Yleinen 15.1.2017
TEKSTI Johanna

Silmäklinikalla ja muita kuulumisia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huh huh koskahan viimeksi olen päivitellyt perheemme kuulumisia, siitä on aikaa.. Tällä kertaa siis luvassa höpinöitä meidän touhuista viime päivinä ja kuvituksena hieman huonolaatuiset kännykuvat! Amalian kerhon joululoma on nyt ohi ja yksi kerhopäivä on jo takana. Amalialle tärkeä kerhotäti oli palannut töihin noin puolen vuoden poissaolon jälkeen ja tämä oli Amalialle aivan mielettömän ihana yllätys. Oli ihana kuulla Amalialta kerhon jälkeen kuinka hän jo odottaa seuraavaa kerhopäivää. Meillä kun kerhoon ei juosta aina innosta hihkuen, kun kotona olisi vaan muka kivempi äidin kanssa. Amalia tykkää olla kerhossa, ja hänestä pidetään siellä hyvin paljon, mutta kumma kyllä jos tyttö saisi valita hän olisi kotona. Amalia on käynyt kerhoa jo kaksi vuotta ja tämä on ollut oikein hyvää harjoitusta esikoulua ja koulua varten, kun päiväkotiarkea ei ole takana lainkaan.

Pulkkamäkeen!

Pulkkamäkeen!

Kiikkumassa!

Kiikkumassa!

Kotona Amalialla on ollut aika paljon Iida serkku leikkimässä ja naapurintyttö myös ja tytöillä on kyllä mainioita leikkejä. Avoimissa päiväkodeissakin olemme ehtineet vierailla näin joululoman jälkeen, ja se on ollut kivaa! Milo tykkää leikkiä avoimissa päiväkodeissa ja mennä paahtaa itsekseen tai muiden kanssa eikä välitä lainkaan odottaa äitiä. Amalia ei taas veljensä lailla päässyt leikkifiilikseen ”ei niin tutussa avoimessa” ja oli hyvinkin takertuvainen äidistä.

leikkipuisto

Ota heti tää hattu auki!!!

Ota heti tää hattu auki!!!

Juntti mama!

Juntti mama!

Perjantaina Amalialla oli silmäklinikalla kontrolliaika ja silmänpaineet olivat todella hyvät. Olimme jo viikko ennen lääkäriaikaa lopettaneet yhden Amalian ilta silmätipoista ja nyt paineen oltua hyvä saamme luopua tästä tipasta. Aika hurjaa, että Amalian silmänpaineen hoitoon on käytössä enää kaksi eri tippaa! Silmä näytti muutenkin oikein hyvältä ja näkö oli hyvä. Ja seuraava kontrollikin on vasta 4 kuukauden päästä!

Silmälääkärin jälkeen isi tiputti meidät HopLoppiin ja lähti itse sorvin ääreen. Näin isin ei tarvinnut suhata edestakaisin Lohja-Helsinki väliä. Milo oli HopLopissa hyvin villi enkä meinannut pysyä pojan perässä. Ja perässähän on pysyttävä ettei satu isompia haavereita. Heti sisälle päästyämme Milo otti ja lähti ja juoksi HopLopin toisessa päässä olevalle autoradalle ja me Amalian kanssa juostiin perässä, kun heikkopäät ettei pieni jää autojen alle.

Vietimme HopLopissa reilu viisi tuntia, joten ymmärrätte varmasti, että kuntoilustahan tuo äidillä kävi. Emme ottaneet rattaitakaan mukaan, sillä eihän Miloa olisi päiväunille siellä saanut, joten hän nukkui sitten vasta kotimatkalla. Ruokailu sujui kivasti ja tykkäsimme kaikki snack korin antimista. Iltapäivästä murut saivat valita vielä jätskit ja äiti sai juoda kupin kahvia!

leikkipuisto

leikkipuisto

Eilen lähdimme aamusta pulkkamäkeen ja leikimme samalla mäen vieressä olevassa leikkipuistossa. Perheen yhteinen ulkoilu on aina kivaa ja palasimme kaikki hymyssä suin kotiin. Tapaturmilta emme toki välttyneet, sillä molemmilta lapsilta aukesi huuli. Milosta emme edes tiedä mitä hänelle kävi eikä poika olkiaan kohauttanut, mutta Amalia kaatui pulkalla rohjettuaan lopulta laskemaan yksin. Kaksi laskua sujui hienosti, mutta kolmas ei. Noh tekevälle sattuu, ja toivotaan, että tyttö uskaltautuu vielä laskemaan itsekseen.

Tänään olimme leikkimässä tenavatohinoissa, joita järjestetään Lohjalla kerran kaksi kuussa. Nämä ovat kivoja koko perheen touhuja ja lapset saavat mukavasti temmeltää ja liikkua!

Nyt isi lähti Amalian, Eemin, Iidan sekä siskoni miehen kanssa luistelemaan ja minä jäin vahtimaan Milon unta. Amaliaa jännitti luistelemaan lähtö eikä ihme, sillä neiti on ollut luistelemassa ainoastaan kerran. Heh täällä siis tälläinen oikein talviurheilija perhe 😉

Aikas kivoja juttuja ollaan puuhailtu! Mukana on ollut kivojen juttujen lisäksi rutkasti uhmaraivoa ja äidiltä hampaiden kiristelyä eli ei täällä mitään hattaraa ainoastaan ole ollut.
Elämää ei sen enempää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Eikä miten ihana kommentti, kiitos ihanuus <3

1 vastaus

Amalia syntynyt 31.1.?Juhliteko koska Amalian synttäreitä?Voisitko näyttää teidän makkarin ja,lastenhuoneet? Voisitko tehä postauksen teidän arki ruokailusta,mitä syötte arkena ja viikonloppuisin?

1 vastaus

Jep sillon just 🙂 Siinä viikonloppuna juhlitaan ennen syndepäivää! Makkarista oon jo muutamia kuvia napsinut, mutta lisää taidan ottaa ja vielä on ihan vähän keskeneräisyyttä Ampsun huoneessa ja Milon huonetta ei olla vielä rempattu lainkaan, mutta juu tulossa on ainakin nyt se meidän makkari 🙂 Hyvä postausidea, voisin toteuttaa sen jossain kohdin!

1 vastaus

Ihana jälleen kuulla teidän kuulumisia 🙂
Meilläkin Linus veti nurin pulkalla ja poskeen tuli haava,ei uskaltanut vähän aikaa laskea itsekseen.Linnea taas oppinut kääntymään ja jarruttamaan jonkun verran,välil kyl ei muista jarruttaa ☺️tulkaa joku päivä kun ehditte kiitos kahville/pullalle.

1 vastaus

Kiitos, kiva että tykkäsit kuulumisista <3 Ois kyllä kiva tulla, kiitos 🙂

1 vastaus

Ahaa, jotain tuttua maisemissa . . . hyvä mäki.
Mukavia talvipäiviä edelleen!

Terveisin Anja (putkiremontin keskeltä)

1 vastaus

Aut putkiremppa 🙁 Kiitos samoin <3

1 vastaus

Me tykätään käydä luistelemassa jäähallissa. Toki siis ulkonakin on kiva luistella, kun jäät ovat hyvät ja sää sopiva, mutta…
Jäähallissa on aina valoisaa, tuuleonta ja pakkastakin vain sopivasti. Jää on aina kunnossa, sileä ja tasainen. Ja lämpimässä kopissa voi vaihtaa luistimet jalkaan ilman, että sormet paleltuvat.
Useimmissa jäähalleissa on ilmaisia yleisövuoroja, joissa luistelukauden voi aloittaa jo vaikka syyskuussa. Myös luistelukouluissa ovat lapsemme käyneet. Joskus vieraamman ihmisen ohjauksessa kun on henkisesti helpompaa oppia uusia taitoja 😉

1 vastaus

Täällä päin on myös noita yleisövuoroja, kummipojan perhe on ainakin välillä käynyt! 🙂 Vois mennä kokeilemaan sinne seuraavaksi, jos pikku Milokin haluaisi luistella 🙂

1 vastaus

Kuulumisia on aina kiva lukea ja hienoja uutisia saitte Silmäklinikalta! Muakin kiinnostaisi teidän arkiruuat, jos vaikka saisi inspistä. Mukavaa alkavaa viikkoa ja hyviä hermoja uhmaan.

1 vastaus

Kiva kuulla, että kuulumiset on kivoja lukea! 🙂 Mä tykkään niitä lukea itekin muiden blogeista 🙂 Silmän tilanne on tosi hyvä <3 Toteutan toivepostauksen arkiruuista jossain kohdin, se on kiva postausidea! Hahhaaa kiitos vain, niitä tarvitaan 😉

1 vastaus

Rakastan sun blogia. Aitoa rehellistä elämää.

1 vastaus

Eikä miten ihana kommentti, kiitos ihanuus <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: