Yleinen 24.8.2016

Näin pidät vaimon tyytyväisenä ja hiljaisena.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Osa numero yksi, vinkki numero yksi: Osta sille tietokone. Näin saat ennen niin kiukkuisen ja nalkuttavan vaimon istumaan hymy huulilla sohvannurkassa. Vaimo on onnensa kukkuloilla kunnes tajuaa että niin juu, nythän alkoi joku jääkiekko liiga jossakin päin maailmaa. Niin että ei se vaimo ehkä ollutkaan niin ihana että hänet uudella leikkikalulla palkittiin vaan taas kerran oma lehmä oli ojassa tuolla kaksi lahkeisella. Vaimo tietokoneella into piukeena on yhtäkuin kiekkorauha. Well done mieheni, well done…
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Haha, tää oli hauska! Miehillä tuntuu olevan aina jotain taka-ajatuksia vaimon lahjomisessa 😉
0
1 vastaus

Hiihii kiitos ja hei, todellakin on! 😉
0
1 vastaus

Haha niinhän noille monesti tuntuu olevan jotain taka-ajatuksia :'D
0
1 vastaus

No siis todellakin on 😉 ja meillä naisilla ei ikinä vai mitä 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: