnä kiinnostaisi, jos siis saitte 🙂 meillä yhdellä ollut yhtenä vuonna remun hanskat muinoin, ja oli niin hyvät ja halvat, että voisi taas kokeilla pienimmillä.
0
1 vastaus

Moi Hanna <3 Juu saatiin ja laitan pian postausta vaatteista ja hanskoista lähikuvaa myös 🙂 Ovat varmasti tosi hyvät!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: