Yleinen 11.6.2017
TEKSTI Johanna

Tubettajaksi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Milo nukkuu terassilla rattaissa päiväunia ja Amalia leikkii etupihalla naapurintytön kanssa. Johnny pelailee pleikkaria sisällä ja mä pohdin täällä meidän yläterassilla paviljongin suojissa mitä lähtisin kirjoittamaan. Välillä pää lyö tyhjää ja edellispäivänä mieleen tulleet postausideat ovat unohtuneet. Tällä hetkellä mulla ei ole valmiina ainuttakaan kirjoitusta, kun nyt niitä on aina aika kivasti ollut, kun lapset ovat olleet kerran viikossa mummin ja fafan luona hoidossa.

kynttilät

Yllätyin yhtenä päivänä todella paljon, kun huomasin Youtuben puolella, että mun kuvaamaa videota oli katseltu 32 188 kertaa. Se on tosi paljon, sillä mä en ole mitenkään aktiivisesti videoita päivitellyt ja ihan teidän ja omaksi iloksi olen niitä välillä kuvaillut. En siis ole käsitellyt videoita lainkaan, paitsi tuon videon, jossa vastasimme Johnnyn kanssa teidän lähettämiin kysymyksiin. Tai noh eipä siinäkään mitään kummempaa editointia ole tehty, kunhan vaan leikattiin video keskeltä kahtia, jottei se olisi liian pitkä.

Muissakin videoissa oli paljon katselukertoja, mutta useimmissa kuitenkin ihan vain muutamia tuhansia. Ajattelin kuitenkin kokeilla, josko tämä videoiden teko toisi lisää lukijoita ehkä tänne bloginkin puolelle ja kysynkin teiltä haluatteko, että jaan videot aina myös tänne blogin puolelle vai jätänkö jakamatta ja lisään ne vain Youtubeen? Te saatte siis päättää. Toki näitä kirjoituksia tulee videoiden lisäksi ihan yhtä paljon kuin ennenkin, joten mikään ei sinänsä ole muuttumassa.

kynttilät

Meillä on ollut tänään mukava sunnuntaipäivä. Ilmat on aivan ihanat ja me nautimme niistä. Huomiseksi onkin luvattu sadetta ja mukulat ovat menossa mummin ja fafan tykö, ja minä kirjoittelen sitten kotosalla kaikessa rauhassa.

Johnny pitää kesälomansa heinäkuussa ja on kotona kolme viikkoa. Mies säästää yhden lomaviikon syksyyn ja musta se on hyvä idea. Sitten voi jossain kohdin ottaa lomaviikon ja nauttia perheen kanssa olosta.

Kesäloma suunnitelmia on muutamia, mutta aika fiiliksen mukaan meinataan mennä. Amalia toivoo kovasti Linnanmäellä käyntiä sekä Puuhamaa-reissua. Lisäksi tyttö toivoo paljon rannalla oloa! Nämä me luultavasti toteutamme tai no nähtäväksi jää tuo Puuhamaa. Myös Korkeasaaressa olemme joka kesä vierailleet ja ainakin Johnnyn on aina ihan pakko sinne päästä. Itse en niin välitä, vaikka lasten vuoksi siellä on mukava aina piipahtaa.

Me ollaan puhuttu Johnnyn kanssa josko me mentäisi siskoni lomalla kaksin kylpylään. Lapset tykkäsivät niin kovin olla siskoni luona yökylässä ja sisko jo pyysikin lapset heille loman aikana yöksi. Saisimme sitten Johnnyn kanssa vietettyä kivaa yhteistä aikaa täysin rauhassa, ihan kahdestaan.
Teettekö Te lukijat puolisoidenne kanssa kaksin jotain irtiottoja arjesta?

Tälläistä tänne. Pian lähdemme syntymäpäiville, sillä tänään juhlistetaan jälleen yhden kummipoikamme vanhenemista. On se hurjaa, että parhaan ystäväni poika täyttää jo hurjat 10-vuotta!!

Kivaa sunnuntain jatkoa murut ja nauttikaa auringosta, joka muuten just meni pilveen 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Voiii kiitos ihana <3 <3 Ja juu laitan tänne myös 🙂
0
1 vastaus

Moikka, off topic mutta törmäsin instatiluin nimeltä amyelsegood ja tulitte mieleen. Vertaistukea 🙂
0
1 vastaus

Moikka Inna <3 Kiitos, kävin heti seuraamaan 🙂
0
1 vastaus

Voisitko tehä tänne videopostauksen yhdestä päivästänne? Voisitko kuvata teidän kesäpihan? Katselisin blogissa välillä myös teistä videoita.Vaikka tekstejäsi on mukava lukea.Blogiasi on mukava seurailla.Mukavaa viikkoa teidän perheelle.
0
1 vastaus

Joo semmonen ois kiva, mun täytyy ensin oppia editoimaan videoita! Kesäpihan kuvaan ihan pian 🙂

Kiitos kauniista sanoistasi ja lupaan jakaa videot myös tänne blogin puolelle <3
0
1 vastaus

Moii! Mieluusti toivoisin videot tännekin! Itse luen säännöllisesti blogin, mutta en käy koskaan katsomassa mitään youtubesta. Täältä ne tulee siis katseltua! 🙂
0
1 vastaus

Moiii Mari <3 Jep mä jaan siis videot myös tänne 🙂
0
1 vastaus

Teidän videot on ihania, tulee aina hyvä mieli 🙂 Käytän Youtubea aika vähän, mutta blogiasi seurailen ahkeraan, joten olisi kiva jos jakaisit!

Ja ihania kesäsuunnitelmia teillä <3 Mulla ei ole oikein lomaa, mutta ehkä viikonlopuille voisi koittaa keksiä jotain pientä irtiottoa! Ainakin aion mökkeillä, syödä ihan liian hyvin ja nauttia lämpimistä päivistä 😀
0
1 vastaus

Kuulostaa hyviltä noi sun kesäsuunnitelmat, etenkin toi syöminen 😉 Ja kiitos paljon, jaan videot jatkossakin myös tänne blogiin! 🙂 <3
0
1 vastaus

Mieluusti videot myös blogin puolelle. Kiitos tämä blogi on aivan huippu ihana. ☺
0
1 vastaus

Voiii kiitos ihana <3 <3 Ja juu laitan tänne myös 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: