Yleinen 23.6.2017
TEKSTI Johanna

Tulossa rento juhannusaatto

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Juhannusaatto on täällä! Meillä tämä on melkoisen tavallinen päivä muiden joukossa eikä ihmeempiä suunnitelmia ole. Kotosalla tässä vielä ollaan, mutta iltapäivästä olisi tarkoitus mennä siskoni perheen luokse, kunhan sisko kotiutuu työmaalta.

Aamusta teimme kauppareissun pitkästä aikaa koko perhe yhdessä ja menossa mukana oli myös naapurintypy. Nyt Milo nukkuu päiväunia, sillä poika päätti aloittaa aamun tänään jo hyvissä ajoin ennen kuutta. Johnny tuossa olohuoneen puolella pelailee pleikkarilla ja Amalia on naapurissa leikkimässä. Mä nautiskelen vanilla lattea ja räpsin juuri nämä muutamat kuvat tähän postaukseen ja nyt kirjoittelen aika rennolla otteella ja hyvällä mielellä! Musiikki pauhaa taustalla, mutta tänään se ei häiritse kirjoittamista.

latte

latte

herne ja mansikka

Nuusku

isäntä

Pian alamme Johnnyn kanssa alustamaan ruokaa, meinaamme grillailla kaikenlaista hyvää. Syömme ennen siskolle lähtöä, mutta herkuttelemme siellä sitten lisää kakulla, jätskillä, poppareilla ja nameilla!

Näiden pikaisten kuulumisten myötä toivotan Teille rakkaille lukijoille Oikein Ihanaa Juhannusta!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Awww kuulostaa ihanalta unelta, voi kun toteutuisi <3
0
1 vastaus

Ihanaa keskikesän juhlaa teidän perheelle 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Nyt on pakko kertoo, et näin viime yönä unta, että teille ois syntynyt tyttövauva 🙂 <3 Tai se uni oli niin kun tulevaisuudesta, että luin jotain sun postausta, jossa kerroit Amaliasta ja siitä vauvasta 😀 Ja se vauva oli siinä ehkä joku kuukauden vanha, kun nimeä sillä ei vielä ollut 🙂
0
1 vastaus

Awww kuulostaa ihanalta unelta, voi kun toteutuisi <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: