Yleinen 20.3.2017
TEKSTI Johanna

Yksinäinen ilman rakasta aviomiestä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kevät on täällä vihdoin ja viimein, ihanaa! Mä rakastan lämpöä ja aurinkoa ja jo ihan pian saamme varmasti laittaa kivoja leikkejä pystyyn ulkoterassille. Meillä on ollut tapana ottaa sisäleluja terdelle ja leikkiä siinä sitten kivassa lämpimässä ilmassa. Ulkoilu tuntuu niin paljon mukavammalta, kun aurinko paistaa ja mieli on tietysti myös parempi.

Postaus kuvitettu muutaman kuukauden takaisilla suloisilla pikkuisen Milon kuvilla!

Tänään lapset ovat olleet mummin ja fafan luona hoidossa ja jo perjantaina lähdemme Lanzaroten lämpöön. Sieltä palattuamme täällä on jo varmasti ihan täysi kevät ja viimeisetkin lumet sulaneet. Pian saa kaivaa kevätvaatteet päälle, mutta me aloitamme nyt jo kesävaatteilla, sillä lomalla varmasti lämpöä piisaa.

Johnny oli viikonlopun töissä messuilla Porissa ja me vietimme lasten kanssa mukavan viikonlopun keskenämme. Toki meillä oli seuraa, sillä lauantaipäivän vietimme mummin ja fafan tykönä ja eilen saimme nauttia omasta äidistäni, joka piipahti meillä kylässä kaksikin kertaa. Amalialla oli leikkikaveri koko eilisen päivän ja tytöillä oli niin mukavat leikit. Viikonloppu meni siis todella kivasti, vaikka iltaisin lasten käytyä yöunille kaipasin Johnnya. Johnny on ollut aika paljon pois kotoa ja ennen nautin siitä, kun sain olla yksin iltaisin, mutta tällä kertaa tunsin itseni hieman yksinäiseksi ja käperryin lasten viekkuun nukkumaan jo aikaisin.

Odotan viikon lomaa jo kovasti ja Amalian kanssa olemme laskeneet jo tovin päiviä loman alkuun. Nyt on enää neljä yötä ja se on tosi vähän se. Reissusta tulee ikimuistoinen ja on ihanaa, kun tällä kertaa mukaan lähtee myös mummi ja siskoni perhe. Ehkä me aikuiset tytöt käymme joku ilta katsastamassa yöelämää sillä tavalla hillitysti ja luulen myös miesten kurkkaavan muutamina iltoina paikallisia pubeja. Ja olisihan se kiva käydä ravintolassa syömässä rauhassa Johnnyn kanssa kaksin ja luulen, että myös tämä järjestyy, kun on useampia aikuisia mukana. Eniten odotan kuitenkin sitä lasten riemua, kun saamme katsella heidän pulikointia ja ilakointia.

Milo aikoo istua Eemi serkun vieressä lentokoneessa, mutta saa nähdä mitä ekaluokkalainen Eemi on tästä mieltä. Amalia istuu kuulemma äidin viekussa, mutta saapi nyt nähdä miten paikat lopulta jaamme. Lentomatka on reilu kuusituntinen, mutta jo kokemuksesta tiedän, että se menee varmasti hyvin. Milo kuitenkin nukkuu päiväunet lentokoneessa ja tähän menee jo tovi matkasta. Ja aina se on uutta ja ihmeellistä päästä lentsikkaan, joten tuskinpa kiukuttelulle jää aikaa.

Nuusku saa olla matkan ajan mummin ja fafan hellässä huomassa, kuten myös äitini koira Luis. Koiruleillakin tulee olemaan ihan varmasti kiva viikko!

Aloitin eilen Milon huoneen remonttia pojan päiväunien aikana ja sain revittyä vanhoja tapetteja paljon pois. Tänään Johnny saa irroittaa huoneesta listat ja revin vielä loput tapetit, niin huomenna voin päästä jo maalaushommiin. Yhdelle seinälle tulee tapetti, mutta tapetointi hoidetaan sitten reissun jälkeen. Lisäksi toivoisin Johnnyn viimeistelevän Amalian huoneen ja keittiön, joista puuttuu osa listoista. Olen patistanut miestä asian kanssa jo pitkään ja nähtäväksi jää hoituuko hommat vaiko ei. Milon huone ja keittiö ovatkin ainoat, jotka ovat vielä esittelemättä kodistamme ja niistä kuvia sitten remontin jälkeen. Keittiö toki on jo valmis listoja lukuunottamatta.

Ikkunanpesuhommia olisi tiedossa myös, mutta taidan pestä ne vasta reissun jälkeen. Muuttaessamme en pessyt ikkunoita lainkaan, joten nyt auringonvalo tuo kaikki liat esille.

Reissun jälkeen saamme alkaa laittaa lasten kanssa pääsiäistä kotiin ja rairuohot kasvamaan. Voisimme ehkä askarrella tänäkin vuonna maitotölkeistä oman näköisemme kipot ruohoille. Mukavan pehmeä lasku sitten loman jälkeen, kun isi on töissä vain viikon ja sitten seuraavalla viikolla onkin jo pääsiäinen ja muutama ylimääräinen vapaa.

Aika huikean ihanaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

No toivotaan, Milo sai antibioottikuurin tänään! On tosi ihana lähteä <3 Ja tapetit ja maalit on valittu ja ostettukin jo 🙂

Kiitos, kun laitoit sun blogin, käyn kurkkimassa heti <3
0
1 vastaus

Toivotaan, että lapset paranevat nopeasti! Pikaisia paranemisia heille. On varmasti ihanaa lähteä reissuun ja etenkin isommalla porukalla 🙂

Nämä aurinkoiset päivätkin ovat kyllä olleet ihania, alkaa aurinko jo lämmittää mukavasti 🙂 Ja mikä parasta, ei tarvitse pukea niin paljoa päälle!

Onko teillä jo tapetit ja maalit valittuna Milolle?
0
1 vastaus

No toivotaan, Milo sai antibioottikuurin tänään! On tosi ihana lähteä <3 Ja tapetit ja maalit on valittu ja ostettukin jo 🙂

Kiitos, kun laitoit sun blogin, käyn kurkkimassa heti <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sydän vähän kallellaan
Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen 6 vuotiaan Amalian ja 3 vuotiaan Milon äiti. Blogissa on paljon juttua lapsista ja äitiydestä. Mukana myös omakotitalon sisustamista ja ruokajuttuja! Voit laittaa halutessasi sähköpostia osoitteeseen: amalianharvinainen@suomi24.fi

Arkisto

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: