Yleinen 20.4.2017
TEKSTI Johanna

Viimeiset lomakuulumiset ja ihanat kuvat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämä on viimeinen lomapostaus tältä matkalta ja tähän viimeiseen loma-aiheiseen postaukseen säästin mielestäni ne ihanimmat kuvat reissulta!

Ilmat olivat koko lomaviikon todella hyvät ja aurinkoa piisasi. Me kaikki tykätään lämmöstä ja jopa minä jaksoin välillä maata uima-altaalla aurinkotuolissa. Milo nukkui lomalla oikein hyviä päiväunia, kuten kotonakin. Poika nukkui aina rattaissa varjossa meidän läheisyydessä ja tämä hetki oli pyhitetty loikoilulle, herkkukahville sekä uintihetkille isompien mukuloiden kanssa. Mä en ole vuosiin uinut, sillä inhoan kylmää vettä, mutta reissussa oli niin kuuma, että uskaltauduin uimaan. Toki hieman lämmitetty allas oli, muuten en olisi ikänä mennyt. Amalia oli tietysti aivan tohkeissaan, kun äitikin ui ja tyttö esitteli innoissaan hienoa uimataitoaan ja muita temppuja!

Brunaa!!

Kuten näistä kuvista huomaa, niin lapset lukuunottamatta pikku Miloa nauttivat uimisesta ja uimahypyistä! Heillä oli hauskaa yhdessä ja kaikki lapset saivat matkaltamme varmasti lukuisia ihania muistoja. Liputan ehdottomasti tälläiselle porukkamatkalle!

Hyppy!

Pitihän sitä isonkin miehen päästä hyppäämään!

Pientä pullistelua kuitenkin ensin..

Nämä kuvat mun siskon perheestä on mielettömiä, niin paljon rakkautta ja hymyä. Kuvaajana toimi Johnny!

Juuri heränneenä

Iida on meidän kummityttö ja on meille kuin oma lapsi. Tytöt ovat kultaakin kalliimpia toisilleen, ja tietysti myös meille Mä ja mun rakkaimmat tytöt!

Siinä meidän viimeiset lomakuulumiset! Mukavaa viikon jatkoa murut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Hahhhhaaaa kiitti!! 🙂
0
1 vastaus

Ihania kuvia!?
0
1 vastaus

Kiitos paljon <3 <3
0
1 vastaus

Haha 😀
Flexailu-kuville ääretön peukku :DDD

https://faijahommia.fi/
0
1 vastaus

Hahhhhaaaa kiitti!! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: