Yleinen 19.8.2016
TEKSTI Johanna

Videopostaus sadepäivän iloja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lapset rakastavat ulkoilua säässä kuin säässä tai ainakin meidän mukulat! Sateella on tietysti huippua ulkoilla, kun pääsee leikkimään kivoja vesileikkejä.

Nyt ilmat ovat selkeästi lämmenneet enkä enää ole epäuskoinen viikonlopun aurinkoisille ja lämpimille ilmoille. Toissapäivänä oli kuitenkin vielä synkkää ja sateista, mutta ulkoiluilma oli silti todella kiva ja oikein raikas. Me nautimme siitä lasten kanssa kovasti!

Kivaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikonloppua!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hihii lasten nauru on niin aitoa 🙂

1 vastaus

Mielelläni näkisin Amalian linnan! c:

1 vastaus

Täytyy ehdottomasti kuvata 🙂

1 vastaus

Amalia on aina todella reipas, herttainen ja ystävällinen kuvaamillasi videoilla. Ottaa aina lukijansa ihanasti huomioon tarinoineen ja vilkutuksineen. Milo myös oikein hauska pikku viikari. Mukavaa syksyn odottelua koko teidän perheelle! 🙂

1 vastaus

Kiitos ihanista sanoistasi, tulipa hyvä mieli ? Kaikkea hyvää sinne ja ihanaa syksyn odotusta! ??

1 vastaus

Kiva video, Milon nauru on kyllä niin mukaansatempaava 😀

1 vastaus

Hihii lasten nauru on niin aitoa 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: