Yleinen 6.7.2017
TEKSTI Johanna

Vilkkaan kaksivuotiaan kohelluksia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Milo rakastaa katsella Youtubesta hassuja kohellusvideoita, joissa sattuu ja tapahtuu. Poika kommentoi aina videoita ja jankuttaa meille vanhemmille: kato kato! Jos joku kaatuu videolla hassusti, vaikka pyörällä, niin Milo toteaa aina: voi jessus!

Milo ajelee paljon mopolla ja aina kypärä päässä. Kypärä ei kuitenkaan suojannut eräänä päivänä, kun poika ajoi vauhdilla pihamme pikku muuria päin ja lensi tangon yli naama edellä kivimuuriin. Verta tuli ihan vähän, mutta etuhampaasta irtosi mukavan kokoinen pala. Hammaslääkäriinhän sitä oli mentävä ja koska hammas jäi niin teräväksi oli hammaslääkärin pakko porata se sileämmäksi. Milo oli ollut toimenpiteen ajan hiiren hiljaa monttu auki ja kotiin tullessa esitteli vain pientä nyrkissä rypistynyttä hevostarraansa ja hoki pora pora!

Haaverin sattuessa Milo toivoo aina, että häneltä tulisi verta.

Milo juoksee aina ja joka paikkaan ja on innoissaan joka asiasta. Hän myös koheltaa ja kaatuilee ja usein kaatuu hyvin vaarallisen näköisesti, mutta nousee heti jatkamaan touhuja. Kysyn aina sattuiko ja pojan vastaus on lähes aina: EI!

Milo tekee paljon ”parkour temppuja” ja hyppii korkealtakin maahan. Hän on hyvin ketterä eikä loukkaannu näissä tilanteissa koskaan.

imuroi

Tässä poika imuroi muovailuvahasotkuja!

Edelleen pikkuinen karkaa ulos ja kerran hän löytyi hyppimästä trampalta alasti.

Milo kiipeilee paljon ja nopeasti. Hän on hetkessä keittiöntasoilla heilumassa.

Amalia kutsuu veljeään Kolhu Korpiksi!

Uimahallissa poika piiloutuu aina pukukaappeihin.

Milo vetää aina polvensa esille ja näyttää ylpeänä kaikki haaverinsa.

Pienenä Milo keikkasi tuolin kanssa ja kaatui pahasti leuka edellä kodinhoitohuoneen laattalattialle. Tämä johti siihen, että olin Amalian, Iidan ja Milon kanssa terveyskeskuksessa leukaa liimaamassa ja siinä hoitosängyllä istuessa huomasin olevani ilman kenkiä paljaat varpaat heiluen.

Minkälaisia kaksivuotiaita muilta löytyy?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Hahhhaaa se päästelee suustaan kaikenlaista hassua 😉 Ihana se tosiaan on <3
0
1 vastaus

Aikamoinen Vaahteramäen Eemeli teillä 😀 onneks ei oo sattunu pahemmin koskaan!
0
1 vastaus

No sitä hän on 😉
0
1 vastaus

Meillä on ihan samanlainen, mutta 5- vuotias 🙂 ja nimikin osuvasti Eemeli 🙂 Hän on ollut aina ketterä ja kova kiipeilemään. Itse en niin enää jaksa välittää, mutta muut aikuiset pelkäävät ja ovat kauhuissaan pojan tempuista. Vauhtia riittää koko päivän aamusta iltaan 🙂
0
1 vastaus

Hehhe osuva nimi siis 😉 Tuskin tuo Milokaan tuosta paljoa rauhoittuu, odotan jo sitä, että poika pääsisi johonkin joukkueeseen pelaamaan sählyä 🙂 Jep moni on Milonkin touhuista välillä kauhuissaan, mutta mä olen alkanut myös luottamaan pojan kykyihin <3 🙂
0
1 vastaus

Voi jessus :’D Ihana pieni (mutta samalla jo niin iso), reipas ja vilkas Milo! <3
0
1 vastaus

Hahhhaaa se päästelee suustaan kaikenlaista hassua 😉 Ihana se tosiaan on <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Perheeseen odotetaan kolmatta lasta, pientä syysvauvaa! Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: