Yleinen 27.7.2016
TEKSTI Johanna

Täydellinen elämä tai sitten ei

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sisarukset

Kirjoitan aina kaikki asiat totuudenmukaisesti ja haluan jakaa elämäämme sellaisena kuin se on. Me nautimme elämästä ja perheestä ja tiedän sen näkyvän blogissa. Ei meillä tietenkään aina ole ihanaa ja välillä vituttaa niin ettei veri meinaa kiertää, tekisi mieli potkia ukko ulos tai juosta itse jonnekin helvetin kuuseen yksin.

Koht mun pää räjähtää!!

Koht mun pää räjähtää!!

Saan blogiin paljon aivan ihania kommentteja ja erään ihanan lukijan kommentista lähti idea tälle postaukselle. Lukijan kommentti kuului näin: ”Teillä on niin ihana perhe! Oon kade! Sano että teilläkin ees joskus riidellään ja kämppä on kaaos ja muksut ei tottele”?

Ja meillähän riidellään, meillä huudetaan (lapset ja äiti) ja kotikin on usein kaaos, kun lapset saavat leikkiä kaikenlaista. Milloin lähes koko kotiin on rakennettu kaupunki, milloin kotileikki. Meidän lapset ovat tuittupäisiä, kuten äitinsäkin eivätkä useinkaan heti tottele.

Tuittupää Amalia

Tuittupää Amalia

Pihaleikit

Pihaleikit

Antti istuu aidalla

Antti istuu aidalla

Sisäleikkejä

Sisäleikkejä

Sisäleikkejä

Sisäleikkejä

Amalia leikkii

Usein täydellisen kamalana päivänä ei tule mieleenkään istua tietokoneelle kirjoittamaan blogia ja vuodattamaan omaa pahaa oloa. Tietysti jaan blogissa myös kurjia juttuja ja muistankin joskus kauan sitten Amalian ollessa pieni, kun kirjoitin blogiin kuinka Amalia huusi kurkku suorana enkä enää jaksanut kuunnella tytön itkua ja laskin hänet pinnasänkyyn ja painuin toiseen huoneeseen hakkaamaan vaatehuoneen ovea. Täällä uudessa kodissa päätin etten suutuspäissäni paisko ovia, mutta eihän se lupaus tietenkään pitänyt. Välillä vaan hermot palaa aivan totaalisesti lasten tai miehen kanssa. Meillä pyydetään aina huonoa käytöstä anteeksi ja näin tekee tietysti myös äiti. Johnny on niin viilipytty ettei tee koskaan mitään mitä pitäisi anteeksi pyytää, mutta Johnny onkin ihan uskomaton tapaus.

En usko, että kenelläkään on täydellinen elämä, vaikka ulkopuolisen silmin se voi sellaiselta näyttääkin. Elämämme ei ole täydellistä, mutta tasapainoista silti, vaikka oma mieleni toisinaan onkin ailahtelevainen. Meillä lapset saavat elää päihteettömässä kodissa (huumeet ja alkoholismi), heidän ei tarvitse pelätä, että heille tehtäisiin väkivaltaa tai oltaisiin ilkeitä. Heillä on turvallinen ja hyvä koti sekä rakastavat vanhemmat. Heitä pidetään hyvänä, lapset saavat paljon läheisyyttä ja ovat paljon sylissä. Meillä höpötellään paljon ja halitaan ja pussataan miljoonasti päivässä. Kerron lapsilleni aivan hirmuisen monta kertaa joka päivä kuinka paljon heitä rakastan ja kuinka äärimmäisen tärkeitä he ja meidän koko perhe minulle ovat.

Pieni rakas nukahti syliin

Pieni rakas nukahti syliin

Milo nukkuu äidin sylissä

Enää en ole kiukunpuuskiani surrut iltaisin ja miettinyt, että olen maailman huonoin äiti eikä kukaan muu huuda lapsilleen näin, sillä minä olen hyvä ja huolehtivainen äiti omine virheineni. Yritän olla pitkäpinnaisempi ja olen petrannut tässä. Lapsillani on kuitenkin hyvä olla ja he ovat suurenmoisen onnellisia, ihmeellisiä ja niin rakkaita, meidän omiamme. Me saimme aikaan nämä, tätä jaksan usean kerran päivässä ihmetellä

Lapset vaahtokylvyssä

Lapset vaahtokylvyssä

Lapset vaahtokylvyssä

Lapset vaahtokylvyssä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (32)

Ihana kommentti ? Ihanaa kesää sinne myös ja leikin iloa! ?
0
1 vastaus

Ihana kirjoitus! Taas jaksaa itsekin, eikä ota huonoa omaatuntoa siitä että välillä tulee huudettua! Kolmen lapsen yh:na ei vaan aina jaksa…
0
1 vastaus

?
0
1 vastaus

Tulipas viimeisistä lauseista ihan kyynel silmään. Ihanasti sanottu <3
Tota ittellenikin aina muistuttelen silloin, kun meiän 1,5v typy uhmailee oikeen kunnolla 🙂
0
1 vastaus

<3 Kiitos <3
0
1 vastaus

Hyvän miehen olet napannut 🙂 saanko kysyä polttaako Johnny? Mietin vain pitäisikö se kenties hänet niin tyynenä. Oma mieheni pitää myös aina äänensä tasaisena ja rauhallisena eikä koskaan flippaa, ja mietin aina johtuisiko se siitä, että hän vetää sähköröökiä 🙂
0
1 vastaus

No niin olen <3 🙂 Ei se edes röökiä vedä, ei oo koskaan polttanut, on perinyt rauhallisuutensa äidiltään <3
0
1 vastaus

Niin ihana kirjoitus ja ihana perhe❤️
0
1 vastaus

Voi Elisa kiitos <3 <3
0
1 vastaus

Ihana kirjoitus :)<3
0
1 vastaus

<3 Kiitos <3
0
1 vastaus

Täällä myös yksi lyhyen pinnan ja heikot hermot omistava äiti, eikä lapsiakaan ole kun vain yksi. Mutta uskon olevani siitä huolimatta olevani hyvä äiti. Ihanaa kun kirjoitat arjestanne niin totuudenmukaisesti ♡
0
1 vastaus

Varmasti olet <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3
0
1 vastaus

Kauniisti kirjoitettu. Tässä kirjoituksessa kiteytyy se, miksi seuraan blogiasi. Ihanaa loppukesää teille!
0
1 vastaus

Oih kiitos ihana, kiitos todella paljon sanoistasi <3 <3 Ihanaa loppukesää sinne myös! <3 🙂
0
1 vastaus

Minulle tulee Amaliasta usein mieleen Astrid Lindgrenin Se pikkuinen Lotta -kirjan sankaritar. Lukekaapa se joskus iltasaduksi 😉
0
1 vastaus

Ehdottomasti täytyy lukea 😉 <3
0
1 vastaus

Ihana Johanna, ihana perhe, ihana blogi! Kauan olen tätä lukenut ja seuraillut teidän perheen elämää. Omat lapset jo nuoria aikuisia, kiva tätä lukemalla kokea flashbackeja ?. Jotenkin niin rentoa meininkiä, ei sellaista siloitettua elämää. Hauskaa kesän jatkoa!
0
1 vastaus

Ihana Nina, että seurailet ? Ja kiitos kauniista kommentistasi ?
0
1 vastaus

Hei! Mielenkiinnosta kysyn, kun päihteettömästä kodista puhuit että poltatetaanko teillä tupakkaa tai mikä on suhtautumisesi siihen?

Kiitos vastauksesta jo etukäteen 🙂
0
1 vastaus

Heippa roosa ? Ei me kumpikaan polteta, muutamasti juhliessa oon polttanut, mutta en muuten. Ennen lapsia tupakoin kyllä useamman vuoden, mutta Johnny ei ole koskaan polttanut.
0
1 vastaus

Voi ihanaa, että olet noin avoin ja rehellinen! <3 Eihän se elämä kenelläkään voi pelkkää hymyä olla, vaikka kuinka mukavasti asiat olisivatkaan! Kiukuttelu kuuluu myös tämän katon alle, aika ajoin enemmänkin kuin pitäisi, mutta riidat pystytään aina sopimaan. Onneksi 😀

Ihan parasta lukea teidän elämästä, olette ihan mahtava perhe! 🙂 <3
0
1 vastaus

Näinpä, kiitos kauniista kommentistasi jälleen kerran ??
0
1 vastaus

Harvemmin sitä julkisesti kai sitä huonoa puolta näyttää tai seka sotkua kotona. Itsekin tykkään enemmin katsoa niitä kuvia, jotka ei ole otettu kaaoksen keskellä, ellei se tietty liity aiheeseen. 😉 Hassua miten moni ajattelee, että eikö teillä koskaan riidellä, jos näkee blogissa tai kylässä vain sen seesteisen puolen. Eiköhän joka kodissa huudeta ja tapella, varsinkin jos välitetään? Ainakin itse aattelen riitojen kuuluvan rakkauteen.
0
1 vastaus

Ihanat kaksi vikaa lausetta, niin totta!!! ??
0
1 vastaus

Tosiaan tuskin perhettä on olemassakaan..jossa tanssittais aina ruusuilla. Riitatilanteet ja anteeksipyytämiset ja kaikki mikä kuuluu elämään kasvattaa myös lapsia ja opettaa jotain elämän varalle. Olet hyvä äiti, ja tykkään nimenomaan lukee blogia oikeesta elämästä. Ja sitähän sä kirjotat nimenomaan iloineen ja suruineen. Kiitos että annat siihen mahdollisuuden? Ihanaa loppukesää sulle ja sun ihanalle perheelle?
0
1 vastaus

Voi kiitos kauniista sanoistasi miuq <3 ja ihanaa elokuuta sinne! ?
0
1 vastaus

Kiitos rehellisestä postauksesta. Vituttaa välillä lukea kaikkia kiiltokuva blogeja ja usein rupean niiden takia syyllistämään itseäni, että olen paska äiti. Kiitos ja kaikkea hyvää perheellesi.
0
1 vastaus

Ole hyvä ja kaikkea hyvää sinne myös! <3
0
1 vastaus

Liikuttavan ihana kirjoitus! Tämä on aivan huippublogi, upeasti ja aidosti kirjoitat elämästänne! Meillä kuopus pian 2v ja samoja metkuja kuin Milolla 🙂
0
1 vastaus

Hihii vai samoja metkuja siellä <3 😀 Kiitos huippuihanista sanoistasi!!! ?
0
1 vastaus

Nuo leikkikuvat joissa tavaraa pitkin keittiötä ja saunaa, ovat kuin meiltä! Leikkejä on joka puolella talossa ja siihen on jo tottunut vaikka joskus tuntuu, ettei aikuisten tavaroille ja asioille ole tilaa enää ollenkaan! Meillä siis Amalian ikäinen tyttö ja pikkuveli 7 kk. Mieheni on samanlainen lehmänhermo kuin sinun ja sekös välillä itseä raivostuttaa!! Kun itse olen nollasta sataan sekunnissa kiihtyvä. Toisaalta taas on niin mahtavaa, kun itsellä menee hermot ja tiedän, ettei miehelläni mene missään tilanteessa ja voin huoletta jättää lapset hetkeksi hänelle ja itse jäähdytellä.
Ihanaa kesää teille! Ja lisää kotipostauksia odotellaan! ?
0
1 vastaus

Ihana kommentti ? Ihanaa kesää sinne myös ja leikin iloa! ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: