Yleinen 16.9.2016
TEKSTI Johanna

Taaperon raivarit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viime päivät ovat olleet ihania ja kamalia. Äidillä katkeaa taas helpommin kamelin selkä, kun kuukautiset ovat pian alkamassa ja hormonit heittelevät. Voi kun pääsisi näistä PMS-oireista! Sitten kun lapsetkaan eivät ole mitään viilipyttyjä, vaan myös he kiihtyvät nollasta sataan, niin nyyhkytyksiltä ei ole vältytty eikä raivoamiselta kenenkään osalta. Yleensä en pahemmin nyyhkyttele, mutta eilen muserruin, kun oli vaan niin huono äiti fiilis. Onneksi näistä selviää nopeasti ja sitten on taas kaikilla mukavaa.

Sormivärit

Sormivärit

Välillä äitiys on vaan äärimmäisen raskasta, kun taapero moneen otteeseen raivoaa ja huutaa maassa HopLopissa, jossa pitäisi olla kivaa. Sitten itse tiuskii ja luettelee mielessään kaikki pahimmat kirosanat, kun niin kovin vituttaa. Muut perheet leikkivät nätisti ja oma monsteri heittelee ruokapöydässä ruokaa ja kun sen päästää viereen leikkipaikalle, niin se heittää pallolla vierasta lasta päähän, ehkä ei tahallaan, mutta kuitenkin. Sitten äiti nousee pöydästä kieltämään ja kertomaan mitä pieni teki väärin ja poika alkaa hakkaamaan pienin käsin leluja ja kun äiti nostaa hänet syliin valuu hän raivoten jälleen kerran maahan spagettina. Syliin saadessa monsteri repii äitiä hiuksista ja raapii naamaan verisen jäljen. Äitiä kiukuttaa niin kovin, mutta pois ei pääse, kun on odotettava, että isi pääsee töistä. Ja eihän olisi siskollekaan reilua jättää leikkejä kesken. Vietimme siis mukavan HopLop reissun Helsingissä, kun oli menoa siellä päin ja sitten menon jälkeen jäimme lasten kanssa isin työpäiväksi HopLoppiin 😉

Sormivärit

Sormivärit

Viikkoomme on mahtunut onneksi paljon myös kivoja juttuja. Olemme ulkoilleet paljon ja saaneet elää taas normaalia elämää enterorokon jälkeen. Iida serkku on päässyt Amalian kanssa leikkimään ja se on tainnut olla Amaliasta parasta. Amalia on päässyt taas kerhoon ja eilen illalla olimme kerhon järjestämässä kerhoillassa kahdestaan. Siellä sai askarrella ja syödä herkkuja ja Amalia tykkäsi kovasti, kun pääsi äidin kanssa kahden.

Amalia

Milo ja täti snapchatissaMilo ja täti snapchatissä!

Syksyn viileys on saapunut ja aamuisin ulkoillessa on joutunut laittamaan lasten päälle välikausihaalarit. Tänä aamuna olisimme tarvinneet myös hanskoja, mutta harmikseni unohdin ne kotiin lähtiessämme rannan leikkipuistoon.

Mustikkapiirakka

Amalia

Amalia

Rannalta kotiuduttua laitoin lapsille lämpimät kaakaot ja itselleni kupin kahvia. Milo tykkäsi kovasti kaakaosta, jota sai ensimmäisen kerran. Milon päiväunien aikana leivoimme Amalian kanssa mustikkapiirakan ja nyt on ihana, kun viikonloppu on alkamassa. Isi tosin lähtee huomenna laivalle, mutta viikonlopusta tulee silti ihan varmasti oikein kiva!

amalia-ja-milo-keinussa

Mukavaa viikonloppua teillekin murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Joo meillä sama, hih, vaikka aina ei tod naurata 😉
0
1 vastaus

Meillä kanssa kunnon taaperoraicoa hetkittäin. Yhtenä päivänä kuvittelin olevani tosi kiva äiti ja valmistin erikseen oman pizzan lapselle, virhe! Olisi mieluummin syönyt mitä tahansa muuta kuin sitä pizzaa. No söikin sitten muuta.
0
1 vastaus

Hahhhaaa 😉 Taaperot on kyllä niin hassuja raivoajia! 🙂
0
1 vastaus

Joo, niin tuttua.. 1vee huutaa ja 4vee huutaa. Ja äitikin huutaa. Mutta ei se elämä pelkkänä ihanana vaaleanpunaisena sokerihuurrettuna pullamössönä olisi oikeasti mistään kotoisin 🙂
0
1 vastaus

Joo meillä sama, hih, vaikka aina ei tod naurata 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: