Yleinen 15.6.2017
TEKSTI Johanna

Vivamon kesäkerhossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä on täällä Lohjan alueella järjestetty kesäkerhoja ja tänään aamusta lähdimme Amalian kerhotätien pitämään kesäkerhoon Vivamoon. Viime viikon kesäkerhopäivät jäivät käymättä kehnon ilman vuoksi, mutta tänään sää suosi, joten olimme paikalla jo heti aamuyhdeksältä, kun kerho aukesi.

Vivamo

Vivamo

Vivamo

Vivamo sijaitsee aivan kotimme liepeillä ja on ihan huikean kaunis paikka. Nappasimme mukaan myös siskoni pojan Eemin, jottei toiselle luokalle menevälle pojalle olisi tullut liian pitkä päivä yksin vanhempien ollessa töissä.

Vivamo

Lasten mielestä parasta Vivamossa on lampaat ja aasit. Lampaita sai ruokkia ja rapsutella, mutta aasit olivat tänään hieman auringosta laiskistuneina ja pysyttelivät varjoisemmissa oloissa eivätkä tulleet aidan vierelle ollenkaan.

Vivamo

Vivamo

Muutakin puuhaa kesäkerhossa oli ja Amalia ja Eemi askartelivat kerhotädin kanssa kauniit perhoset. Milo jätti askartelun välistä, kun oli niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Milo mennä viipottikin hirmuista vauhtia pitkin poikin, Amalian ja Eemin keskittyessä välillä satuhetkiin. Milokin yllätti kyllä hartaushetken aikana, sillä poika jaksoi hienosti keskittyä laulamaan ja kuuntelemaan kerhotädin tarinan. Milo sai myös soittaa kirkonkelloa hartaushetken alkajaisiksi ja sehän oli tietty pojasta huisin hauskaa!

Vivamo

Vivamo

Olin pakannut meille hieman evääksi hapankorppuja ja viinirypäleitä, mutta myös kerhon tarjoiluja maistelimme ja keksit ja mehut maistuivat lapsille.

Vivamo

Vivamo

Me vierailemme aina välillä Vivamossa ihan omatoimisesti, sillä se on niin lähellä ja siellä on aina mukavaa ja rauhallista. Huomenna on viimeinen kesäkerho Vivamossa, mutta luulen meidän skippaavan sen, sillä rantapäivä houkuttelee nyt enemmän!

Aurinkoisia päiviä kaikille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Jep Vivamo on tosi ihana paikka <3
0
1 vastaus

Ihanan kesäisiä kuvia lapsukaisista 🙂 <3
0
1 vastaus

Kiitos ihana bansku <3 <3
0
1 vastaus

Onpas ihanaa, että on tuollainen paikka! <3
0
1 vastaus

Jep Vivamo on tosi ihana paikka <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: