Yleinen 17.1.2015
TEKSTI Johanna

Videopostaus lapsista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Videolla molemmat lapset yhdessä <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (20)

Kiitos <3 <3
0
1 vastaus

Niin suloisia! (:
Ihana Amalia! 😀
0
1 vastaus

Hihi, kiitos <3 🙂
0
1 vastaus

Onpas paljon samaa näköä veikassa kuin Amalian vauvakuvissa 🙂 Kivat puuhastelut siellä menossa! Amalian puhe on tosi selkeetä. Oli selvästi vähän huono hetki haastattelulle kun oli kovasti muita kiireitä 😉 Ja täällä jo jännätään, mikä mahtaa tulla veikalle nimeksi!
0
1 vastaus

Ovat kyllä samannäköisiä, vaikka tuntuu että nyt pikkuveli on muuttunut enemmän oman näköiseksi! Amalia on puhunut jo tosi pitkään hirmu hyvin, se on aivan mahdoton höpöttäjä! 🙂
Parin viikon päästä kuulette nimen 😉
0
1 vastaus

Ihania lapsia teillä!!
0
1 vastaus

Voi kiitos! <3
0
1 vastaus

Millon vaihdat ton esittelytekstisi tuohon sivuun? sulosia lapsia on teillä <3
0
1 vastaus

anteeksi ajatuskatko.. luin liian vähän 😀
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Kiitos Inga <3
0
1 vastaus

Oi että Amalia on niin reipas tyttö! Tuli vaan väkisin hymy huulille kokoajan kun katso videota, niin ihania lapsia teillä! 🙂
0
1 vastaus

Mukava kuulla, että hymyilytti ja kiitos! <3
0
1 vastaus

Ihana Amalia ja niin tarkkaavainen pikkuveli! Vauva on kovasti kasvanut. Mainio sisarus pari ja hyvällä ikäerolla. Tulee kivoja leikkejä myöhemmin yhdessä:)
0
1 vastaus

Kiitos peppilotta ja toivotaan, että heistä on myöhemmin seuraa toisilleen! 🙂 Ja vauva on kasvanut jo ihan hirmuisesti, aika menee aivan liian vauhdilla!
0
1 vastaus

Milloin teillä on ristiäiset? Tekisitkö esittelyn Amalian huoneesta, ainakin leikkikeittiö on siirtynyt pois sieltä? Ihanat housut vauvalla, meillä on samat ja edelleen käytössä 😀 Mistä ihana body on?
0
1 vastaus

Ristiäiset on parin viikon päästä 🙂 Voin tehdä esittelyn Amalian huoneesta jossain vaiheessa! Leikkikeittiö otettiin takaisin alakertaan kun täällä aina leikitään ja nyt keittiöhommat taas kiinnostavat 🙂 Body on Lindexistä.
0
1 vastaus

Saako kysyä, onko suunnitteilla vielä kasvattaa perhekokoa 🙂
0
1 vastaus

Tottakai saa kysyä ja jos multa kysytään niin kyllä, mutta Johnnyn kanta on kyllä tullut jyrkemmäksi. Aika näyttää sitten 🙂 <3
0
1 vastaus

Oi ku suloisia kumpikin <3
0
1 vastaus

Kiitos <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: