Yleinen 12.10.2017
TEKSTI Johanna

Syksy ja kesäkukat kukkii aina vaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

pelargonia

Uskomatonta, tämä pienemmässä kukkaruukussa oleva pelargonia oli jo aikaa sitten kuollut, mutta huomasin sen heränneen henkiin irroittaessani paviljongin suojaa. Siirsin kukkasen sitten etupihalle sisäänkäynnin eteen ja siinä se saa nyt ihastuttaa niin kauan kuin kestää. Myös etupihan roikkuvassa ruukussa oleva pelargonia kukkii vielä ja sekin saa kukkia niin pitkään kuin tykkää. Olin jo ostamassa kanervia hetki sitten, mutta niiden hankinta saa vielä odottaa.

pelargonia

Piha on aika lailla laitettu talviteloille, vaikka pientä hommaa vielä olisi ja tietysti haravointi sitten, kun lehdet ovat puista alas tulleet.

Haravointi on oikein kivaa puuhaa ja sitä voi hyvin tehdä aina pienen alueen kerralla, jos lasten kanssa homman joutuu keskeyttämään. Meillä on lapsilla omat pienet haravat, joten haravointiseuraa ja apua löytyy!

Vuodeajanvaihtelut on tosi kiva juttu, vaikka kesästä ja lämmöstä eniten tykkäänkin. Jokaisesta vuodenajasta löydän kuitenkin paljon hyviä asioita ja nautin niistä kovasti! Syksy on erittäin kaunista aikaa ja metsässä kulkiessa luonnon ihastelu ja ihmettely on parasta. Meillä lapset nauttivat metsässä olosta paljon ja lähimetsä on tosi tuttu paikka meille kaikille.

Siellä kävely ei koskaan harmita, vaan pienet jalat jaksaa tallustella vaikka kuinka. Milo ei tosin kävelystä ole koskaan valittanutkaan, mutta isompi neiti on aina ollut eri maata. Metsässä sitä ei jotenkin huomaakaan kuinka paljon tulee käveltyä ja usein Amalia pyytää vielä pidempää reittiä.

Tällä hetkellä kelit ovat olleet erittäin sateiset, mutta toivotaan, että syyslomaviikko olisi ilmojen osalta parempi! Meillä ei iskällä ole lomaa vielä tässä kohtaa, mutta mun siskolla lapsineen on, joten heidän kanssa tulee varmasti touhuiltua!

Mukavaa torstaita murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ei haittaa yhtään, muistankin että sanoit, että palaat muihin postauksiin myöhemmin <3 Kiitos hirmuisesti, kun aina jaksat kommentoida ja kertoa omia juttujas myös <3 <3
Ihanaa syksyn tai jo melkein talven alkua sinullekin <3 <3
0
1 vastaus

Mulla on aika ristiriitaiset fiilikset aina syksyn suhteen, kun toisaalta harmittaa että kesä on ohi, illat pimenevät, ilma viilenee ja kohta on taas loskaa joka puolella, mutta toisaalta on niin kaunista ja tunnelmallista 🙂 Nautin myös metsässä liikkumisesta ja esimerkiksi sienien kerääminen on mun mielestä ihanaa. Olisi myös ihanaa, jos meillä olisi oma piha, haravoisin siellä enemmän kuin mielelläni 😀 Anteeksi että kommentoin näin pitkällä viiveellä, ihanaa syksyn jatkoa teille <3
0
1 vastaus

Ei haittaa yhtään, muistankin että sanoit, että palaat muihin postauksiin myöhemmin <3 Kiitos hirmuisesti, kun aina jaksat kommentoida ja kertoa omia juttujas myös <3 <3
Ihanaa syksyn tai jo melkein talven alkua sinullekin <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: