Yleinen 29.8.2017
TEKSTI Johanna

Samanlaiset hellyyskuvat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mä nappasin Amaliasta ja isistä hellyttävän ja rakkaudentäyteisen kuvan kävelymatkalla Linnanmäelle viime kesänä. Johnny muisti kuvat ja pyysi mua ottamaan tänä kesänä samanlaiset.

Kyllä nämä nostaa hymyn huulille, vaikka ehkä ihan samaa tunnetta ei tämän kesän kuvista välity. Iloa ja riemua sitäkin enemmän! On ne niin rakkaita.

Rakkaus

rakkaus

rakkaus

Kivaa uutta viikkoa kaikille, puss

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

<3
0
1 vastaus

Kyllä molemmista välittyy Amalian nautinto 🙂 ihania kuvia!
0
1 vastaus

Voi kiitos, ihana kuulla <3
0
1 vastaus

Kyllä on onnistuneet otokset nytkin, kuvista välittyy onni ja rakkaus <3
0
1 vastaus

Ihana kuulla, kiitos <3
0
1 vastaus

Jännää miten Amalia on vuodessa muuttunut. Jotenkin isomman tytön näköinen… Muistan tuon ekan kuvankin… Aivan ihanat kuvat ?
0
1 vastaus

Kiitos ja juu on Amaliasta tullut jo iso typy <3
0
1 vastaus

Ihanat <3
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: