Yleinen 5.3.2017
TEKSTI Johanna

Siskon kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

äiti ja tytär

Ihan mielettömän ihana ja piristävä viikonloppu vietetty! Johnny lähti siskoni miehen ja heidän kaverin kanssa Lontooseen torstaiaamuna ja me olemme olleet koko pitkän viikonlopun yhdessä siskoni perheen kanssa.

Perjantaina saimme siskoni lastensa kanssa meille yökylään ja me vastavuoroisesti yövyimme heillä lauantaista sunnuntaihin. Amalia ja Iida ovat olleet tutusti kuin paita ja peppu ja vielä tänäänkin ovat jatkaneet yhdessäoloa koko päivän.

Meidän luona siskoni tenavineen nukkuivat sohvalla, johon laitoimme rahiosan ja minä nukuin omien murusteni kanssa heillä patjoilla Eemin huoneen lattialla. Valvoimme molempina päivinä aika pitkään ja joka ilta viimeisenä hyytyi kukas muukaan kuin porukan pienin eli Milo.

Ulkoilimme paljon viikonlopun aikana ja ulkona on aina mukavampaa, kun on seuraa niin itsellä kuin lapsillakin. Eemi kaivoi jo pyöränsä esille ja Miloa sai tietysti työnnellä pikkuisella pyörällä. Tytöt siivosivat tohinalla leikkimökkiä ja sen edustaa sekä istuttivat kukkia kukkaruukkuihin ja samalla sotkivat haisevalla mullalla ja hiekalla itsensä.

Perjantaina pidimme herkkupäivän, mutta myös lauantaina tarjolla oli poppareita, joita rohmusimme samalla, kun katselimme Putousta.

kasvonaamio

Siskoni oli tilannut jostain nettikaupasta tehokasta kasvonaamiota, ja sain pienen hemmotteluhetken, kun sisko siveli naamion kasvoilleni. Naamio sai vaikuttaa 45 minuuttia, jonka jälkeen se revittiin kasvoilta. Tämä teki hieman kipeää, mutta kyllä se kannatti ja iho oli todella pehmoinen ja epäpuhtaudet lähtivät.

Ennen kotiinpaluuta jätin siskon auton ikkunaan pienen kiitoksen!

On todellinen onni, että pienet tyttömme ovat lähes samanikäisiä ja niin läheisiä keskenään. Ja me siskokset myös ja iso onni on myös se, että asumme näin lähekkäin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: