Yleinen 8.5.2017
TEKSTI Johanna

Silmäklinikan reissua ja polttareita

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heippa kaikille! Tulikin pitkä tauko blogin parista, sillä ajatukset olivat viime viikolla aika tiivisti ystäväni lauantaisissa polttareissa. Polttarit onnistuivat todella kivasti ja tuleva morsian, kuten me kaikki muutkin nautimme päivästä tosi paljon! Muutaman viikon kuluttua juhlitaan häitä enkä malta enää odottaa tätä suurta päivää.

mopo

Perjantaina piipahdimme silmäklinikalla, jossa Amalialla oli kontrolliaika. Kaikki oli hienosti ja jatkamme samoilla silmätipoilla. Seuraava aika onkin sitten vasta elo-syyskuussa. Me matkasimme tällä kertaa silmäklinikalle Johnnyn äidin kanssa, joka kuskasi meidät meidän autolla Helsinkiin. Milo oli mukana ja mummi katsoi sitten pojan perään, kun me Amalian kanssa olimme lääkärin luona. Reissu meni oikein mukavasti ja nopeasti ja kontrollin jälkeen kävimme vielä jäätelöllä silmäklinikan kahvilassa.

Kotimatkalla Milo nukahti autoon, mutta jatkoi unia vielä pitkän aikaa kotona. Me tytöt siivoilimme tällä välin ja Milon herättyä lähdimme viettämään loppupäivän siskoni perheen luokse. Pakkasin lapsille yökkäritkin mukaan ja käytin heidät suihkussa siskon luona ja näin pääsimme miltein heti kotiin tultuamme yöunille. Isi oli perjantaipäivän työmatkalla ja palasi lauantai-iltana vasta kotiin tai oikeastaan omille vanhemmilleen, sillä isi meni lasten kanssa sinne yökylään, sillä juhlimme polttareita meillä.

Olo on edelleen juhlinnan jälkeen väsynyt eikä ihan skarpimmillaan vieläkään, mutta kyllä tämä tästä. Tällä viikolla suunnitelmiin kuuluu tulevan äitienpäivän kunniaksi kahvit Amalian päiväkerhossa, yhdet leikkitreffit, vanhimman kummipoikani syntymäpäiväjuhlat Porvoossa sekä varmasti rutkasti ulkoilua!

mopo

Huomenna juttua siitä, kuinka minusta on kuoriutunut lunkimpi vanhempi sekä puoliso pienten hyväksi todettujen keinojen avulla, joten olkaahan kuulolla, jos löytyy joku hermoheikko, joka haluaa muuttua!

Mukavaa viikkoa kaikille, puss

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Kesävaatteisiin.Satakunnassa ainakin kylmät ilmat eikä tarkene kesävaatteila.Mutta sinä tykkäät jo käyttää kesävaatteita mikäa siinä.
0
1 vastaus

Miten vietätte äitienpäivää ja missä? Onko teilä molemmimilla omat autot?
0
1 vastaus

Ihan kotosalla, mutta voi olla, että mennään syömään Johnnyn vanhemmille iltapäivällä 🙂 On meillä molemmilla omat autot 🙂
0
1 vastaus

Miten pukeudutte tämän viikon ulos?
0
1 vastaus

Säiden mukaan 🙂
0
1 vastaus

Kesävaatteisiin.Satakunnassa ainakin kylmät ilmat eikä tarkene kesävaatteila.Mutta sinä tykkäät jo käyttää kesävaatteita mikäa siinä.
0
1 vastaus

Hienoa, että silmäklinikalla meni hyvin <3 noin toiminnantäyteisen päivän jälkee uni maistui lapsille varmaan hyvin kun saavuitte kotiin! 🙂 ja voi että, mäkin haluan polttareihin!! 😀
0
1 vastaus

Jep hyvin juu ja uni tuli aika nopeasti molemmille <3 Amalian glaukooma on ollut nyt jo pitkään tosi hyvin kurissa, leikkauksesta oli iso hyöty! Polttarit on ihan parhaita!! 🙂
0
1 vastaus

Hyvä että kaikki oli hienosti! 🙂 ja todellakin odotan seuraavaa postausta, terveisin välillä vähän hermoheikko äiti 😀
0
1 vastaus

Hahhhaaa no tänään illalla tulee 🙂 Ja hienoa juu <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: