Yleinen 24.10.2013

Hiljaisuus.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Vauva nukkuu. Isi nukkuu. Koira nukkuu.
On hiljaista.
Saan viettää pienen hetken joka on vain mun ja mun ajatusten.
Pitäisi mennä nukkumaan, mutta ensin nautin hetken omasta ajasta ja kuumasta glögistä.
Tämä on hetki joka on vain minun.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

<3 Ihana, nauti täysillä! Oot ansainnut sen 🙂 <3
0
1 vastaus

<3 Ihana, nauti täysillä! Oot ansainnut sen 🙂 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen ilta meni aivan liian humalassa, mutta tiedättekö mikä oli koko breikin paras asia?❤ se kun saa aamulla herätä oman perheen luota❤ breikit arjesta tekee hyvää, mutta aina myös muistuttaa siitä missä mun paikka oikeasti on; kotona❤ #happyday#instababy

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: