Yleinen 21.3.2017
TEKSTI Johanna

Suloiset kuvat lasten hiustenleikkuun jälkeen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän mummi eli mun äiti on parturi-kampaaja. Tosin mummi ei näitä töitä ole enää vuosiin tehnyt, mutta homma on kuitenkin jotenkin vielä hanskassa. Meillä on molemmat lapset olleet aina hiustenleikkuun ajan tosi nätisti ja mummi on saanut hyvin kynittyä mukuloiden päät. Milolle tämä oli tosin vasta toinen kerta, kun hiuksia leikattiin, mutta jälleen meidän Vaahteramäen Eemelistä kuoriutui oikein siisti ja komea poika. Amalia valisti lookikseen tutun polkan ja kyllä se vaan tytölle sopii ihan mainiosti! Palkinnoksi hienosta hiustenleikkuusta lapset saivat mummilta tikkarit.

Ennen

Jälkeen

Pikkumieskin siistittiin!

Kyllä nyt kelpaa 😉

Leikkaatteko Te lukijat itse jälkikasvunne hiukset vai käyttekö ihan parturi-kampaajalla vaiko jollain tutulla ammatti-ihmisellä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (20)

Jep kyllä siinä tosiaan säästää 🙂 Ja taitoa sulle on varmasti karttunut 🙂 <3
0
1 vastaus

Olen itse ammatiltani parturi-kampaaja ni kotona siistin tyttären tukkaa itse 🙂
Todella hyvät lookit tuli molemmille lapsille 🙂 amalia on super söpö tuon polkan kanssa 🙂
0
1 vastaus

Kiitos Petra ja kiva, kun kommentoit <3 🙂
0
1 vastaus

Olettepas onnekkaita kun teillä on taitava kampaaja omasta takaa! Molempien lookit on ihanat ja Amalia on kerrassaan trendikäs polkassaan <3
0
1 vastaus

No juu on kyllä luksusta <3 Kiitos jälleen ihana Eija <3
0
1 vastaus

Minä mummuna leikkaan toisen tyttäreni poikien hiukset. Yleensä mennään kyllä joko siilillä tai ananaksella eli suht helppoja leikata.
0
1 vastaus

Hihi ihana mummu <3
0
1 vastaus

Suloisia mukeloita uusissa hiuksissaan 🙂

Minä olen sen verran tee-se-itse-nainen (ja rahoistaan tarkka ekonomi), että teen itse kaiken hautajaisvihkoista yläkerranportaisiin ja siltä väliltä. Joskus vähän naurattaa lopputulos, mutta yleensä tulee ihan siistiä jälkeä. Omat hiukset leikkaan melko omaperäisellä tyylillä, mutta 11v neiti suorittaa loppusilauksen ja riittävän hyvä tulee (mulla hiukset aina ponnarilla, joten ei niin nuukaa). Miehen hiukset on luonnostaan kiharat, joten antaa leikkaamani kolot anteeksi ja hyvältä näyttää. Tyttölasten hiukset on helppo tasoittaa, niissä ei mene edes hermot. 13v poika halusi käydä nyt ekan kerran parturissa, joten kävi. Olisin osannut kyllä leikata melkein yhtä hyvin itsekin 🙂

Suurin haaste on tuo 2vee jäbä, joka ei halua hiuksiaan leikattavan, kädet huitoo saksia pois ärhäkkäästi. Isänsä kanssa yhteistyössä leikataan; hän harhauttaa jäbän huomion muualle ja vahtii käsiä ja minä leikkaan Ja nopeasti. 3-5min aikaa, ennenkuin pojjalta menee hermot. Viimeksi päiväkodintätien mukaan tulos oli ’hämmästyttävän tasainen itseleikatuksi’ eli samalla tyylillä mennään jatkossakin.
0
1 vastaus

Hihiii mua niin nauratti sun kommentti, ihana olet <3 🙂 Ja kiitos <3
0
1 vastaus

Kivasti leikattu molemmilta!
Aina leikkaan lasten ja miehen hiukset. Selvää säästöä, ja mukavaa kaiken lisäksi!?
0
1 vastaus

Kyllä siinä paljon säästää 🙂 Mäkin tykkään leikellä hiuksia, mutta kun nykyään kukaan ei enää anna 😉 Ja kiitos <3
0
1 vastaus

Kivat hiukset tuli molemmille muksuille 🙂 Mun mielestä polkka on ihanan ajaton ja sopii melkeinpä kenelle vaan. Me ollaan mieheni kanssa sen verran pihejä, että hän leikkaa itse omat hiuksensa ja onkin kehittynyt siinä huimasti siitä kun mentiin naimisiin 6v sitten. Piti vähän vihjaista, millaisesta hiustyylistä pidän miehillä 😉 Nykyään mies leikkaa minun hiukseni, ovat pitkät ja tasoitus riittää, joten kerran-pari vuoteen saa nipsaista 5-10cm pois. Minä leikkaan kohta 5v tyttömme hiukset, kaksi viikkoa sitten päädyttiin myös tähän polkkaan – se vaan on niin raikas! Meidän 2v pojalla oli pitkään pitkä kihartuva tukka, johon sai laitettua ponnarin, mutta muutaman tytöttelyn jälkeen leikkasin itse saksilla ja yllättävän hyvä tuli. Kaikki luulivat, että oli parturissa käynyt. Toisellakin kerralla vielä leikkasin itse, mutta kolmannella kerralla mies leikkasi ja hyvä tuli 🙂 Tällä systeemillä mennään varmaan vielä muutama vuosi. Kyllä ne lapset joskus parturiinkin pääsevät kun on enemmän mitä leikata ja jos halutaan jotain erilaisempaa mallia kokeilla. Amalialla on myös todella kauniin värinen hunajainen tukka! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ihanasta kommentistasi Reetta <3 Taitavia ootte miehes kanssa 🙂 <3
0
1 vastaus

Tosiaan hirmu hyvin sopii tuo polkkatukka Amalialle!

Me satsattiin hyvään kotiparturikoneeseen jolla mies, joka on taitava käsistään, leikkaa molempien poikien tukat. Pienempänä molemmilla oli sellainen lyhyt melkein siilitukka, mutta nyt esikoinen on halunnut kasvattaa vähän pidemmäksi 🙂 Itse leikatessa kyllä säästää varsinkin kun noita poikien lyhyempiä hiuksia saisi aika useasti olla käyttämässä parturissa jos haluaa että pysyy siistin näköisenä.
0
1 vastaus

Kiitos, ja jep polkka sopii hyvin ja se on niin helppo 🙂 Kyllä siinä tosiaan säästää!
0
1 vastaus

Ihanat hiukset suloisilla lapsilla. Tuo Amalian polkka sopii hänelle tosi hyvin! <3

Mun äiti eli lasteni mummi on ammatiltaan parturi-kampaaja. Mummilla on oma liike ja käydään siellä leikkauttamassa neljän lapsemme hiukset. Vanhin poika 10v on aika tarkka hiuksistaan ja hän käy välillä koulun jälkeen viikottain siistimmässä hiuksiaan mummin liikkeessä. 😀 Tyttö 7v niin hänellä on tosi pitkät vaaleat hiukset, joita vain välillä siistitään latvoista. Pikkuveljet 5v ja 2v niin heillä on "ananas" hiukset. 🙂
0
1 vastaus

Hihii ihana kommentti, ai että mua nauratti toi sun poikas 😉 <3 Kiitos kommentistasi <3 <3
0
1 vastaus

Hei!
Hyvin on mummi leikannut. Amalia on jo niin ison tytön näköinen, tosi tyylikäs!
Ja tuo pieni mieskin niin siisti. Kelpaa taas pulikoida etelän lämmössä.
Leppoisaa matkaa koko perhekunnalle!
Anja
0
1 vastaus

Moi Anja <3 Mummi on taitava, kiitos <3 Aurinkoisia päiviä Teillekin <3 <3
0
1 vastaus

Itse leikkaan ala-aste ikäisiltä ja nuoremmilta. Ei oo koulutusta mut tekemällä oppinut. 5lasta niin säästää senkin rahan muuhun.
0
1 vastaus

Jep kyllä siinä tosiaan säästää 🙂 Ja taitoa sulle on varmasti karttunut 🙂 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: