Yleinen 31.7.2015
TEKSTI Johanna

Rentoa lomailua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johnny on toista viikkoa kesälomalla ja vielä olisi kolmas viikko jäljellä. Loma on ollut ihana, vaikkei niinkään mitään kummempia ole tullut tehtyä. Tämä on ollut kuitenkin rentouttava loma meille kaikille tai ei ehkä Johnnylle, joka on pari kertaa ääneen miettinyt, että aikamoista hulabaloota tämä meitin elämä on! Ja niinhän se on, ja nyt Johnny on saanut olla siinä mukana 24/7.

Milo on mennyt oikeastaan koko elämänsä sylissä ja taitanee mennä koko vauvavuoden. Minusta on ollut todella helpottavaa, kun ei ole tarvinnut yksin kanniskella pikkuherraa. Milo ei edelleenkään viihdy juurikaan lattialla ja tällä kertaa syynä on hampaat, joita näyttää tulevan kuin sieniä sateella. Milolla on tällä hetkellä suussa viisi hampua ja toinen yläetuhammas on juuri puhkeamassa.

Piilossa isin selän takana

Piilossa isin selän takana

Amalia muru

Amalia muru

Milo oppi Johnnyn loman kunniaksi ryömimään. Milo pirulainen oli ryöminyt pienen matkan ollessaan isänsä kanssa, kun olin viemässä Amaliaa serkkujen luokse yökylään perjantaina, kun Johnny jäi lomalle. Viikon päästä tästä Milo ryömi jo pidemmän matkaa ja nyt vauhtia jo riittää. Milo oppi ryömimisen ilon kahta päivää vajaa 7 kuukautisena eli viikon Amaliaa aikaisemmin. Johnny on kyllä muistanut sanoa jo moneen kertaan, että huijasin häntä, kun olen toitottanut, että Milo alkaa viihtymään lattialla opittuaan ryömimään. Ei se ihan niin mennyt, sillä syli on edelleen paras.

Milo muru

Milo muru

Hampaiden tulo vaivaa!

Hampaiden tulo vaivaa!

Amalia on nauttinut yhteisestä kesälomasta. On aivan ihanaa, kun on aikaa Amalialle ihan eri tavalla kun arkisin. Me tytöt olemme ottaneet kahdenkeskisiä hetkiä ja toisinaan Amalia sanoo: äiti mennään ihan tyttöjen kesken! Olemme käyneet shoppailemassa ja tämähän on meidän molempien tyttöjen lempipuuhaa. Amalia rakastaa vaatteita ja huomaa aina jos minulla sattuu olemaan jokin vaate päällä, jota hän ei ole ennen nähnyt. Amalia muistaa aina kehua ja välillä hän oikein huudahtaa selvästi ihastuneena: ihanat! Myös meikin hän huomaa aina ja kerran hän totesi: mihis nyt ollaan menossa, kun olet meikannut!

Eemi serkun kanssa

Eemi serkun kanssa

Iida serkku

Iida serkku

Metsämansikoita

Metsämansikoita

Löysin taas mansikan!

Löysin taas mansikan!

Leikkipuistossa

Leikkipuistossa

Pojat! Johnny näyttäisi nukkuvan ;)

Pojat! Johnny näyttäisi nukkuvan 😉

Inkulla on hauskaa!

Inkulla on hauskaa!

Olemme viettäneet loman aikana myös yhden tyttöjen illan, sillä isi oli kalakilpailussa ja Milo kävi aikaisin yöunille. Yleensä lapset käyvät unille aika samaan aikaan, mutta nyt oli kiva mahdollisuus kahdenkeskiseen tyttöjen iltaan. Aloitimme iltapalan syönnillä, jonka jälkeen siirryimme soffalle popcornikulhon kanssa jatkaen samalla höpöttelyä. Nukkuma-ajan koittaessa Amalia pyysi vielä: äiti höpötellään vielä hetki. Ja niin me höpöttelimme.

Amalia on saanut viettää aikaa myös isänsä kanssa kahden. He ovat syöneet torilla jätskipallot, leikkineet kivoja sisä- ja ulkoleikkejä. Amalia on saanut nähdä myös ystäviään sekä serkkuja.

Amalia löysikin hyvän piilopaikan mustikoiden joukosta

Amalia löysikin hyvän piilopaikan mustikoiden joukosta

Piilossa on hyvä syödä mustikoita

IMG_7389

Emäntäkin painui mustikkaan

Emäntäkin painui mustikkaan

Hei sun piti nukkua!

Hei sun piti nukkua!

Kaunis Iida <3

Kaunis Iida <3

Korkeasaareen lähdimme vähän extempore tällä viikolla. Ilmat ovat olleet toisina päivinä aika kehnoja, joten ei ole ollut halua suunnitella menoja kauheasti etukäteen. Päivä Korkeasaaressa oli oikein lämmin eikä sadetta tullut niskaan kertaakaan. Amalia nautti eläinten näkemisestä niin kuin aina. Eläimet ovat lähellä tytön sydäntä, kuten meidän koko perheen. Tästä reissusta lisää myöhemmin!

Iltasadun lukua
Onnellinen äiti !

Onnellinen äiti !

IMG_7410

Lomaan on kuulunut paljon muutakin ja kuvia on paljon lisää, joten lomakuulumiset jatkuvat 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (22)

Mahtava kuulla, että tulet blogista hyvälle mielelle Eija ja toivon, että muut tulevat myös!! <3 Oon tän loman aikana sanonut Johnnylle niin monta kertaa, että oon tosi onnellinen, kaikki on jotenkin taas niin hyvin <3
0
1 vastaus

Voi että kun Milo näyttää Johnnylta 🙂 ootko kantanut repussa ollenkaan, kamalan rankkaa kantaa koko ajan vaan sylissä :/
0
1 vastaus

Hihi niin kaikki sanoo 🙂 Oon mä ulkona välillä manducassa Miloa kantanut, mutta en sisällä, jotenkin sitä on niin tottunut, että sylissä tuo vaan on, mutta onhan se tietty raskasta välillä.
0
1 vastaus

Amalia näyttää tuossa mekossa ja saparoissaan aivan pikkuiselta Peppi Pitkätossulta 🙂
0
1 vastaus

Hihii totta 🙂
0
1 vastaus

Ihania söpöläisiä nuo sinun lapset! Olet joskus maininnut, että Johnny on ruotsinkielisestä perheestä. Puhuuko Johnny lapsille ruotsia vai puhutaanko teillä vaan suomea kotona? Olen jo vuosia lukenut blogiasi, vaikutat niin ihanan positiiviselta ihmiseltä, että itsellenikin tulee postauksista hyvä mieli.
0
1 vastaus

Voi kiitos <3 Jep niin on ruotsinkielisestä perheestä, mutta ei se puhu ruotsia lapsille. Johnny puhuu oikeastaan ruotsia vain vanhempiensa kanssa. Amalia on oppinut mummilta ja fafalta muutamia ruotsinkielisiä lauseita, kuten inte hoppa Nappe 😉 Ihana kuulla, että sinulle jää blogista hyvä mieli <3
0
1 vastaus

Nyt hävettää. Olen törmännyt monesti sinuun ja Amaliaan kaupassa ja monta kertaa katsonut, että mitä ihmettä tuon pienen tytön naamassa on. Ekalla kerralla luulin olevan mustelma varmasti jonkun sohvalta tippumisen seurauksena tms., mutta toisen kerran kun osuitte silmääni pitkän ajan päästä, niin kerkesin ajattelemaan jo hirveyksiä. Onneksi törmäsin blogiisi netissä ja nyt kun olen sitä jo pari kuukautta lukenut, niin olen kyllä oppinut, että ketään ei saa tuomita tai tulkita minkään ulkonäöllisen seikan takia. Amalia on hirveän kaunis pieni prinsessa ja te olette ihanat vanhemmat! Oon oikeesti tosi häpeissäni ajatuksistani ja vaikka olenkin ne päässäni vain pitänyt niin silti erittäin pahoillani. Olette kuitenkin opettaneet minullekkin tärkeitä elämän pelisääntöjä, kiitos siitä!
0
1 vastaus

Voi että olet rohkea, kun kommentoit, kiitos <3 En ole koskaan ajatellut, että joku voisi ajatella Amalian tuliluomet nähtyään, että hänelle olisi tehty jotain pahaa. Muutamat ihmiset ovat joskus luulleet, että Amalian kasvot ovat palaneet. Onneksi törmäsit blogiin ja asian oikea laita selvisi sinulle!
0
1 vastaus

Ihana toi kuva jossa Amalia on mustikoiden keskellä! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos, mä tykkään siitä myös kovasti! 🙂
0
1 vastaus

Ihanan iloisia ja kesäisiä kuvia 🙂 Tuli kans mieleen, että oletko harkinnut jotain ergonomista kantovälinettä (manduca, tula, kantoliina yms) Milolle. Saisit kädet vapaiksi ja pystyisit samalla touhuamaan helpommin myös Amalian kanssa 🙂 Mukavaa loman jatkoa teidän perheelle!
0
1 vastaus

Kiitos paljon <3 Meillä on manduca, joka oli alkuun paljonkin käytössä. Nyt oon lähinnä käyttänyt sitä välillä ulkona!
0
1 vastaus

Voi kun Milo alkaisi viihtyä vähän enemmän poissa sylistä, saisit säkin vähän helpotusta jatkuvaan käsitreeniin sittenkin, kun Johnny palaa töihin :/ 😀 Ihanan iloinen ja touhukas Amalia taas kuvissa! Ihan mahtavaa, että on serkkuja lähellä, joiden kanssa pääsee viettämään hauskoja hetkiä usein!

Ja mä en vaan ihan tosissaan pysty melkein käsittämään, kuinka suloinen Milo onkaan! Ainahan vauvat ovat todella söpöjä, mutta Milo on oikeasti ihan YLIsöpö! 😀 Voisin niin kuvitella hänet johonkin sose- tai vaippamainokseen esimerkiksi 😀
0
1 vastaus

Mulla on jo melkonen haba, kun tuota kantaa 😉 Eiköhän se Milo taas paremmin ala viihtyä, kunhan puhkeavat hampaat tulee!
Serkut ovat tosiaan iso rikkaus <3 Hihi, onhan tuo ihana vauveli ja Ampsu kans 🙂 <3
0
1 vastaus

Sulla on ihana taito löytää kaikesta se kauneus, vaikka mustikasta 😀 Mä tuun joka kerta niin hyvälle tuulelle sun kirjoituksista, koska ajattelen että onpa ihanaa kun sunkaltainen ihminen on olemassa! Lapsillasi on muuten äärimmäisen kauniit silmät (ja katseet) <3
0
1 vastaus

Voi herttinen, kiitos aivan ihanasta kommentistasi <3 <3
0
1 vastaus

Osaako Milo istua? Meillä se auttoi paljon lattialla viihtymiseen ja konttaamaan lähteminen +8 kk vielä lisää. Nyt helpottaa kantelu jo paljon, vaikka aikamoinen 9kk sylivauva täältäkin löytyy.
0
1 vastaus

Ei se vielä, ehkä Milokin sitten alkaa viihtymään, kun oppii istumaan 🙂 Oli Amaliakin aikoinaan aikamoinen sylivauva ja tykkään pitääkin lapsia sylissä paljon, mutta Milo, kun ei muualla olisikaan 😉 Kiva, että muiltakin löytyy sylivauvoja! 😉
0
1 vastaus

Sulla on niin ihana perhe! <3 Teidän loma on varmasti ollut mukava ja leppoisa. Sun molemmilla lapsilla on todella kauniit silmät!
0
1 vastaus

Kiitos, kyllä nää perheenjäsenet ihan huippuja ovat! Leppoisa loma on tosiaan ollut, juuri tälläistä kaipailinkin <3
0
1 vastaus

Te olette vaan niin ihana porukka,mä tulen sun juttujen lukemisesta hyvälle mielelle – kuten varmaan kaikki sun blogin vakkarilukijat 😀 Kyllä se Milokin vielä sylistä maahan laskeutuu…Vauva-aika on vaativan vauvelin kanssa tosi rankkaa, mutta kyllä se pakahduttava onni, joka täyttää sydämen kun katsoo leikkiviä – tai nukkuvia- lapsiaaan, korvaa kyllä ne vaikeat hetket.
0
1 vastaus

Mahtava kuulla, että tulet blogista hyvälle mielelle Eija ja toivon, että muut tulevat myös!! <3 Oon tän loman aikana sanonut Johnnylle niin monta kertaa, että oon tosi onnellinen, kaikki on jotenkin taas niin hyvin <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: