Yleinen 25.10.2015
TEKSTI Johanna

Toivepostaus sisarukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meitä sisaruksia on kolme ja minä olen vanhin, pikkusiskoni keskimmäinen ja pikkuveljeni nuorin. Meillä on myös pilven reunalla sisko, joka oli meistä tytöistä nuorin. Pikkusiskomme Jenni syntyi ennen pikkuveljeämme, mutta menehtyi vain muutamaa päivää ennen 2-vuotis syntypäiväänsä meningokokin aiheuttamaan verenmyrkytykseen. Muistan tiettyjä asioita Jennistä ja äidin kertoman mukaan pikkusisko oli aikamoisen rasavilli tapaus. Jenni oli vaalea aivan kuten minäkin, kun taas Miia ja Saku ovat tummia. Miia ja Saku ovat olleet aina hyvin rauhallisia, minä ja Jenni taasen hieman eri maata. Muistelen rakasta pikkusiskoamme rakkaudella, ja ajattelen aina, että hän on Amalian suojelusenkelinä <3

<3Rakas enkeli<3

Siskokset

Täytän joulukuussa 30-vuotta, pikkusiskoni Miia on 27-vuotias ja Saku on 22-vuotta. Me sisarukset tappelimme pieninä ihan hirmuisesti, mutta nyt vanhemmiten vähemmän emmekä vuosiin enää nyrkein 😉 Aikuisiällä olen riitautunut siskoni kanssa ainoastaan kerran ja olimme pari päivää puhumatta, veljeni kanssa emme ole riidelleet enää aikuisina lainkaan.

Rannalla luuviulu ja pullukka

Pipareitten leivontaa

Veljeäni kohtaan tunnen edelleen kovaa suojeluviettiä, vaikka hän asuu jo omillaan ja on aikuinen. Meillä on iso ikäero ja Saku oli pienestä asti usein minun ja Johnnyn luona yökylässä.

Vanhempamme erosivat, kun kävin ala-asteen kuudetta luokkaa ja minä halusin muuttaa isäni luo asumaan, kun taas Miia ja Saku jäivät äidilleni. Isäni kuoli, kun olin 16-vuotias ja jäin tämän jälkeen asumaan yksin. Yksin en kauaa ollut, sillä ei mennyt kuin muutama viikko isäni kuolemasta, kun paras ystäväni muutti luokseni ja asuimme yhdessä reilu vuoden. Tämän jälkeen asuin yksin siihen asti, kunnes Johnny muutti luokseni. Saku ja Miia olivat aika usein luonamme yökylässä ja Johnny muistaa hyvin pikku Sakun, joka on meidän muiden sisarusten tapaan kova kyselijä. Tämän luonteenpiirteen on perinyt myös rakas tyttäreni. Pikku Saku istua napotti aina Johnnyn vieressä, ja katseli miehen pelaamista ja kyseli samalla miljoonia ärsyttäviä kysymyksiä.

Sakun kanssa emme ole olleet koskaan samanlailla läheisiä kuin Miian kanssa. Miia ja Saku ovat olleet aina läheisempiä kuin minä ja Saku, luultavasti siitä syystä, että he asuivat yhdessä äitimme luona. Tietysti myös ikäeroa heillä on vähemmän.

Saku on Milon kummisetä ja Milo vierastaa Sakua eniten koko maailmasta Amalian kerhotätien lisäksi, nyt tähän on onneksi tullut viime viikkojen aikana muutos ja Saku on ainakin kauempaa ihan kiva.

On se komia, vaikka ilveileekin!

On se komia, vaikka ilveileekin!

Johnnyn lisäksi siskoni on minulle läheisin ihminen maailmassa. Kerron Miialle aivan kaiken ja meillä on tasan sama hurtti huumorintaju. Me nauramme molemmat omille ja toistemme jutuille ja Johnnya ja Miian miestä Teemua ärsyttää tämä. Me räkätämme yhdessä niin kovaa, että saamme usein Milon itkemään, kun hän on niin herkkä.

Me pidämme Miian kanssa yhteyttä päivittäin useammankin kerran ja näemme myös usein. Lapsemme ovat todella läheisiä keskenään, kuten olette varmasti huomanneet.

miia ja minä

Sisarukset ovat todella tärkeitä ja rakkaita, en koskaan anna minkään asian pilata välejämme! Rakastan Teitä sisko ja veli <3

Minkälaiset välit Teillä on sisarustenne kanssa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Toivotaan, että Amaliasta ja Milosta tulee myös läheisiä <3 Hahhhaa Saku on söötti poika <3 🙂 Kiitos kovasti <3
Välitän terkut <3

1 vastaus

Olipas ihania vanhoja kuvia teistä ja tuli monet muistot mieleen 🙂
Teidän lapsuudesta saisi kyllä aika muhkean romanin jos alkaisin muistelemaan kaikkia hauskoja hölmöilyjä meidän perheestä mikä ei ole ihan tavallisimmasta päästä 😉
Pieni korjaus vaan Saku täytti kyllä lokakuussa juuri 22v =)
Rakastan teitä kaikkia hirmuisesti <3 <3 <3

1 vastaus

Ups käy korjaamassa 😉

1 vastaus

Mullapa on neljä iso veljeä ja yks pikkusisko hän on mulle rakas mun vanhemmat erosivat minun ollessa 12v ja pikkusiskon ollessa kymmenen hän on nyt 18v täyttääpi tammikuussa 19v

1 vastaus

<3

1 vastaus

Voi mikä postaus!
Näiltä ajoilta minä muistan teidät parhaiten!♡
Äitisi ja isäsi kanssa tuli vietettyä muutama(kin) ilta aikoinaan…
Taisimme käydä Rantajameillakin.☺
Minulle olit aina ”Pikku-Johanna” -ja sinä tiedät miksi.
Muistan kun aikoinaan Tomppa oli Miian synttäreillä ja äitisi kertoi jälkeenpäin että Tomppa halasi Miia…
Halaaminen oli meille ihan normaalia, -mutta ei ehkä muille lapsille.
Saku ja Mika olivat kavereita silloin pienenä.
Voit arvata että nämä muistot ja kuvat teistä tuovat kyyneleet silmäkulmiini…

1 vastaus

Voi Titti <3 Oli kiva törmätä! 🙂

1 vastaus

Voi miten ihana postaus!

1 vastaus

Kiitos ihana Selina <3

1 vastaus

Ihanasti kirjoitettu sisaruksista <3 Surullista, että Jenni-siskosi menehtyi pienenä ja isäsikin sinun ollessa vasta 16-vuotias. Paljon olet joutunut kokemaan ja kasvamaan vahvaksi ihmiseksi!

1 vastaus

Kiitos lillamy <3 Paljon on surua ja vastoinkäymisiä ollut, mutta paljon onneksi myös iloa <3

1 vastaus

Olette Sakun kanssa ihan saman näköisiä/ piirteisiä 😀 mukava postaus!

1 vastaus

Haha ai ollaan vai 🙂 Ja kiitos! <3

1 vastaus

Sisarukset ovat suuri rikkaus elämässä. Amaliasta ja Milosta tulee varmaan yhtä läheiset kuin sinusta ja siskostasi. Veljesi on kyllä komea, teissä sisaruksissa on paljon samaa näköä. Ihana postaus kuvineen. Tietysti kävin äänestämässä lemppari blogiani. :-)Terveiset pikkuiselle leoparditytölle , hän on suloinen ja tosi reipas

1 vastaus

Toivotaan, että Amaliasta ja Milosta tulee myös läheisiä <3 Hahhhaa Saku on söötti poika <3 🙂 Kiitos kovasti <3
Välitän terkut <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: