Yleinen 21.6.2017
TEKSTI Johanna

Viime päivien kuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään olen tehnyt töitä blogin parissa, sillä lapsilla oli mummilapäivä. Johnnylla oli työhommia loppupäivästä täällä Lohjalla, ja mies pyysikin minut työpäivänsä päätteeksi lohjalaiseen kahvilaan. Oli kiva käydä yhdessä syömässä tai eipä tuo mies tosin syönyt, vaan tyytyi kahviin, niin omaansa kuin minunkin. Minä tilasin lohisalaatin, joka on aivan mielettömän hyvää tässä kahvilassa. Salaatissa käytetään runsaasti tuoreita hedelmiä, lämminsavulohen sekä erilaisten salaatinlehtien ja fetajuuston kanssa. Siemeniäkin salaatista löytyy ja salaatin mukaan kuuluu tuore leipä, vesi ja kahvi. Kahvi oli minulle liian vahvaa, mutta Johnny hörppi sen tyytyväisenä.

Kahvittelun jälkeen haimme yhdessä lapset ja lapsillekin oli kiva yllätys, kun isi oli mukana. Iida serkku oli tänäänkin mukana mummilassa, kuten nyt on ollut jo monena viikkona. Iida puhuu nykyään Johnnyn äidistä omana mumminaan, mikä on aika suloista.

Meidän viikonloppu hurahti ihanasti ja perjantaita vietimme ensin rannalla siskoni perheen kanssa ja siitä sitten koko loppupäivä meni siskoni perheen luona. Johnnykin tuli töiden jälkeen sinne ja pelasimme pihalla jalkapalloa porukalla. Me olimme siskoni kanssa yksi tiimi vastassamme Johnny, siskoni mies sekä Eemi. Maaleja tuli kaikille ja pelaaminen oli tosi hauskaa!

Lauantaina kävimme Johnnyn kanssa kahdestaan Lohjan Ravintola Amarissa syömässä ja syönnin päälle vielä rantakahvilassa lattella ja kaljalla. Saatatte arvata kumpi joi kumman. Ilma oli todella lämmin ja ihanan aurinkoinen. Ennen lasten hakua mummilasta teimme pienen kävelyretken rannan alueella ja näimme pienen pieniä sorsanpoikasia.

Sunnuntai meni koko päivä kotosalla ja päivä oli oikein kiva. Nautimme ulkoilusta eikä yhtään haitannut vaikkei päivä ollut aurinkoinen, sillä lämmin oli silti.

kesä

Amalia on leikkinyt paljon naapurintytön ja Iida serkun kanssa ja eilen Amalia meni yksin naapurintytölle kylään. Johnny oli sanonut tytölle, että tulee sitten hetken päästä kotiin ja niin tuo oli tullut ja halunnut käydä vielä yksin suihkussa sen jälkeen. Voi voi, niin iso tyttö Amalia alkaa jo olla. On ollut ihanaa, että Amalia on nyt uskaltautunut viimein naapuriin leikkimään, johan siinä vuosi menikin, mutta kiva, että viimein on rohjennut.

Minä käväisin eilen illalla siskoni luona iltakahvilla ja teki hyvää päästä hetkeksi kotoa pois. Eilinen päivä oli hieman rankka lasten kanssa, vaikka päivä alkoikin mukavasti uimahallireissulla siskon perheen kanssa. Loppupäivä olikin yhtä taistelua lasten välillä ja olihan täällä pari lainamukulaakin taisteluissa mukana. Noh kahvitteluhetki teki terää ja fiilis oli taas kotiin palatessa jaksavainen ja hyvä.

Viime päivien aikana Amalia on ollut yhden yön Iidan luona yökylässä ja Iida vastavuoroisesti meillä. Tytöt tulevat varmasti kesän aikana yökyläilemään toistensa luona paljonkin!

Sellaisia kuulumisia tänne! Onko Teillä juhannussuunnitelmat lyöty jo lukkoon?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

No on tosi kiva ja kyllä hän on niin onneissaan, kun uskaltaa <3 Kivalta kuulostaa teidän juhannussuunnitelmat <3 Me ehkä mennään siskoni perheen luokse iltapäivästä ja pian lähden kauppaan, mutta mitään ideaa ei vielä ole syömisistä 😉
0
1 vastaus

Flunssan kourissa menee juhannus minulla.Mies juhannus aaton töissä.Miten teidän perhe viettää juhannuksen? Mimmoinen ruoka ja herkku menuu teilä juhannuksena? Mimmoinen juoma puoli juhannuksena.Ihanaa juhannusta teidän perheelle.Ps:Odottelen kesäpihastanne kuvia.
0
1 vastaus

No voi ei, pikaista paranemista sinne <3 Me ehkä mennään siskoni perheen luokse iltapäivästä, kun sisko pääsee töistä! Kauppaan olisi tässä kohta lähdettävä, vielä ei ole mitään suunnitelmaa ruokien ja herkkujen suhteen 🙂 Kiitos ja hyvää juhannusta teille myös <3

Ps. muutaman kuvan olen räpsäissyt, yritän nyt viikonlopun aikana kuvata loput 🙂
0
1 vastaus

Kiva kuulla että Amalia on rohkaistunut vihdoin ? Hänelle itselleen varmasti tosi iso asia. Kyllä lapset kasvaa vauhdilla..
Juhannussuunnitelmista sen verran että me olemme ihan kotona kaupungin sykkeessä mieheni ja kahden pienen poikamme kanssa. Pihviä,makkaraa,perunoita,salaatteja ja limua kuuluu meidän juhannuksenviettoon ?
Mitä syötte juhannuksena? Oletteko ihan kotosalla?
0
1 vastaus

No on tosi kiva ja kyllä hän on niin onneissaan, kun uskaltaa <3 Kivalta kuulostaa teidän juhannussuunnitelmat <3 Me ehkä mennään siskoni perheen luokse iltapäivästä ja pian lähden kauppaan, mutta mitään ideaa ei vielä ole syömisistä 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: