Yleinen 9.6.2017
TEKSTI Johanna

Täytetyt paprikat grillissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Moikka kaikille ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Meillä on ollut mahtava päivä tänään ja näitä kuulumisia lisää pian. Nyt jaan hyvän ruokaohjeen, jos joku teistä haluaa vaikka viikonloppuna kokeilla tätä herkullista grilliruokaa!

Me kokeiltiin näitä täytettyjä paprikoita jo viime kesänä, kun mietittiin jotain uusia grilliherkkuja. Tällä kertaa teimme nämä uunissa, mutta siis grillissä valmistuvat yhtä hyvin.

täytetyt paprikat

Ohje:

2 suippoa paprikaa
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
fetajuustoa
vuohenjuustoa
homejuustoa
juustoraastetta
öljyä
suolaa
mustapippuria

Halkaise paprikat, pese ne ja irroita siemenet. Pilko sipuli ja purista valkosipulinkynnet ja täytä näillä paprikat. Lisää oman maun mukaan fetaa, vuohenjuustoa tai homejuustoa. Lorauta hieman öljyä joukkoon sekä mausteet ja ripottele päälle juustoraastetta. Johnnyn paprikat täytin fetajuustolla, kun taas omiini laitoin vuohenjuustoa sekä homejuustoa. Sitten vain hetkeksi uuniin tai grilliin ja avot!

Nautinnollisia grillaushetkiä!

Mitä Te lukijat tykkäätte grillata?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Juu tee ihmeessä, nam <3 🙂
0
1 vastaus

Pitääpä kokeilla joskus tähä ohjetta. Kivaa vaihtelua omiin täytettyihin paprikoihin 🙂
0
1 vastaus

Juu koklaa ihmeessä 🙂
0
1 vastaus

Nam 🙂 Teen varmasti näitä, kunhan pääsen mökille grillailemaan!
0
1 vastaus

Juu tee ihmeessä, nam <3 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: