Yleinen 14.6.2017
TEKSTI Johanna

Videopostaus Amalian sairaudesta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hahhhhaa olenpas mä kärsivän näköinen tässä videon aloituskuvassa! Videolla hieman juttua Amalian tuliluomesta sekä Sturge-Weber sairaudesta. Teille lukijoille tämä on toki tuttua, mutta tämän videon kuvasin vastaukseksi moneen moneen kysymykseen Youtuben puolella!

Kivaa viikkoa murut!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hehe 😉 Ei mulla oo tainnu olla 🙂
0
1 vastaus

Oon btw kans aina olettanut sua melko pitkäksi, en tiedä miksi, ja oon tasan yhtä ”lyhyt” ku sä – 158 cm 😀 joskus saa lapsilta töissä hämmentäviä kysymyksiä, kuten ”miksi sä oot meidän pituinen, ihan kuin lapsi..” Hämmentävä, ettei lapsi tunnista mua aikuiseksi. Onko sulla ollut tällaisia tilanteita?
0
1 vastaus

Hehe 😉 Ei mulla oo tainnu olla 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: